Vil du se mit klædeskab?

Vil du se mit klædeskab?

Vil du se mit klædeskab?

Sisley skjorte

Klæder skaber folk siger man. Og jeg bliver tit spurgt om, hvor meget tøj jeg har, og om jeg får alting smidt i hovedet. Det første har jo en sandhed i sig – jeg har meget tøj.  Det sidste ikke helt. Men jeg har nogle gode aftaler, så jeg kan være klædt på til lejligheden. Så vil du se mit klædeskab?

Det kræver lidt af garderoben, når man er TV vært og “på” i mange sammenhænge. Ikke kun i mængde men også i stil og tone.  På TV har værterne meget begrænsede budgetter til tøj og sko – kun på de store etablerede stationer og programmer er der faste stylister og kostumetjenester, der klæder værterne på.

Vil du se mit klædeskab?

Infront Women top og Steve Madden støvler

Jeg bor småt – altså hyldepladsen er trang, så det kræver kritisk sans og et skarpt sorterings gen. Især fordi min stil er blandet fra det sporty og casual til det mere business agtige på skærmen (dengang) eller nu som moderator, foredragsholder og underviser. Så det kræver en vis skabsdisciplin, og devisen er derfor: En ting IND betyder en ting UD.

Vil du se mit klædeskab?

Michael Kors top, Sam Edelman sko, Plus Fine leggins

Jeg er en “gemmer” og er så heldig, at det jeg ikke har plads til i mit klædeskab, og som jeg ikke vil af med, det hænger i min mors garage. Men jeg må stadig sortere med hård hånd ,og det gør jeg. Det, der er penge værd, sælger min mor videre til sine veninder og på den Blå Avis, og det giver mig en god mulighed for at skifte ud.

Jeg har nogle helt foretrukne mærker især til min job-garderobe:  Plus Fine, InfrontWoman og Summum er nogle af dem – de 2 første er danske mærker – det sidste er hollandsk og min venindes. Jeg er så heldig, at jeg kan passe de fleste kollektionsprøver, så det betyder, at jeg ofte kan købe til en slik. Og ja, det er mega priviligeret.

Vil du se mit klædeskab?

Plus Fine Top og nederdel, Church’s sko

Der hænger ikke meget Gucci, Boss eller Prada  i mit klædeskab. Ikke fordi, jeg ikke synes det er pænt. Men jeg vil ikke bruge SÅ mange penge på et enkelt stykke tøj. Når jeg køber dyrt er det typisk amerikanske Michael Kors, fordi han er klassisk , smart og sporty på en og samme gang. Perfekt til en gammel sports tøs som mig. Men jeg har også små butikker ,jeg frekventerer, når jeg skal købe noget anderledes. Jeg har lige været i Italien på kokkekursus, og her shopper jeg altid sko og sandaler i det lokale sko outlet, ligesom der ligger en Sisley-butik i Pavullo, hvor jeg altid har noget med hjem fra. Og så handler jeg også gerne lokalt – ikke mindst sneakers hos min veninde Mette L her i Gentofte.

Og apropos sko – så købte jeg jo mine første Loubutinsko sidste forår. Dem har jeg solgt igen, de var for høje og for små. Og som I kan se, så er det de lave hæle, der dominerer min garderobe. Høje hæle er mega flotte – og de bedste, jeg har, er de danske Sargossa (med indbyggede luftpuder ) og igen Michael Kors. Men ælrligt, jeg går ikke så tit med dem. Jeg får sgu ondt i fødderne. Det må være alderen, for som ung stæsede jeg altid rundt i højderne.

Vil du se mit klædeskab?

Sisley top og bukser

Så hvad er vigtigt, når jeg klæder mig på ? Det handler først og fremmest om at vide, hvem man er, hvilke budskaber man vil sende om sig selv via tøjet og være tro mod sig selv og komfortabel. Der er ikke noget værre end tøj, der strammer, drejer, eller som man hele tiden skal gå og rette på. Det er lidt ligesom undertøj. Det skal bare sidde ! Som nyhedsvært skal du være enkel og pæn og ikke forstyrre budskabet. Som underholdningsvært må det godt larme lidt mere. I dag klæder jeg mig som “Line”. Sporty, casual og med lidt kant. Helst i bukser – kjoler er flotte, men jeg har det kun godt i festkjoler, men jeg kan jo ikke undervise i pailetter og lange rober !

Vil du se mit klædeskab?

Plus Fine jakkesæt, Infront Women top og italienske sko

Hvad er dit budskab, hvad klæder dig, hvad har du det godt i ? Ved du det er du på rette spor.

 

Topfoto: Tak Rasmus … Denimdragten er fra Summum.

 

 

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

Skriv et svar