• Home
  • /
  • Bliv fit med Line på Instagram og YouTube
Trænger du til et kærligt 'los'?

Bliv fit med Line på Instagram og YouTube

Flere hundrede træner med live to gange om ugen, når jeg sender 45 minutters live træning på min Instagram profil. Vi træner tirsdage og fredage LIVE kl. 7.30, og hvis du ikke kan være med LIVE, så kan du finde mine træninger i videoarkivet på Instagram eller på YouTube.

Vi giver den virkelig gas sammen – både mænd og kvinder. For selvom vi træner hver for sig, så træner vi alligevel SAMMEN, og det nytter. Og kroppen skal holde hele vejen til kisten!

Rigtig mange skriver til mig og fortæller, hvordan de så småt er begyndt at kunne mærke effekten af træningen. Det gør mig virkelig glad og stolt. For som jeg ofte siger til dem, der spørger: Hvordan kan du se så fit ud? Og svaret er, at jeg kun træner et par gange om ugen… Ja, så ved jeg nu, at kuren også virker på andre.

 

Der er flere grunde til, at det virker:

  • Vi træner SAMMEN på et FAST aftalt tidspunkt.
  • Træningen veksler mellem CARDIO (højpuls) og STYRKE (muskler).
  • Vi kommer hele kroppen rundt på 45 minutter
  • Det FORPLIGTER og MOTIVERER at træne med andre

 

Træning skal være nemt og sjovt!

Kropen skal holde hele vejen til kisten! Bliv fit med Line

Hjemmetræning kræver ikke det store udstyr !

Jeg elsker selv, når træning er sjovt og nemt. Jeg kom i gang med at træne hjemme i min egen stue under corona, og det har faktisk været en fed oplevelse. Ikke mindst fordi Instagram har gjort det muligt, at jeg kan træne SAMMEN med andre hver for sig. Og det har vist sig, at man kan lave et hav af øvelser UDEN det store udstyr. En yogamåtte, et par håndvægte, en kettlebell, sjippetov eller elastik er noget, de fleste har eller kan købe billigt.

Så hvis ikke du har prøvet at være med til mine LIVE træninger, så er du hermed inviteret. Det er gratis og foregår på Instagram. Tjek min Instagram-profil @linebaundanielsen hvor jeg fortæller, hvornår vi træner LIVE.

Og hvis du ikke kan være med LIVE, så kan du være med på YouTube, hor jeg har lagt en række af vores træninger.

Bliv fit med Line på YouTube

 

Følg mig og få besked, når der er en ny træninger

Hvor godt passer du på din krop? Bliv fit med Line.

Træning handler for mig ikke kun om at se veltrænet ud. Det handler i langt større grad om at have en stærk og funktionel krop, der kan klare turen op til 5. sal eller indkøb med de tunge poser. Som jeg plejer at sige: kroppen skal kunne holde hele vejen til kisten! Sidegevinsten er så, at man får en veltrænet og veldimensioneret krop.

Mange har skrevet til mig og spurgt om toning, vægttab og fedtforbrænding. Jeg er desværre ikke uddannet hverken fysisk træner eller kostvejleder, jeg har blot trænet og lyttet i årevis til min krop og til de skiftende og dygtige trænere, jeg selv har haft

Men en ting ved jeg dog: Du kan ikke træne dig slank alene. I bund og grund handler vægttab om at bruge flere kalorier, end dem du indtager i løbet af en dag! Træningen bygger dine muskler og kondition op, og faktisk oplever mange, at de tager på, når de begynder at træne, fordi muskelmasse vejer mere end fedt. Det optimale er selvfølgelig at træne mere end 2 gange om ugen. Så hvis du kan flette et af mine små 15 minutters supersæt ind, som ligger på min YouTube kanal og Instagram, så er du godt kørende. Lidt er bedre end ingenting. Og det er en god måde at opbygge nye sunde vaner.

Følg mig på INSTAGRAM og YOUTUBE, så vi kan træne sammen.

Hvis du trykker på ABONNER på YouTube, så får du besked, når der er nye videoer på kanalen.

Jeg glæder mig til at træne med dig!