• Home
  • /
  • En ærlig blog for kvinder over 45!
Line Baun Danielsen og sønner

En ærlig blog for kvinder over 45!

Line Baun Danielsen skriver en ærlig blog for kvinder over 45! Dig der står midt i livet: Som er mor til store børn. Gift eller single. Som er godt på vej i livet men langt fra færdig. Dig som vil vide, hvordan andre kvinder i vores alder lever og tænker. Dig som vil inspireres, blive klogere og bare være en del at et helt særligt univers. VORES ! Så velkommen til min blog

Jeg skriver med afsæt i mit eget liv. Og du finder noget om overgangsalder, stress, børn, mænd, sex, skilsmisse, karriere, rynker og mormorarme. Og nå ja mit liv som singlekvinde!

Du må gerne blande dig og kommentere mine indlæg. Og så må du selvfølgelig gerne være yngre (eller mand) for at følge med.

Om mig

Jeg er 61 år single og mor til Rasmus og Emil på 22 og 27. Vi har desværre måtte sige farvel til vores trofaste hund Gumle gennem 14 år.

Jeg bor i en villalejlighed i Gentofte nord for København med en dejlig stor have, som er mit mentale refugium. Her tænker jeg de store tanker – og nogle gange slet ingen.

 

Jeg var tv-vært i 28 år, inden jeg sagde mit job op i 2017 pga. stress og startede helt forfra.

Mit TV liv har været rigt, og jeg har lavet alt fra sport, nyheder, morgen tv, talkshows, krimiprogrammer, indretningsprogrammer, Sporløs og et utal af store tv-events fra kongelige bryllupper til OL, Tour de France, boksning, ishockey og folketings- og kommunalvalg.

Fysisk træning har altid været en vigtig del af mit liv. Som tidligere top-ishockeyspiller er det vigtigt for mig, at jeg holder mig i form. Jeg plejer at sige, at min krop skal holde hele vejen til kisten! I dag træner jeg mest fitness, løber og dyrker lidt yoga. Skøjterne er for længst lagt på hylden efter en lang karriere i Danmark og Sverige – og 33 landskampe.

Jeg har også skrevet bøgerne ”Verdens bedste mor”, en interview bog om moderskabet set med 3 skønne kvinders øjne. Og bogen ”Bag Skærmen” om arbejdet bag tv-skærmen og de mange møder, jeg har haft med store personligheder som Mike Tyson, Bjørn Borg og Monica Lewinsky – ja hende med præsidenten og cigaren.

Foredrag og medietræning

I dag er jeg kommunikationsrådgiver og foredragsholder. Jeg driver virksomheden LBD Kommunikation ApS.

Jeg startede mit firma i 2008. Jeg tilbyder bl.a. medie- og kommunikationsrådgivning og træner mennesker og virksomheder, som har brug for at styrke deres fremtoning, performance, budskaber og dialog med omverden.

Læs meget mere om det på min hjemmeside LBD Kommunikation.dk

 

Forbehold mod tekst- og datamining

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Line Baun Danielsen forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.