Husker du at forkæle dig selv?

Husker du at forkæle dig selv?

Sponsoreret af My Moments by Matas

Jeg ved ikke noget bedre end de dage, hvor der er tid til at pleje mig selv og min til tider trætte krop, slidte havehænder og lettere forpinte sommerhud. Det kender du sikkert. Husker du at forkæle dig selv?

Husker du at forkæle dig selv?Noget af det bedste , jeg ved efter badet, er, at forkæle kroppen med min krops olie fra My Moments fra Matas. Faktisk fik jeg en i julegave af min papmor, og jeg blev så glad for den diskrete duft, at den siden har haft fast plads på min selvforkælelseshylde på badeværelset.

Og så er der det ekstra plus ved My Moments serien, at produkterne både er BILLIGE, ØKOLOGISKE og fuld af NATURLIGE ingredienser, som en fugthungrende krop i 50’erne jo har brug for. Og det har min sgu – sol eller ej. Der er f.eks. mandel-, raps- og hvedekim olie i den, og e-vitaminekstrakt. Jo jo, jeg har skam læst på lektien, inden jeg begyndte at bruge olien, som rettelig hedder Mindful Deluxe Body Oil.

Nu har jeg så haft fornøjelsen at prøve flere af de økologiske og naturlige produkter fra My Moments – både til krop og ansigt. Og udover, at det er et virkeligt godt køb til prisen, så er de ikke bare lækre men også i en smuk emballage, der klæder ethvert badeværelse ! Og det kan indretningstosser som jeg jo rigtig godt lide. Og det gør det lidt nemmere at forkæle sig selv, hvis produkterne kan stå fremme og pynte lidt. Husker du at forkæle dig selv?

Jeg har været i haven hele dagen i dag og fået lidt for meget sol, så jeg rensede huden med det lækre rense skum – Silky Softning Cleansing Foam  – her til aften. Det dufter friskt af kamille og roser, ligesom den ansigtsmaske, jeg sidder med lige nu, mens jeg skriver. Den prikker lidt i huden, men den er også fuld af fugt, vitaminer og mineraler. Den dufter ligesom renseskummet diskret af roser, og den indeholder da også både rosenekstrakt, aloe vera og A-vitamin. Jeg har tidligere fået anbefalet A-vitamin creme af en hudlæge, og det plejer faktisk at virke godt. Bagefter skal jeg prøve ansigtscremen, som jeg endnu ikke har testet. Tænk, hvis jeg vågnede med hud som en baby i morgen!

Jeg hører, som jeg før har skrevet, ikke til dem, der bruger frygtelig mange penge på kropscremer og fine showergels. Mest fordi jeg er lidt nærig – og fordi mine 2 drenge jo ligesom også står i badet og bruger mors dyre badesæber. Men nu prøver jeg altså den lyseblå shower gel, som dufter af æbler!

Husker du at forkæle dig selv?Og inden jeg smed mig på sofaen med ansigtsmasken, så nåede jeg også at ’skrubbe’ mine støvede haveben godt og grundigt.  Og det er en dejlig Body Scrub, som ikke er for grovkornet, men som gør huden blød og lækker, som en barnenumse. Måske er det fordi, der er forskellige tang-ekstrakter i og friske celler fra gulerødder. Ja, man føler sig som en hel gryderet i badet ! Men dejligt  og velduftende er det.

Idet hele taget er jeg ret betaget af, at alle produkterne har en duft af frugt og blomster. Ikke nogle tunge eller søde dufte – bare  tilpas diskret og pikant for min smag.

Og så synes jeg, det er et stort plus, at produkterne er naturlige og til at betale for de fleste af os. Det hele koster nemlig mellem 99,- og 199,-. Så er der penge til mere af det gode liv! Du kan læse meget mere om det på Matas hjemmeside.

Tak til mine drenge for de fine billeder !

Husker du at forkæle dig selv?

Bodyscrub

Husker du at forkæle dig selv?

Showelgel og Bodybutter

Husker du at forkæle dig selv?

Cleansing foam, gel maske og fugtighedscreme

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

3 kommentarer

 • Birgitte Prins

  21/06/2017 at 11:44

  Kaere Line,
  Altid saa forfriskende at laese dine skoenne artikler, og en stor tak til dig og dine inspirerende artikler 🙂
  Mange solskinshilsner
  Birgitte, bosiddende i Frankrig

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   23/06/2017 at 15:24

   Hej Birgitte.

   Tusind tak for din søde kommentar. Det glæder mig bare så meget, at I kan bruge det, jeg skriver, til noget.

   KH og glædelig Sankt Hans
   Line

   Svar
  • Line Baun Danielsen

   23/06/2017 at 15:27

   Hej Birgitte.

   Tak for din søde hilsen. Det gør mig bare så glad, at I kan bruge det, jeg skriver, til noget.

   KH
   Line

   Svar

Skriv et svar