Louboutin stiletter

Hvorfor er skolykke så lunefuld?

Halløj og jubi – jeg er i en alder af 54 år blevet den lykkelige ejer af mine første Christian Louboutin sko. Jeg har ualmindelig mange sko i alle højder og farver men ikke et par Louboutin.

De her er nude-farvede med 10 centimeter høje hæle. Købt på nettet på Den Blå Avis – BRUGT, for jeg er både for nærig og har heller ikke råd tid den slags ny investeringer. De er så flotte og næsten jomfruelige, og de kom tilmed i originalæske, i pose og med knaldrød dustbag til.

Det kilder helt ned i tæerne, når jeg tænker på dem. På den ene side har jeg altid sagt, det var noget pjat, at betale tusindvis af kroner for et par stiletter med røde såler. På den anden hvor de er her, og de er mine… Ja, så er jeg sgu nærmest lykkelig. Jeg trippede rundt i dem herhjemme den allerførste aften og kiggede mig nok 50 gange i spejlet – bare for at være helt sikker, og den var god nok: Mor her har fået Louboutin. Og det føles ligesom dengang, jeg fik mit første dukkehus, min første cykel, min første bil.

Jeg indviede skoene for alvor, da jeg for nylig var konferencier til den danske udgave af Miss World 2016. I ført smuk lang, rød kjole, der matchede sålerne, tog vi de første skridt sammen på den røde løber. Vores makkerskab holdt dog ikke ret længe. Efter en tur på catwalken måtte mine ben og fødder kapitulere. Mine lægge dirrede og mine tæer dunkede, for mine nye sko både klemmer og er for høje.

Det er nok de dyreste skridt, jeg nogensinde har taget. Lykken varer nogle gang alt for kort !

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

En kommentar

 • Hans

  06/11/2016 at 18:40

  Hej line super flotte stiletter men ærgerlig dine fødder ikke kan klare dem for flotte er de sku smiler
  men sidder her på en regnfuld søndag og tænker på hvad du har for gummistøvler om du er med på moden der
  Jeg må tilstå at jeg syns der er rå og sexet når en moden kvinde har nederdel nylonstrømper og lange hunter gummistøvler på og endnu mere rå hvis hun bruger gummistøverne til det de er skabt til nemlig smat og mudder ja gummistøvler må gerne være møgbeskidte smiler
  men det undre mig at 9 ud af 10 kvinder går med sorte gummistøvler når der findes så mange fede farver røde gule blå og mange flere
  men det er der sikkert en som kan svare på her
  Line håber du kan få gang i snakken om at det er fedt hvis I modne kvinder begynder at gå i lange hunter gummistøvler som mange unge allerede gør når vejret tillader det
  Så kvinder ud og køb hunter gummistøvler og syns I de er for dyre så kik i den blå avis der er mange flotte til under halv pris
  Det kunne være dejligt hvis vi mænd kunne få noget flot og sexet at kikke på på sådan en kedelig regnvejrsdag det ville virkelig give opmuntring til os mænd

  Svar

Skriv et svar