• Home
  • /
  • Foredrag og Peptalks
Book et foredrag med Line Baun Danielsen

Foredrag og Peptalks

Jeg er en erfaren brugt foredragsholder, konferencier og ordstyrer. Mine foredrag henvender sig både til foreninger, virksomheder og organisationer, og jeg elsker det ”direkte” møde med tilhørerne også i rollen som konferencier og moderator.

Her er en oversigt over nogle af de mest populære foredrag, jeg holder. Du kan også se mere på min hjemmeside LBDKommunikation.dk

Det er bare en overgang!

400.000 danske kvinder befinder sig lige der i livet, hvor hormonerne styrtdykker og efterlader kroppen i chock.

Hvad sker der med os, når overgangsalderen invaderer kvindekroppen med alle sine ‘luner’? Hvad er symptomerne? Hvor længe varer det? Og hvad kan vi gøre ved det?

Da jeg selv stod midt i overgangsalderen fandt jeg ud af, at det ikke er noget, vi taler om højt. Overgangsalderen er omgærdet af tabu, og går vi til lægen er det nemmere at få viden om neglesvamp, kønssygdomme og dårlig ånde. Men overgangsalderen er en ufravigelig del af kvindelivet: Vi fødes – går i pubertet – får børn – går i overgang … Og nå ja, så dør vi.

Lad os favne overgangsalderen, snakke om den, fejre den og blive klædt godt på til den.

 

Luk de gamle døre og nye døre åbner sig

Hvordan vender man tilbage til ‘livet’ og arbejdet, når man har været lagt ned af stress. Hvordan kan man undgå at komme så langt ud, at livet og filmen knækker.

Det var med rystende hænder, at jeg for nogle år siden sagde mit solide job som TV-vært op efter en menneskealder i TV-branchen for i stedet at arbejde med kommunikation og skabe ‘På bloggen med Line’. Det var en beslutning, der tog både tid og krævede en masse overvejelser. Turde jeg? Hvad med økonomien? Hvad kan jeg? Og hvem er jeg, når jeg ikke er hende fra TV.

Mange går hele livet rundt med drømme, vi aldrig får udlevet, fordi vi ikke tør. Andre bliver i jobs, de ikke længere trives i af frygt for, at de ikke kan få et nyt job. Men det er de chancer, vi IKKE tager, vi fortryder senere i livet. Jeg sprang ud i det med min families og bankens velsignelse under mottoet:  ”Det går nok alt sammen”.

Hør min historie og få inspiration og gode råd til at tage de vigtige spring i livet.

 

Præster det bedste hver dag

Hvordan sætter du dig op til at være på, til at performe og udstråle energi, når hverdagen er presset, deadline lurer lige om hjørnet, eller nervøsiteten over at skulle stå overfor en større forsamling stresser dig?

De fleste mennesker er på hver eneste dag – på jobbet og privat. Vi stiller store krav til os selv og  til de mennesker, der omgiver os, til vores job og til rammerne omkring vores liv. Derfor er det ofte  altafgørende, om du lykkes med din performance og kommunikation.

Med udgangspunkt i mine 28-år som TV-vært, journalist og 20 år som ishockeyspiller med 33 landskampe får du et indblik i mine personlige erfaringer med formidling og high performance i et stressfelt med hyppige deadlines og kontant afregning i form af  seermålinger og TV-anmeldelser. Og ikke mindst et bud på, hvad du kan gøre for at præstere bedre selv.

 

Skab dig bevidst!

Hvor meget betyder vores fremtoning i mødet andre mennesker. Og hvad tænker andre, når de møder  os?

Hver dag dømmer og bedømmer vi hinanden ved første øjekast. Vi sender bevidste og ubevidste signaler i vores valg af  tøj, frisure og briller. Vores fremtoning bliver mål og vejet lige fra smilet til de ord, der kommer ud af vores mund.

Jeg har som TV-vært i 28 år lagt ansigt og krop til seernes vurderinger, fået elevatorblikket – og ikke mindst modtaget tusindvis af breve og mails fra folk med søde, sjove, kærlige, ubehagelige og grænseoverskridende kommentarer.

I ”Skab Dig” får du et bud på, hvor du bliver mere bevidst om dig selv og DIN fremtoning.

Bag skærmen –  Let røven kælling !

I Bag skærmen kommer I med på en rejse gennem mine 28 år på TV. Lige fra starten af TV2  i 1988 , som vendte op og ned på danskernes TV-vaner og mit eget liv til nu.

Med både humor og alvor sætter jeg ord og billeder på livet på foran og bag skærmen. I får indblik i nogle af de mange tv-programmer fra Sport i 2’eren, Tour de France, Mors Hammer,  Sporløs, Go’ Morgen Danmark til de utallige nationale, kongelige og internationale TV-events, som karrieren har bragt mig. Hvordan blev TV2 til TV2 – og hvordan er det at møde og interviewe berømtheder som fx Bjørn Borg, Mike Tyson og Monica Lewinsky?

Og findes der mon et liv efter TV?

Svaret er et rugende JA – men hvordan kommer man videre, når man én gang har haft hele Danmark som sin arbejdsplads !

Præsentér dig selv på et minut

Vi lever i en verden, hvor tid er en begrænset ressource. Skal man overbevise andre om sine kompetencer og værdier, kræver det skarp og præcis kommunikation. Det gælder i medierne – radio, TV, aviser – og det gælder i ansigt-til-ansigt relationen mellem mennesker.

En kedelig eller mangelfuld præsentation kan være forskellen på succes og fiasko, på om vi får vores budskab igennem og bliver forstået – og i sidste ende afgøre, hvem der får en ordre i hus

I dette foredrag får gode råd til, hvordan man sælge sit budskab og sig selv bedst muligt.