• Home
  • /
  • Foredrag og Peptalks
Foredrag og peptalks

Foredrag og Peptalks

Jeg har efterhånden mange år på bagen som foredragsholder, konferencier og ordstyrer. Mine foredrag henvender sig både til foreninger, virksomheder og organisationer, og jeg elsker det ”direkte” møde med tilhørerne også i rollen som konferencier og moderator.

Her er en oversigt over nogle af de mest populære foredrag, jeg holder. Du kan også se mere på min hjemmeside LBDKommunikation.dk

‘Det er bare en overgang!’

400.000 danske kvinder befinder sig lige der i livet, hvor hormonerne styrtdykker og efterlader kroppen i chock.

Hvad sker der med os, når overgangsalderen invaderer kvindekroppen med alle sine ‘luner’? Hvad er symptomerne? Hvor længe varer det? Og hvad kan vi gøre ved det?

Da jeg selv stod midt i overgangsalderen fandt jeg ud af, at det ikke er noget, vi taler om højt. Overgangsalderen er omgærdet af tabu, og går vi til lægen er det nemmere at få viden om neglesvamp, kønssygdomme og dårlig ånde. Men overgangsalderen er en ufravigelig del af kvindelivet: Vi fødes – går i pubertet – får børn – går i overgang … Og nå ja, så dør vi.

Lad os favne overgangsalderen, snakke om den, fejre den og blive klædt godt på til den.

Pris: 15.000,- plus moms & transport

‘Luk de gamle døre og nye døre åbner sig’

Hvordan vender du tilbage til ‘livet’ og arbejdet, når du har været lagt ned af stress eller anden alvorlig sygdom, anden sygdom – eller en fyring? Og Hvordan kan man undgå at komme så langt ud, at livet og filmen knækker.

Det var med rystende hænder, at jeg for nogle år siden sagde mit solide job som TV-vært op efter en menneskealder i TV-branchen for i stedet at arbejde med kommunikation og skabe ‘På bloggen med Line’. Det var en beslutning, der tog både tid og krævede en masse overvejelser. Turde jeg? Hvad med økonomien? Hvad kan jeg? Og hvem er jeg, når jeg ikke er hende fra TV.

Mange går hele livet rundt med drømme, vi aldrig får udlevet, fordi vi ikke tør. Andre bliver i jobs, de ikke længere trives i af frygt for, at de ikke kan få et nyt job. Men det er de chancer, vi IKKE tager, vi fortryder senere i livet. Jeg sprang ud i det med min families og bankens velsignelse under mottoet:  ”Det går nok alt sammen”.

Hør min historie og få inspiration og gode råd til at tage de vigtige spring i livet.

Pris: 15.000,- plus moms & transport

’50+ og langt fra færdig’

Aldersdiskriminationen lever i bedste velgående i Danmark, selvom vi har en lovgivning mod det. Jeg har selv oplevet det, og mange andre 50+ere oplever det samme. Vi lever længere og tilmed sundere, og politikerne har hævet pensionsalderen, så vi kan give den en skalle lidt længere.

Alligevel oplever mange 50+, at det kan være voldsomt svært at få et nyt job, hvis man bliver afskediget eller ønsker at gå nye veje i arbejdslivet.

Virksomheder fravælger bevidst 50+ erne gennem algorimter i søgemaskiner og i ‘hemmelige’ ansættelses politikker til fordel for de yngre – eller blot pga fordomme om de ‘ældre’. Vi anses nemlig som krævende, dyre og for lidt forandringsparate.

Uvurderlig erfaring, viden og fleksibilitet går dermed tabt hos virksomhederne. For virkeligheden  er, at 50 +’erne er en generation af medarbejdere, der er dedikerede, vidende, erfarne, har færre sygedage – og nå ja der er tilmed forandringsvillige og fleksible.

Hør mit konstruktive og  kærlige indspark til 50+ erne og til de arbejdsgivere, der fravælger de ældre.

Pris: 15.000,- plus moms og transport

‘Skab dig – bevidst!’

Hvor meget betyder vores fremtoning i mødet andre mennesker. Og hvad tænker andre, når de møder  os?

Hver dag dømmer og bedømmer vi hinanden ved første øjekast. Vi sender bevidste og ubevidste signaler i vores valg af  tøj, frisure og briller. Vores fremtoning bliver mål og vejet lige fra smilet til de ord, der kommer ud af vores mund.

Jeg har som TV-vært i 28 år lagt ansigt og krop til seernes vurderinger, fået elevatorblikket – og modtaget tusindvis af breve og mails fra folk med søde, sjove, kærlige, ubehagelige og grænseoverskridende kommentarer.

I ”Skab Dig bevidst” får du et bud på, hvor du bliver mere bevidst om dig selv og din fremtoning.

Pris: 15.000,- plus moms og transport

‘Bag skærmen –  Let røven kælling !’

Tag med på en rejse gennem mine 28 år på TV  fra starten af TV2  i 1988 , som vendte op og ned på danskernes TV-vaner og mit eget liv.

Med både humor, alvor og anekdoter sætter jeg ord og billeder på livet på foran og bag skærmen. I får indblik i nogle af de mange tv-programmer, som karrieren har bragt mig fra Sport i 2’eren, Tour de France, Mors Hammer,  Sporløs, Go’ Morgen Danmark til de mange nationale, kongelige og internationale TV-events.

Hvordan blev TV2 til TV2 – og hvordan er det at møde og interviewe berømtheder som fx Bjørn Borg, Mike Tyson og Monica Lewinsky? Og findes der mon et liv efter TV?

Svaret er et rugende JA – men hvordan kommer man videre, når man én gang har haft hele Danmark som sin arbejdsplads !

Pris 15.000,- plus moms og transport

Præsentér dig selv på et minut

Vi lever i en verden, hvor tid er en begrænset ressource. Skal man overbevise andre om sine kompetencer og værdier, kræver det skarp og præcis kommunikation. Det gælder i medierne – radio, TV, aviser – og det gælder i ansigt-til-ansigt relationen mellem mennesker.

En kedelig eller mangelfuld præsentation kan være forskellen på succes og fiasko, på om vi får vores budskab igennem og bliver forstået – og i sidste ende afgøre, hvem der får en ordre i hus

I dette foredrag får gode råd til, hvordan man sælger sit budskab og sig selv bedst muligt.

Pris 18.000,- plus moms og transport