Trænger du til et kærligt 'los'?

Trænger du til et kærligt ‘los’?

Jeg har det med januar som med momsregnskab og rengøring. Det skal bare overstås! Hver januar står jeg og glor ud i vintermørket og skal tage mig sammen til ALT! Nytårsforsætter har jeg for længst givet fingeren. Corona hænger mig langt ud af halsen. Så det at få trænet og rørt mig er op ad bakke. Men jeg prøver at sparke mig selv et vist sted. Trænger du til et kærligt ‘los’?

Hop med på vognen 

Siden corona ramte os i marts 2020 har jeg lagt gratis live-træninger ud to gange om ugen på min Instagram. Hver tirsdag og fredag kl. 7.30 i 45 minutter, træner jeg live på Instagram med en masse følgere. Det foregår såmænd her på mit stuegulv – og det virker i al beskedenhed! Ikke kun for mig men for dem, som bruger mine træninger, når det passer dem.

Trænger du til et kærligt 'los'?Faktisk ligger der over 100 gratis træningsprogrammer, som du kan lave hjemme i din stue! Hvor nemt er det lige? Nogle gange er vi omkring 100, der sveder og giver den gas sammen live – andre gange lidt mindre. Dem, der ikke kan være med live, tager træningerne, når de kommer hjem fra arbejde eller på andre dage, der passer bedre i deres kalender.

 Rigtig mange skriver til mig og fortæller, at har opnået resultater af træningen. Det gør mig virkelig glad og stolt. For som jeg ofte siger til dem, der spørger: Hvordan kan du se så fit ud? Og svaret er, at jeg kun træner et par gange om ugen… Ja, så ved jeg nu, at kuren også virker på andre.

Der er flere grunde til, at det virker:

 • Vi træner SAMMEN på et FAST aftalt tidspunkt.
 • Træningen veksler mellem CARDIO (højpuls) og STYRKE (muskler).
 • Vi kommer hele kroppen rundt på 45 minutter
 • Det FORPLIGTER og MOTIVERER at træne med andre

Det kræver så lidt og gør så meget!

Trænger du til et kærligt 'los'?

Du behøver kun det her !

Du behøver ikke være i særlig form. Det eneste du skal have er lysten og et ønske om at komme i gang.

Du behøver heller ikke alverdens udstyr. Du skal optimalt set kun bruge en yogamåtte, et kosteskaft, to håndvægte, en kettlebell (google det hvis du ikke ved, hvad det er!) OG så skal du følge mig på Instagram eller YouTube!

Har du ingen håndvægte så fyld to store sodavandsflasker med sten eller vand! Så er du i gang. Og det er aldrig for sent. Selvom jeg selv har trænet regelmæssigt det meste af mit, og nogle af mine følgere har være med længe, så er ideen, at du bare hopper med på en træning og bruger de vægte, du kan klare – og gør det i et tempo, der passer DIG.

Det betyder lige så meget for mig

Da jeg begyndte med mine live-træninger i marts 2020 havde jeg i min vildeste fantasi ikke regnet med at fortsætte i to år. Men nu er jeg selv blevet afhængig af mine hjemmetræninger, som faktisk helt har erstattet mine tidligere besøg i fitnesscenteret. Hvem skulle have troet det!

Men det passer så fint ind, og selvom vi alle står i hver vores stue om træningen foregår online – så er det ligesom at være sammen. Måske du har lyst til at prøve? Både kvinder og mænd er velkomne. Så hop med allerede nu og prøv nogle af de træninger, der ligger på min Instagram TV – eller vær med LIVE på tirsdag kl.7.30.

Du finder min instagramprofil her  eller også søger du bare på mit navn linebaundanielsen!

Andre indlæg om træning:

Sådan holder jeg vægten og formen

Kroppen skal holde hele vejen til kisten

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

4 kommentarer

 • Annemette Jensen

  09/01/2022 at 15:10

  Hej Line
  Jeg er nybegynder, 68 år og har yogamåtte, håndvægte og kosteskaft.
  Hvor meget skal min første kettlebell veje? Har endnu ikke så stærke armmuskler 🙂
  Kh Annemette

  Svar
 • GERT JENSEN

  08/01/2022 at 11:58

  Ja Lina du smuk og dejlig og det er godt du holder dig i form,
  JEG er 70 år og er handikappet har siddet i min lejlighed i siden 19/11 2019 og ønsker at jeg kunne gør LIDT fitness med mit ben men da jeg ikke har økonomisk mulighed for at komme ud blandt andre så er jeg låst her da kommunen ikke vil hjælpe mig med transport. Jeg er forhenværende elite gyminast og marathon løber og ønsker mig så jeg kan tabe mig mere end det jeg har gjort fra 116,5-106,00 og vil gerne ned på 90,00 og er stadig på grønsags kur er på vej 🙏🍀🤗👌

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   08/01/2022 at 12:33

   Hej Gert.

   Hvor er du sej – og hvor er det en dum beslutning din kommune har truffet.

   Har du prøvet at henvende dig til
   dansk Handicap forbund? Måske kan de hjælpe dig? Eller Parasport Danmark?

   Bedste hilsner
   Line

   Svar

Skriv et svar