• Home
  • /
  • Sundhed
  • /
  • En uges dårlige vaner ødelægger intet!
En uges dårlige vaner ødelægger intet!

En uges dårlige vaner ødelægger intet!

Reklame: Julen er veloverstået, og lige om lidt venter nytår og årets sidste store ’knald’! Mange har med garanti spist og drukket lidt mere end normalt og sidder nu med mega dårlig samvittighed! For hvad med sundheden og alle de gode vaner? Nu er det hele ødelagt! Kære venner: En uges dårlige vaner ødelægger intet!

Det er summen af laster

En uges dårlige vaner ødelægger intet!Jeg har jeg kørt mængder af mad, vin, nisseøl og julegodter indenbords! Jeg har ikke trænet, som jeg plejer men holdt mig i gang efter bedste evne med gåture og det løse. Sådan er det, og jeg tror på, at det er summen af laster, der betyder noget. Og hvis man ellers lever sundt det meste af tiden – så går det nok med et par uger, hvor vi skejer ud!

Jeg har selvfølgelig overholdt mine daglige sundhedsritualer og taget mit kosttilskud fra VitaePro  og mit daglige ’skud’ ingefær- og citron. Så ved jeg, at jeg er dækket ind. VitaePro indeholder jo ingredienser, der styrker både led, muskler, hjerte og modvirker træthed Og så er det godt for immunforsvaret. Og jeg tør slet ikke tænke på, hvordan jeg ville have haft det uden!

 

Start 2022 med en ny god vane

Det betaler sig ikke at piske eller straffe sig selv med dårlig samvittighed eller umulige forsæt for det nye år. 2022 er IKKE ødelagt, fordi vi skejer lidt ud. Der venter nemlig 365 dage, hvor vi kan tage revanche på træning, kost og gode vaner.

En uges dårlige vaner ødelægger intet!Lav en liste over de GODE vaner, du allerede har. Lav så en liste over de vaner, du godt kunne tænke dig at få. Prioriter listen – og start i det små. Vil du gerne i gang med at træne, så begynd forsigtigt. Hellere opleve en succes end en fiasko. Vil du leve sundere med mere grønt og mindre fedt/sukker/alkohol så gør det gradvist. Så både du, kroppen og familien vænner sig  til det.

Og husk at gode vaner også kan være at investere i et kosttilskud, som hjælper dig på vej med de vitaminer og mineraler, der støtter din krop. I VitaePro får du fx B12 og D-vitamin, der mindsker træthed og styrker immunforsvaret.  Det er ingen hemmelighed, at jeg sværger til VitaePro – bl.a. fordi det har hjulpet på min skulder og led. Selv min gamle mor er begyndt på det.

Med ønsket om et rigtig godt nytår med masser af smil og sunde vaner – så får I lige et lille nytårstilbud – nemlig første pakke VitaePro til halv pris = 164kr. Du skal bare klikke her 

 

Godt nytår!

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

En kommentar

Skriv et svar