• Home
 • /
 • Corona
 • /
 • Kroppen skal holde hele vejen til kisten!
Kroppen skal holde hele vejen til kisten!

Kroppen skal holde hele vejen til kisten!

Flere hundrede træner med live hver onsdag og søndag, når jeg sender 45 minutters live træning på min Instagram profil. Vi kører nu på snart 2.måned, og vi giver den virkelig gas sammen – både mænd og kvinder. For selvom vi træner hver for sig, så træner vi alligevel SAMMEN, og det nytter. Og kroppen skal holde hele vejen til kisten!

Rigtig mange skriver til mig og fortæller, hvordan de så småt er begyndt at kunne mærke effekten af træningen. Det gør mig virkelig glad og stolt. For som jeg ofte siger til dem, der spørger: Hvordan kan du se så fit ud? Og svaret er, at jeg kun træner et par gange om ugen… Ja, så ved jeg nu, at kuren også virker på andre.

Der er flere grunde til, at det virker:

 • Vi træner SAMMEN på et FAST aftalt tidspunkt.
 • Træningen veksler mellem CARDIO (højpuls) og STYRKE (muskler).
 • Vi kommer hele kroppen rundt på 45 minutter
 • Det FORPLIGTER og MOTIVERER at træne med andre

DET HANDLER IKKE KUN OM AT SE UD

Kroppen skal holde hele vejen til kisten!

Det handler om at have en funktionel og holdbar krop. Foto: Emil Baun Media

Træning handler for mig ikke kun om at se veltrænet ud. Det handler i langt større grad om at have en stærk og funktionel krop, der kan klare turen op til 5. sal eller indkøb med de tunge poser. Som jeg plejer at sige: kroppen skal kunne holde hele vejen til kisten! Sidegevinsten er så, at man får en veltrænet og veldimensioneret krop.

Mange har skrevet til mig og spurgt om toning, vægttab og fedtforbrænding. Jeg er desværre ikke uddannet hverken fysisk træner eller kostvejleder, jeg har blot trænet og lyttet i årevis til min krop og til de skiftende og dygtige trænere, jeg selv har haft

Men en ting ved jeg dog: Du kan ikke træne dig slank alene. I bund og grund handler vægttab om at bruge flere kalorier, end dem du indtager i løbet af en dag! Træningen bygger dine muskler og kondition op, og faktisk oplever mange, at de tager på, når de begynder at træne, fordi muskelmasse vejer mere end fedt. Det optimale er selvfølgelig at træne mere end 2 gange om ugen. Så hvis kan du flette et af mine små 15 minutters supersæt ind, som ligger på min YouTube kanal og Instagram, så er du godt kørende. Lidt er bedre end ingenting. Og det er en god måde at opbygge nye sunde vaner.

 TRÆNING SKAL VÆRE NEMT & SJOVT!

Kropen skal holde hele vejen til kisten!

Hjemmetræning kræver ikke det store udstyr !

Jeg elsker selv, når træning er sjovt og nemt. At træne hjemme i min egen stue her under corona har faktisk været en fed oplevelse. Ikke mindst fordi Instagram har gjort det muligt, at jeg kan træne SAMMEN med andre hver for sig. Og det har vist sig, at man kan lave et hav af øvelser UDEN det store udstyr. En yogamåtte, et par håndvægte, en kettlebell, sjippetov eller elastik er noget, de fleste har eller kan købe billigt.

Så hvis ikke du har prøvet at være med i mine LIVE træninger, så er du hermed inviteret. Det er gratis, og vi gør det indtil videre hver søndag kl 9.30 og onsdag kl. 7.30.

Ses vi i morgen søndag? Så hop ind på Instagram og følg mig på linebaundanielsen

Andre indlæg om træning:

Kom stærk og fit gennem corona

Her finder du mine tidligere livetræninger på YouTube 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

En kommentar

 • Charlotte Freudendal-Pedersen

  02/05/2020 at 15:21

  Jeg er fuldstændig enig også selvom vi ikke træner sammen hver for sig, fordi jeg holder af at træne for mig selv og her i corona-tiden kan jeg faktisk mærke at jeg får mere ud af min træning hjemme ift. fittnescenteret.
  Jeg træner heller ikke for at se godt ud – selvom jeg da godt kan se, at kroppen har ændret sig meget i løbet af de seneste 12 år, hvor jeg fast har trænet 3 gange om ugen (indimellem 2 gange om ugen alt efter omstændighederne) – Men fordi jeg i 2007 fik konstateret sclerose og kunne mærke hvor meget træning gavnede kroppen ift. sclerosen. Derfor har det været let at blive ved 🙂

  Svar

Skriv et svar