Start januar med gode vaner!

Start januar med gode vaner!

Reklame: Jeg er ikke fan af nytårsforsæt. Men jeg erkender, at når december er slut, så kan der være god grund til at få balance i tingene igen. Jeg er jo ikke bedre end andre, og jeg har både spist og drukket for meget af det forkerte i julemåneden. Og uden at punke mig selv med detox kure og håbløse ’hvide’ løfter, så har jeg bare en kontrakt med mig selv: Start januar med gode vaner!

Det er summen af laster!

Start januar med gode vaner!

Lækker og sund morgenmad er en god vane

Man plejer at sige, at når summen af laster er konstant så… Og ja, jeg har også laster (vin, kaffe og en festsmøg i ny og næ). Men ellers lever jeg jo sundt med både motion, sund mad og frisk luft. Og her er de faste rutiner et godt holdepunkt. Mine daglige rutiner er med til at gøre det nemt både at passe på mig selv, min krop og ikke mindst min hud. Jeg er nu på mit 3.år med kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab. Jeg har taget det lille brev hver eneste morgen siden november 2017.

Faktisk starter alle mine egne gode vaner om morgenen. Og jeg begynder altid med mit obligatoriske glas vand med presset citronsaft og kollagenpulveret. Et ingefærshot, måske et æg, avocado og et knækbrød eller riskiks med laks, eller hvad jeg ellers har i køleskabet. Det er selvforkælelese – og samtidig en perfekt start på dagen for mig også efter træning.

På vej mod 60 med den pæneste hud

Og selvom tiden går, og jeg runder de 60 i år, så har min hud ikke været finere end nu. Faktisk går jeg sjældent med foundation og andet farve på huden i dag – simpelthen fordi det ikke er nødvendigt. Og billedet i toppen af indlægget er taget helt in natura og ingen filtre.

Start januar med gode vaner!

Fra min hudanalyse hos Eskincare i Sverige sidste år. En klar forbedring af linjer og en samlet hudforyngelse på 9 år!

Vi talte om det forleden, da jeg var på besøg hos min mor på snart 82. Ingen tvivl om, at jeg har gode gener, men når jeg ser på min hud, ser den bare bedre og sundere ud.

Det handler ikke kun om rynkerne men om hudens tilstand, struktur og glød generelt. Og de fine linjer under øjnene og de glade ’kragetæer’ er tydeligt mindre dybe. Når man så tager i betragtning, at kollagen niveauet falder med 1-2% om året fra 25-30 årsalderen, er jeg ret tilfreds.

For når kollagenet gradvist svinder, så mister huden noget af sin modstandskraft til at klare påvirkninger fra f.eks. sol, forurening, rygning, kost og vores ansigts mimik.

Så pointen er, at vi både kan forebygge og reparere – ikke kun i ansigtet men på hele kroppen.

Kickstart de gode januar vaner med mig

Nu er januar i fuld gang, og jeg har skruet op for de gode vaner igen. Og det indbefatter både kost, træning, søvn og frisk luft. For som sagt det er jo summen af laster ik’!

Og har du lyst, så er der lige nu et godt tilbud fra Oslo Skin Lab, hvor du får 65% rabat på første pakke (dvs 174,- istedet for 498,-), hvis du opretter et medlemskab. Du kan stoppe anytime. Du klikker bare her og bruger rabatkoden Line65.

Andre indlæg om The Solution og Oslo Skin Lab.

9 år yngre hud på 15 måneder

Vi vil ha smuk hud hele livet

Flottere hud på 4 måneder

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

En kommentar

  • Carsten Christensen

    20/01/2021 at 11:57

    Gode vaner og livsstilsændringer kan være vejen til meget godt. Men det er bare som intet er som det plejer at være her i januar måned 2021. Håber at vi får et bedre og bedre år, som det skrider fremad – med masser af gode vaner….

    Svar

Skriv et svar