Yngre hud på 15 måneder

9 år yngre hud på 15 måneder

Reklame: Lad mig sige det med det samme: Jeg er selv overrasket – og ja det lyder næsten for godt til at være sandt. Jeg troede, jeg så forkert på skærmen, men den var god nok. Jeg har fået 9 år yngre hud på 15 måneder

Siden november 2018 har jeg hver dag taget det lille brev med kollagenpulveret ’The Solution’ fra Oslo Skin Lab . Det er super nemt, og jeg har længe syntes, at effekten kunne ses med det blotte øje. Men for at få en objektiv vurdering tog jeg i onsdags til Helsingborg for at få målt kvaliteten på min hud.

Yngre hud på 15 måneder

Emilie Ekstrand fra Eskincare i Helsingborg analyserer min hud for 3.gang

Yngre hud på 15 måneder

Maskinen analyserer hudens overflade og i dybden vha forskellige lys

Emilie Ekstrand fra Eskincare har en særlig maskine, der bl.a. måler på dybden og antallet af RYNKER, SOLSKADER, hudens STRUKTUR (hvor jævn huden er), pletter, porrestørrelse og synlige blodkar. Og ud fra det får man en såkaldt True Skin Age. Altså den alder ens hud har, ligesom man i fitnesscentret kan måle sin bodyage.

Emilie er uafhængig af Oslo Skin Lab, og det er tredje gang, jeg besøger hende. Første gang var i november 2018 og så igen i januar sidste år. Efter de første 4 måneders brug af kollagenpulveret var der sket en markant forbedring: Tre år var ’skrællet’ af min hud. Der ligger link til alle de indlæg længere nede.

True Skin Age 49

Jeg havde derfor set frem til at få analyseret huden efter 15 måneders brug. Og resultatet var endnu bedre, end jeg kunne have drømt om! Jeg har i dag en True Skin Age på 49 – og jeg er 58! Det bedste er dog, at forskellen kan ses, når man sammenligner billederne fra 2018 til nu. Du kan selv vurdere FØR og EFTER billederne her.

Yngre hud på 15 måneder

Rynker før og efter. Antallet af dybe linjer er reduceret

Yngre hud på 15 måneder

Rynker før og efter ved venstre øje

De grønne linjer fortæller om rynkernes dybde. De mørkegrønne er de dybe, mens de lysegrønne er de mindre dybe. Og antallet af de dybe rynker (især kragetæerne) er reduceret. De fleste af os har en ‘god’ og en dårlig’ side, ofte er den dårlige den side, man sover på. Jeg sover på venstre side!  Jeg har desuden en let grad af hudsygdommen rosacea, som betyder, at jeg har mange små blodsprængninger på kinderne. Lige præcis DET, kan kollagenpulveret ikke ændre – men alligevel har jeg opnået en samlet hudforbedring på 9 år.

Yngre hud på 15 måneder

Hudens struktur (jævnhed) højre side før og efter

Yngre hud på 15 måneder

Hudens struktur venstre side før og efter

Måske tænker du: Hvorfor al den fokus på fast hud og rynker – hvad er det, vi jagter? Jeg er på ingen måde rynkeforskrækket. Jeg elsker mine smilerynker, men jeg vil gerne være ’langtidsholdbar’ også når det handler om min hud. Man siger, at ansigtet er vores visitkort, og at hver rynke fortæller en historie om liv levet. Det er både sandt og smukt! Men huden afslører også, om vi lever sundt og passer på os selv. Og det signal vil jeg gerne sende.

Resultater kommer ikke over night!

Yngre hud på 15 måneder

Kollagenpulver og morgenmad følges ad altid!

Desværre kommer resultater ikke efter en uge eller en måned. Det tager tid at opnå varige ændringer. Sådan er det, når man ændrer kost, træningsform eller begynder på et pulver som The Solution. Jeg har simpelthen indført det som en del af min daglige morgenrutine. Jeg tager det opløst i et glas vand sammen med morgenmaden. Nogen kommer det i deres skyr, i juicen eller i en smoothie – for mig fungerer det godt i et glas vand, og det smager ikke af noget.

Og det bedste ved pulveret er, at det er helt naturligt! Ingen kemi, ingen knive – kun et pulver.

Få 65% rabat nu

Januar er altid en god måned at starte en ny god vane. Hvis du har lyst til at prøve The Solution, så er der 65% at spare på første pakke nu. Du skal bare klikke her og bruge rabatkoden Line65.

Hvis du vil læse mere om det, jeg har skrevet om The Solution, så finder du indlæggene her.

Der må godt være en rynke

3 år yngre hud på 8 uger

Vi vil have smuk hud hele livet

Flottere hud på 4 måneder!

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

Skriv et svar