Skal du med når verden åbner?

Skal du med når verden åbner?

Det kan godt være, at vaccinen er forsinket, og at virusmutationer spænder ben for en snarlig genåbning. Men håbet og drømmen kan INGEN tage fra os. Og lige om lidt får vi friheden tilbage. Vi kan rejse og mødes. Og allerøverst på min seddel står mine Kom i form 45+ i Marbella. Skal du med når verden åbner?

Marbella og jeg venter på dig!

Skal du med når verden åbner?

Jeg elsker disse kvinder!

Mine 4 årlige Kom i form 45+ camps er blevet mit ‘DOPE’! Jeg laver dem sammen med Frank og Lena Naundrup, som driver Marbella Fitnesscamp. Alle deltagere har rundet de 45+, og i løbet af en uge træner vi max igennem, spiser sundt, snakker, bliver klogere og har en fest her i det jeg kalder mit ‘feministiske paradis’! For er kun kvinder.

Vi tænker ikke på andet end vores vinterblege skandinaviske kroppe. Vi ryster røv, strammer inderlår, mormorarme og bækkenbunde op. What’s not to like! Jeg elsker konceptet, som samtidig er et kvindeligt frirum med jævnaldrende kvinder, der ikke er bange for at springe ud i at mødes med nye kvinder. Og snakken går lystigt om alt det, der rører sig i vores liv – stort og småt. Med anerkendelse og respekt for hinanden. Vi sover, spiser, træner, slapper af og bliver klogere sammen. På os selv, hinanden og livet.

Vi kommer fra alle hjørner af landet, vi har alle forskellige baggrunde job-, familie- og statusmæssigt. Vi er her for fællesskabets og træningens skyld.

Savner du det det fy siske fix

SKal du med når verden åbner?

Vores seje boksetræner Stephanie

Skal du med når verden åbner?

Der bliver gået til den.. Yoga, boksning, fitness, poolworkout

Mange af os har savnet det fysiske fix i fitnesscentret under corona. Så vi HUNGRER nu.  Nogle af os har holdt det ved lige hjemme på yogamåtten i stuen. Andre har løbet og brugt naturen…. Og så er der dem, der har mistet motivationen, og hvis fysiske aktivitet begrænser sig til de lakridser, de kører ind sammen med Netflix på sofaen. Jeg forstår det godt! Men kom nu.. Det lysner snart!

Jeg har selv trænet fast to gange ugentligt gratis med mine følgere på Instagram hver tirsdag og fredag kl. 7.30. Lige under 200 er med hver gang – og flere tusind hopper påtræningerne, når det passer ind i deres program. Det er SÅ fedt. Jeg startede projekt ’Bliv fit med Line’ under første lockdown sidste år som et commitment til mig selv. For hvis andre ventede på mig, var jeg jo NØDT til at tage mig sammen. Og det har virket!

Tag med til Spanien og boost din form

Vi måtte desværre udskyde vores 4 camps i Marbella sidste år pga corona. Men tilmeldingerne er igen begyndt at strømme ind.

Skal du med når verden åbner?

Mit skønne spanske paradis

Skal du

Peter og Jane som ejer stedet og sørger for lækker sund mad hver dag.. Og ja, man må godt drikke et glas vin!

Vi træner 3 gange dagligt, spiser sund mad, soler, bader, griner og lærer nye mennesker at kende. To aftener holder jeg foredrag for jer, og det hele foregår på Finca Naundrup, som ligger utrolig smukt på en bjergskråning med udsigt til Middelhavet.Vi bor alle på campen, og du kan rejse alene eller med en veninde. Du kommer ikke til at føle dig alene på noget tidspunkt!  Jeg har selv fået så mange nye dejlige kvinder i mit netværk. Og mange kommer igen og igen til vores camps.

Skal du med når verden åbner?

Vores træner Frank – her på stranden hvor vi også træner!

Vores næste camps er i uge 20, 21 og uge 40. Prisen er kr. 6.495,- alt inklusive (dog undtagen fly t/r). Hop ind på hjemmesiden her  og læs meget mere. Der kan du også læse om tidligere deltageres oplevelser. Mit motto er, at kroppen skal holde hele vejen til kisten. Og det er aldrig for sent at gøre noget ved det.

Andre indlæg om Kom i form 45+

Min spanske kvindelejr

Når hedeturene flytter ind og brysterne sydpå

Vil du med på fitnesstur 45+

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

3 kommentarer

Skriv et svar