Små effektive skønhedskapsler

Små effektive skønhedskapsler

Sponsoreret: Nu har jeg brugt de små effektive skønhedskapsler fra Elizabeth Arden i over 2 måneder. Hvordan er det så gået?

Jeg har brugt Retinol ceramide kapslerne stort set hver eneste aften kombineret med de lidt større guld Advanced Ceramide kapsler enten morgen eller aften. De skal helst bruge hver for sig – men jeg har altså ’snydt’ lidt og brugt dem sammen.

Små effektive skønhedskapsler

Hele batteriet af skønheds lækkerier. De lyserøde er Retinolen

Jeg har nemlig ikke altid tid til at vente på, at al serummet er opslugt af huden om morgenen, inden jeg lægger make-up, så er det bedre om aftenen. Men de dage, hvor jeg ved, jeg har god tid, så sørger jeg for at køre dem hver for sig.

De små retinol kapsler er, som jeg skrev her for nogen tid siden nye på markedet. Jeg har før prøvet retinol i cremeform. Man kan opleve rødmen, og at huden skaller lidt med retinol. Men det har jeg altså ikke mærket noget til denne gang.

De små kapsler er på alle måder nemmere og lækrere end en creme. Serummet er så blødt, at det føles som om, man smører den fineste silke på huden. Der er lige præcis den mængde, man har brug for i hver kapsel – og så står man ikke med fingrene i krukken og ødelægger noget med lys, snavs og bakterier. Retinol er nemlig ekstremt følsomt overfor lys og mister sin effekt. Derfor skal de også bruges om aften.

Små effektive skønhedskapsler

Zoom bare ind – smilerynkerne lever stadig, men huden har fået en rigtig fin glød

Hvordan er det så gået med mine rynker?

Ja, nu er alt i denne verden jo ikke kamp MOD rynkerne – og mine rynker er heller ikke forsvundet på en måned! Men min hud ser rigtig fin og ensartet ud. Jeg synes jo, at en hud med smilerynker og lidt af tidens tand er smuk. Så det, der betyder mest for mig, er at min hud har en flot glød, at den ser sund og fugtet ud – og ærligt det tager så også lidt af de små linjer, som netop kommer af en tør og træt hud.

Og så ser jeg altså brugen af både retinol kapslerne og de andre, som en investering i en varig smuk og lækker hud. Huden er kroppens hylster og ansigtets visitkort, og derfor er det vigtigt at passe på den.

Og i den sammenhæng er FUGT meget vigtigt. Og det får jeg både fra vandhanen OG fra de ’gamle’ guld kapsler. Advanced Ceramide Capsules er jo proppet med serum, der er bygget op på samme indhold som hudens egne celler. Så det er lige en ordentlig omgang fugt boost hver dag.

Jeg ved godt, at både retinol og ceramide kapslerne er dyre – selv når de er på tilbud. Men man betaler jo både for virkning og forskning. Og lige om lidt er det jo jul. Så kan man sætte dem på ønskesedlen. OG man kan også bruge dem hver anden dag.

Men husk at vi ser ud, som vi lever. En creme kan ikke trylle. Så en sund livsstil med ordentlig søvn, frisk luft, lys, vand, masser af grønt og fysisk aktivitet hører med til pakken. Vi behøver ikke være frelste – men bevidste. Det er det vigtigste.

Rigtig dejlig onsdag.

Små effektive skønhedskapsler

En måned før kapslerne – masser af sommerfregner

 

må effektive skønhedskapsler

En måned efter – nu uden pletter og med fin ensartet glød

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

Skriv et svar