Vi vil ha' smuk hud hele livet!

Vi vil ha’ smuk hud hele livet!

Reklame: Her sidder vi 3 kvinder i 3 aldre. Min mor Jane på 80, min veninde Christina, som lige har rundet de 50 og jeg selv, som nærmer mig de 60. Vi er, som kvinder er flest: Forfængelige uden at være hysteriske. Vi elsker vores alder – og de rynker og alderstegn, der følger med. Men en ting er vi enige om: Vi vil ha’ smuk hud hele livet!

Vi vil ha' smuk hud hele livet

Min smukke veninde Christina

Jeg har inviteret min mor og min veninde med i et lille eksperiment. I 3 måneder skal vi teste Oslo Skin Lab’s kollagenpulver The Solution for at se, hvad det gør ved vores hud.

Jeg har jo allerede taget pulveret i et halvt år – og jeg ved det lyder reklameagtigt: Men det VIRKER, og jeg vil ikke være det foruden. Og min veninde var faktisk en af de første til at bemærke det helt tilbage i januar til min fødselsdag.

Christina: -Hvis ikke jeg havde hørt om det før, ville jeg være tvivlsom. Men da jeg så dig i januar ku’ jeg jo se, at der var en friskhed og en glød. Din hud så så velnæret ud!

Og det er også sådan, jeg selv føler. Ikke kun i ansigtet, også på brystet (som har en del solskader), ja faktisk på hele kroppen.

Huden er en sladrehank

Huden er på mange måder vores visitkort. Den er vores største organ, og den fortæller en masse om vores livsstil, gener og i sidste ende vores alder. Vi får alle rynker før eller siden – sådan er det. Men selvom de fleste af os anerkender både alder og rynker, så ER der rynker, vi helst var foruden. Sådan er det også for os.

Mor Jane: -Altså, jeg er bare taknemmelig for, at jeg lever. Og når jeg ser mig selv i spejlet, tænker jeg: Det går da meget godt! Men der er én rynke, jeg er ked af. Det er ’bekymringsrynken’ ved mundvigen, fordi man ser så gnaven ud. Til gengæld kan jeg godt lide smilerynker!

Christina: -Smilerynker JA TAK! Rynker gør jo et ansigt levende. Men f.eks. krøllet hud under øjnene, ’hønserøv’ eller en udpint hud, det synes jeg ikke om. Huden er en sladrehank, som afslører vores sundhed. Vores rynker viser sandheden! Jeg havde problemer med min hud som ung. Jeg var meget generet af akne, og det gav et helt forkert billede af, hvem jeg er. Men jeg takker alligevel min akne, fordi det gav mig ekstra fokus på sundhed.

Smuk hud hele livet

Vi vil ha' smuk hud hele livet!

Min skønne, smukke mor på 80 år

Som vi sidder her om spisebordet og snakker hud og rynker, så er vi ret enige om, at det vigtigste for os alle tre er, at vores hud netop er pæn og ser sund ud. Vi lever i et land, hvor en fugtet og velnæret hud har trange kår især i vinterhalvåret med kulde, blæst og knald på varmeapparaterne. Men hvor langt vil vi gå for en pæn hud?

Christina: -Jeg har fået laser for at forbedre arrene efter min akne. Jeg har også prøvet noget, der hedder Skinboost i mine ar. Jeg vil i princippet gå langt, fordi mit udseende betyder noget for mig. Hvis min hud er udpint, så påvirker det mit humør og min livskvalitet.

Mor Jane: -Det er et penge spørgsmål. Jeg har aldrig ekseleret i dyre cremer, og jeg ville aldrig bruge penge på botox og fillers. Men hvis jeg havde en meget tydelig rynke i panden, ville jeg måske…. Og nå ja, min ’kalkunhals’, den er jeg ked af, men jeg er gammel, og det er for sent at gøre noget nu!

Jeg passer selv rigtig godt på min hud hver dag. Jeg renser, fugter og plejer med forskellige cremer. Og så tager jeg mit daglige brev med kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab. Det har givet min hud en finere glød og struktur – og faktisk også gjort rynkerne især ved øjnene mindre dybe.

Jeg lider af mild rosacea, og jeg får (som jeg har skrevet om før) en gang om året lavet en IPL behandling, som mindsker rødmen og blodsprængninger på kinderne.

Drømmehuden efter testen

Vi vil ha' smuk hud hele livet!

The Solution 249kr med rabatkoden LINE50

Nu går Christina og Jane i gang med at teste kollagen pulveret fra Oslo Skin Lab. De skal tage det lille brev hver dag i et glas vand, kaffe, på yoghurten eller i salaten. Pointen er, at de kan bruge det på alt. Det smager ikke af noget og opløses nemt. Pulveret er 100% naturligt, og der er ingen bivirkninger. Det hjælper huden indefra og ud – ikke kun i ansigtet men på hele kroppen og også på appelsinhud.

Christina: -Jeg drømmer om et fint porcelænsskær – og en organisk og velnæret hud. Jeg er vild med konceptet ’indefra og ud’. Og hvis jeg kan få en mere ensartet hudoverflade og lidt mindre krus under øjnene.. Så er jeg glad!

Mor Jane: -Det må godt booste min hud og give den mere fugt, så den ikke ser udpint og gammel ud. Jeg vil gerne blive 90 – især hvis jeg både er rask og pæn!

Har du lyst til at teste sammen med os, så har jeg i bedste Lars Larsen stil et rigtig godt tilbud. Du får nemlig 50% på første pakke, hvis du bruger rabatkoden LINE50, du skal bare klikke her.  Hver pakke indeholder pulver til en måned (28 doser).

Og glæd dig til at følge Christina og mor Jane. Resultatet viser vi til efteråret.

Vi vil ha' smuk hud hele livet!

Er de ikke skønne !!!!

Om Christina Hedegaard Jørgensen ( Mama Christina Doula):

50 år og mor til 3 børn: Phillip, Maja og Alma. Arbejder som doula – en form for jordmoder, der hjælper kvinder til en naturlig og rolig fødsel. Hun er med i hele graviditetsforløbet, og ofte er hun med under fødslen, hvad enten det er på hospitalet eller en hjemmefødsel

Om Jane Baun:

80 år og min skønne mor og mormor til mine 2 drenge Emil og Rasmus. Er pensioneret leder af adoptionsbureauet Danadopt, hvor hun var ansat i over 40 år. Har haft 2 blodpropper og en hjerneblødning men er kommet sig og ‘still going strong’.

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

6 kommentarer

 • Bettina

  16/07/2019 at 14:19

  For øvrigt, har du Line, eller andre herinde, hørt om http://www.fillerina.dk en filler-kur som ansigtscreme? (altså ingen injections). Jeg er nysgerrig for at høre om det – jeg har googlet lidt og set på instagram at flere poster om virkelig positive resultater…

  Svar
 • Bettina

  16/07/2019 at 12:58

  Kære Line,
  Tusind tak for dette fine tilbud. Jeg har ledt efter et godt produkt der er vegan og det er dette! Jeg så godt du skrev naturligt produkt, men ringede lige og spurgte for god ordens skyld om ‘vegan’, og ‘glutenfri’ og det bekræfter de!
  Til andre der bor i udlandet, så sender de uden for DK også selvom det ikke ser sådan ud når man skal skrive sin adresse, men man tilføjer bare land på boksen ‘by’, så lover de det kommer frem 🙂
  Din mor ser jo fuldstændig fantastisk ud! Det er vildt. Og dig med!

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   16/07/2019 at 13:26

   Hej Bettina.

   Tak fir din dejlige kommentar.

   Du må dig have misforstået den besked du har fået. For The Solution er ikke vegansk. Det er udvundet af bovine kilder(kvæg).

   Du kan gå ind på Oslo Skin labs hjemmeside og læse under spørgsmål & svar.

   Kh Line

   Svar
  • Line Baun Danielsen

   12/07/2019 at 12:55

   Jeg har taget det i 8 måneder nu uden stop.

   Jeg tror du skal skrive til Oslo Skin Lab og spørge. De svarer altid hurtigt.

   Kh Line

   Svar

Skriv et svar