Flottere hud på 4 måneder

Flottere hud på 4 måneder!

Reklame: For præcis 6 måneder siden satte jeg et lille eksperiment i gang her på bloggen. Jeg inviterede min mor på 80 år og min veninde på 50 til at teste det lille vidunderpulver The Solution, der virker indefra og ud – og booster huden, så rynker og ujævnheder reduceres. Nu er det afgørelsens time: Fik de flottere hud på 4 måneder!

Flottere hud på 4 måneder

Mor, Christina og jeg da vi mødtes i juli

Christina, Mor-Jane og jeg mødtes første gang i starten af juli måned, hvor vi sad rundt om mit spisebord og snakkede om rynker og forventninger. Man kan ikke sige, at vi er ’rynkeforskrækkede’, men vi er alle 3 forfængelige og vil gerne være den pæneste udgave af os selv, hvad enten vi er 50, 57 eller 80! Og jo, som de fleste kvinder har vi et par issues, vi gerne vil gøre noget ved.

Mor Jane: -Der er én rynke, jeg er ked af. Det er ’bekymringsrynken’ ved mundvigen, fordi man ser så gnaven ud. Til gengæld kan jeg godt lide smilerynker!

Christina: -Rynker gør jo et ansigt levende. Men f.eks. krøllet hud under øjnene, ’hønserøv’ eller en udpint hud, det synes jeg ikke om.

Jeg har selv brugt kollagenpulveret i over et år, og jeg er ikke i tvivl om, at det har forbedret min hud. Den ser mere jævn og næret ud, og så har den fået en flot glød (det siger andre også). Forleden mødtes jeg med en veninde, jeg ikke havde set i et år, og noget af det første, hun sagde var faktisk: Hvor er din hud flot ! Hvad har du gjort ? (Tak Lizbeth!) Før kunne den særligt på denne tid af året minde lidt om en tør kiks. Rynkerne om øjnene er også blevet mindre dybe – hvilket blevbekræftet i en test tidligere i år.

Flottere hud

Christina før The Solution

The Solution

Mor Jane FØR testen

Min mor og Christina var derfor friske på at prøve. De kunne især godt lide tanken om, at pulveret er 100% naturligt, at det er nemt at tage og virker indefra og ud.

Christina: -Jeg drømmer om et fint porcelænsskær – og en organisk og velnæret hud. Jeg er vild med konceptet ’indefra og ud’. Og hvis jeg kan få en mere ensartet hudoverflade og lidt mindre krus under øjnene.. Så er jeg glad!

Mor Jane: -Det må godt booste min hud og give den mere fugt, så den ikke ser udpint og gammel ud. Jeg vil gerne blive 90 – især hvis jeg både er rask og pæn!

Nu har de så testet pulveret i 4 måneder. Og her fortæller de om deres oplevelse med at tage The Solution:

Christina:- Jeg tager typisk The Solution om morgenen i et glas vand. Jeg synes ikke det smager af noget som helst… Det vigtige er bare, at man hælder et glas vand op og hælder pulveret i og lader det stå lidt til det er opløst. Det har været nemt.

Mor Jane: Jeg har også taget det om morgenen i et glas vand. Det smagte helt neutralt. Det var ret nemt..

Line: Hvilken effekt har pulveret haft på jeres hud?

Flottere hud

Christina efter The Solution

Flottere hud på kort tid

Mor Jane efter 4 måneder

Christina: Jeg synes, jeg ser friskere ud. Mit generelle udtryk – især ansigtshuden er mere friskt. Og jeg får at vide, at jeg er ufattelig blød på hele kroppen! Jeg synes, det har gjort en forskel, og at huden virker mere velnæret.

Mor Jane: Jeg var jo egentligt godt tilfreds i forvejen. Jeg synes ikke umiddelbart, jeg kan se den store forskel. Jeg kan i hvert fald ikke selv se det. 

Line: Hvor kan du se den største forskel Christina?

Christina: Det mest synlige er, at huden er af en højere kvalitet og mere fugtet igennem. Den har det bare generelt bedre over hele kroppen.

Mor Jane: Jeg har tabt mig lidt i ansigtet siden i sommer – det har både du kommenteret Line, og mine veninder siger det samme. Måske er det derfor, jeg ikke kan se en forskel. 

Line: Vil I fortsætte med The Solution?

Christina: Jeg vil helt klart fortsætte med The Solution – og jeg vil også anbefale det til andre.

Mor Jane: Jeg synes ikke, det har gjort stor nok forskel for mig. Jeg er nok for gammel !! Men det har været spændende at være med. Og du kan jo give mig det i julegave!

The Solution

En nem rynke-kur

Kunne du tænke dig at teste The Solution, så kan du købe pulveret til rabat lige nu. Hvis du bruger rabatkoden LINE60, så får du 65% rabat på første pakke, hvis du klikker her.

Der er ingen bivirkninger ved at tage The Solution, og pulveret er grundigt testet og beskrevet i forskellige anerkendte medicinske tidsskrifter. Du kan læse meget mere om det på Oslo Skin Lab’s hjemme side.

Her kan du læse alle de indlæg, jeg har skrevet om The Solution:

Vi vil have smuk hud hele livet 

3 år yngre hud på 8 uger

 

Om Christina Hedegaard Jørgensen ( Mama Christina Doula):

50 år og mor til 3 børn: Phillip, Maja og Alma. Arbejder som doula – en form for jordmor, der hjælper kvinder til en naturlig og rolig fødsel. Hun deltager i hele graviditetsforløbet, og ofte er hun med under fødslen, hvad enten det er på hospitalet eller en hjemmefødsel. Du finder Christina her:  Doulamama.dk

Om Jane Baun:

80 år og min skønne mor og mormor til mine 2 drenge Emil og Rasmus. Er pensioneret leder af adoptionsbureauet Danadopt, hvor hun var ansat i over 40 år. Har haft 2 blodpropper og en hjerneblødning, men er frisk og en sand fighter.

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

6 kommentarer

 • Sanne

  15/11/2019 at 08:57

  Jeg er vild med din mor, og synes overhovedet ikke hun ser sur ud! Tværtimod ser hun dejlig mild og glad ud. Ingen tvivl om hvor du har dine gode gener fra. Rigtig go’ weekend. 🙂

  Svar
 • Maria Kratz

  06/11/2019 at 18:13

  Har fått några påsar. Ska börja prova dom nu när jag följt dig/er och sett hur det fungerar. Tack för dina fina inspirerande inlägg Line ❤️ Kram Maria 🇸🇪

  Svar
 • Maiken Poulsen

  06/11/2019 at 12:03

  Hej Line! spændende at følge din blog, den er rigtig god:)Jeg har prøvet The Solution i 4 mdr. og kan virkelig mærke forskel!

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   06/11/2019 at 12:18

   Hej Maiken.

   Det glæder mig at høre. Jeg ville heller ikke reklamere for noget, hvis ikke jeg selv kunne stå inde for det.

   KH
   Line

   Svar
 • Dorte Jensen

  06/11/2019 at 10:32

  Dejlig at det hjælper så mange. Kan se at en del bloggere reklamere for det. Men men… jeg har en rimelig okay løn,(er dog enlig mor) men synes godt nok at det er mange penge, når det skal tages hver dag. Selv med rabat! Man kan jo ikke undlade nogen af de andre produkter man bruger i hverdagen, renseprodukter, ansigtsvask, dagcreme, natcreme mm….
  Hvordan får i andre råd?

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   06/11/2019 at 12:20

   Hej Dorte.

   Det forstår jeg faktisk godt – men jeg vil lade andre svare. Det ‘tarvelige’ svar er, at alt er en prioritering.
   Kan man spare 349,- et andet sted ? På vin, øl, slik eller noget fjerde.
   Så kan man måske finde plads i økonomien.

   Tak for din relevante kommentar.

   KH
   Line

   Svar

Skriv et svar