Kom stærk og fit gennem corona!

Kom stærk og fit gennem corona!

Så blev den forlænget – perioden hvor Danmark er lukket, og vi så vidt muligt skal blive hjemme. Det er hård kost for mange socialt, fysisk, psykisk og praktisk. Men den gode nyhed er, at vi ikke behøver at komme ud af form, selvom fitnesscentrene er lukkede. Derfor inviterer jeg alle jer dejlige følgere på et gratis fitnessforløb: Kom stærk og fit gennem corona!

Træning virker afstressende

Rigtig mange fitness centre er begyndt at lægge gratis træning ud på nettet, og det er godt, fordi det er en måde at tage samfundsansvar, mens coronaen hærger. Hvis dit eget center ikke har en plan – så får du en af mig. De næste mange uger lægger jeg nemlig 2-3 videoer ud om ugen på min Instagram med opvarmning, udstrækning og inspiration til øvelser, du kan gennemføre på stuegulvet, i haven eller på terrassen.

Træning lige nu er vigtigt – ikke kun af hensyn til formen. Det kan være med til at lindre på den uro og stress, mange af os føler her under Corona. Træning frigiver både adrenalin og  endorfiner – som er et af vores lykkehormoner. Men træning bliver du også fysisk træt og sover bedre om natten. SÅ – se bare at komme igang!

Gratis inspirationsvideoer

Kom stærk og fit gennem corona

Lungees Foto: Emil Baun Bartram

Jeg har før lagt træningsprogrammer ud til os over 45, fordi kroppen på det tidspunkt i livet har brug for noget helt særligt. De programmer kan du finde her. De nye inspirationsvideoer er for ALLE uanset alder og køn.

Og konceptet er, at jeg hver gang lægger en video ud med 3 øvelser – det man kalder et SUPERSÆT. Så kan du selv kombinere de forskellige supersæt, efterhånden som jeg lægger videoerne ud. Man kører hver supersæt i 8 minutter – minimum 3 runder. Og jeg lover dig, at du vil få rørt kroppen.

Lige nu ligger der 3 videoer på min Instagram:

 

1.Opvarmnings- og udstrækningsvideoen ’Sådan kan du også bruge et kosteskaft’

2.Supersæt 1 : 10 x jumpsquat, 10 x pushups   10 atomic situps

3.Supersæt 2:  20 x mountain climbers, 20 x reverse lunges, 20 Dynamisk planke / alm planke

Og sådan vil der altså komme flere. Hvis du tænker – hvad snakker hun om? Jeg aner ikke, hvad øvelserne går ud på, så bliver det naturligvis forklaret i videoerne.

Du behøver ikke noget særligt udstyr, blot en yoga/træningsmåtte, din krop og HVIS du har et par håndvægte eller en kettlebell, så er det rigtig godt. Eller fylder du en indkøbspose med kartofler eller fyldte mælkekartoner – så har du din egen håndvægt.

Jeg håber I har lyst til at hoppe med på vognen. Hvis ikke du allerede følger mig på Instagram, så kan du se den nederst på siden her. Eller bare søge på linebaundanielsen.

Vi kan jo lige så godt få noget positivt ud af corona, men den raser og vi skal blive hjemme.

Og HUSK det nu. Bliv hjemme og hold afstand.

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

8 kommentarer

 • Dorthe

  25/03/2020 at 13:56

  Enig med Bettina! 😊Skriv en bog om 50+ på arbejdsmarkedet og brug os til input og støtte undervejs! Det tema er slet ikke ovre endnu og nærmest mere tabu end vores overgangsalder! Og mænd har samme aldersproblem! Kh herfra og tak for opmuntring til mere motion 😅🙏🏻❤️

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   27/03/2020 at 10:28

   Hej Dorte.

   God ide – men jeg har lige et par andre opgaver ! Jeg skal jo tjene penge til dagen og vejen..

   KH
   Line

   Svar
 • Starostka

  25/03/2020 at 12:34

  Super initiativ, Line 👍😊 Jeg er fan! Som aktiv bruger af fitnesscentre flere gange om ugen, så er det tough lige nu at undvære de mange timers træning. Løb og gåture kan ikke gøre det alene, selvom det er super godt et stykke af vejen. Ydermere oplever jeg lige nu en dagligdag hvor jeg sidder meget mere ned og er på virtuelt langt mere end vanligt. Så kroppen men også hovedet brokker sig og higer efter fysisk træning. Jeg er 52 år, har dyrket sport og dans hele mit liv. Jeg elsker min træning som hjælper mig til at holde mig både fysisk og mentalt klar. Så tak for dit gode input til at holde os aktive i en tid som kalder på nye rutiner, nye vaner ift. det vi plejer at kunne gøre.
  Pas godt på jer derude!
  Mange hilsner
  Starostka 😊

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   27/03/2020 at 10:29

   Hej Starostka.

   Det glæder mig – jeg synes også selv det er super fedt.

   Jeg lægger ny video ud imorgen.

   KH
   Line

   Svar
 • Bettina

  25/03/2020 at 11:59

  Inspirerende!
  Du er som født til at lave det der – meget bedre end de fleste! tidl fantastisk skærmtrold, klar og levende kommunikation, og så gør du øvelserne some en mis, og så enkelt så man ikke kan lade være at følge det også;-). Lav meget mere af det!
  Og hvis man må komme med en ide til dig i disse tider hvor mange selvstændige tænker i nye ideer? 😉 Hvad med at skrive en bog om +50 på arbejdsmarkedet? som kan bruges i kampen for bedre forhold/rettigheder…og på baggrund af bogen kunne du gå ud og tale i virksomheder og til konferencer etc.. Vi herinde kan komme med input – jeg har masser!

  Svar
  • Bettina

   25/03/2020 at 12:01

   PS glemte lige at sige, at så ser du jo også blæret stjernegodt ud Line! Om jeg fatter hvorfor du blev fyret som 40årig…(eller i 40erne)…

   Svar
  • Line Baun Danielsen

   27/03/2020 at 10:30

   Hej Bettina.

   Tak – jeg har faktisk overvejet at uddanne mig til fysisk træner. Men vi skal nok ige over på den anden side af corona krisen!

   KH
   Line

   Svar

Skriv et svar