• Home
 • /
 • Motion
 • /
 • Når hedeturene flytter ind og brysterne sydpå!
Når hedeturene flytter ind

Når hedeturene flytter ind og brysterne sydpå!

Jeger lige kommet hjem fra en uge i Marbella på fitnesscamp med femten vidunderlige kvinder mellem 47 og 61. Vi var afsted for at booste os selv, vores, krop og velvære, og for at blive klogere på, hvad der sker med os her midt i livet, når hedeturene flytter ind og brysterne sydpå.

Når hedeturene flytter indVi kendte ikke hinanden, men alle havde tilmeldt sig her gennem bloggen på min 45+ Marbella Fitnesscamp . Og samtlige af os var derfor topmotiverede til en uge i kvindesundhedens tegn. Havde vi det sjovt ? JA ! Fik vi noget ud af det ? JA! Kunne alle holde til det ? JA! Var der brok og sure miner ? NEJ!

Træningen var tilrettelagt af en professionel træner, der selv har en fortid som eliteidrætsmand – han hedder Frank Naundrup . Vi havde 3-4 træningspas dagligt, som alle var tilrettelagt med fokus på, hvad en moden kvindekrop som vores har brug for. Altså kvindekroppen der er på vej i sin anden pubertet – eller overgangsalderen. For hvad enten vi vil det eller ej, så sker der nogle ret drastiske forandringer med os, når vi kommer dertil. Det handler ikke kun om hedeture, søvnmangel og let-til-tårer. Det handler ligeså meget om, at knogler, muskler, bindevæv og meget andet begynder at forfalde. Og det kan man faktisk gøre noget ved selv.

Når hedeturene flytter indDiagnoseholdet

Nogen havde dårlige skuldre, dårlige knæ, nakkeproblemer, ondt i lænden eller stress symptomer, og vi døbte os derfor ”Diagnose-holdet” med slet skjult kvindehumor. Som dagene og træningspassene skred frem, var det svært at se, at der var tale om kvinder med pænt mange skavanker i forskellige aldre og på forskellige niveauer. Der blev trænet max igennem, og INGEN stod over en eneste træning. Alle løftede og motiverede hinanden til at gennemføre.

Styrketræning, strandfitness, metcon og warrior

Vi startede dagene med en times yoga klokken 8. Derefter var der morgenmad og en times pause frem til dagens første svedetime. Den bestod af halvanden times styrketræning enten i fitnesscampen eller på stranden. Der var boksning, TRX- og kettlebell træning, reb- og dækswings, lunges, og squats i lange baner. Det var mega hårdt – og mega sjovt! Ved du ikke, hvad det er – så kan jeg afsløre, at der var mange på holdet, som heller ikke vidste det – men de lærte det lynhurtigt. En eftermiddag fik vi en trænings surprise, da en yderst lækker og veltrænet dominikaner kom og gav os en hardcore zumba time ! Vi nåede lige 5000 skridt på en time!

Når hedeturene flytter indMega seje kvinder

Selvfølgelig var vi trætte og ømme. Og om aften gik vi rundt, som om vi havde skidt i bukserne. Men ømheden forsvandt som dug for solen, når vi satte os til frokost- eller middagsbordet med lækre salater, hjemmebagt brød og sunde retter og snakken gik højlydt og muntert.

Vi snød lidt og drak et glas vin hver aften – men vi glemte alt om sukker, kager, chips og slik. Og målet med campen er også at motivere til at spise sundere og bedre, fordi det styrker vores energi og hjælper til at minimere overgangsalderens gener.

Der var også lidt til hjernen i løbet af ugen. Kvinderne fik 3 foredrag – de to stod jeg for om henholdsvis  stress og performance, og det tredje handlede om, hvad der sker i kroppen efter de 40, og hvad vi kan gøre ved det med kost, vitaminer og små justeringer.

Når hedeturene flytter indVi kendte om sagt ikke hinanden, da vi kom. Det gør vi nu. Og alle fordomme om hvordan kvinder er, når vi er sammen kom til skamme. Vi havde en fest og kom tilmed tæt ind på livet af hinanden. Vi løftede hinanden til nye træningshøjder, og mange har allerede meldt sig til næste års camp.

Nye camps på vej

Og 2 nye camps for kvinder 45+ er allerede på vej. En formentlig i uge 39 i år og en i uge 21 næste år.

Prisen er omkring 6000,- inkl 3 daglige måltider, vand, kaffe, frugt, træning, indkvartering, udflugt, foredrag og transfer til og fra lufthavnen i Malaga. Men eksklusiv flybillet.

Har du lyst til at være med – så skriv her på bloggen i kommentarfeltet.

Når hedeturene flytter indNår hedeturene flytter indNår hedeturene flytter indNår hedeturene flytter ind

Når hedeturene flytter indNår hedeturene flytter indNår hedeturene flytter indNår hedeturene flytter ind

 

 

 

 

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

41 kommentarer

 • Anne

  13/06/2018 at 22:08

  Wow hvor lyder det som en super tur i har haft !! Jeg kunne godt have lyst til at deltage i uge 39, meeeen jeg er lidt ældre end 45 år (+60) og ikke i super god form – men får dog cyklet 15-18 km en gange om ugen-i et hug ;o). Så ærlig snak….er noget for mig ? Er der stadig pladser i uge 39 ?
  Bedste hilsen Anne

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   13/06/2018 at 22:30

   Hej Anne.

   Den ældste på vores 1. Camp varme 61.

   Mht til form, var vi alle meget forskellige, men alle detaog i alt ingen stod af. Pointen er at man træner til sit personlige max, så alle får det optimale ud af det.

   Så ja, det tror jrg bestemt er noget for dig.

   Kh Line

   Svar
  • Line Baun Danielsen

   03/06/2018 at 20:34

   Hej Malene.

   Vi har lige slået det op idag. Så hvis du klikker på linket kan du booke med det samme ellers skriv til Lena Lionett – mailadressen står i opslaget på dagens indlæg.

   Kh Line

   Kh Line

   Svar
  • Line Baun Danielsen

   03/06/2018 at 20:34

   Hej Malene.

   Vi har lige slået det op idag. Så hvis du klikker på linket kan du booke med det samme ellers skriv til Lena Lionett – mailadressen står i opslaget på dagens indlæg.

   Kh Line

   Kh Line

   Svar
 • Bente Ranegaard

  25/05/2018 at 05:59

  Lyder så spændende, det kunne jeg godt tænke mig, så skriv mig op.
  Super blog, jeg bliver nødt til at følge den

  Svar
 • Jeanette

  23/05/2018 at 09:13

  Ej hvor ser det altså bare fantastisk ud, jeg kan godt se at jeg er nødt at satse ret meget på at være med næste gang. For det ligner virkelig en oplevelse, god dag til jer -seje kvinder 🙂

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   23/05/2018 at 09:55

   Hej Charlotte.

   Det lyder rigtig godt. Du skal selv skrive dig på nyhedsmail på bliggen. Der er et felt u der hvert indlæg. 😊

   Svar
 • Karin Lindegaard

  23/05/2018 at 08:11

  Uge 21, 2019 here I come.
  Er meget tændt, vil gå i skarp træning i mellemliggende tid.
  Rigtig dejligt initiativ.
  Karin

  Svar
 • Eydrit Ragnudóttir Mikkelsen

  23/05/2018 at 08:07

  Kære Line
  Kender du afrejsedato ift. uge 39? Jeg har skrevet længere oppe at jeg er klar til uge 39, men måske er der nogen forhindringer i min kalender, derfor ville jeg blive rigtig glad at få afrejsedatoen så snart som muligt.
  kh Eydrit

  Svar
  • Eydrit Ragnudóttir Mikkelsen

   23/05/2018 at 11:56

   Tak for hurtigt svar. Når du lægger datoen ud, er det så i denne tråd eller hvor skal jeg følge med for at se den, så snart du har den?
   På forhånd tak
   kh Eydrit

   Svar
   • Line Baun Danielsen

    23/05/2018 at 11:59

    Jeg lægger ud på bæiggenni et nyt blogindlæg og skriver også direkte til jer, der har vist interesse😊

    Svar
 • Henrik V Blunck

  22/05/2018 at 22:20

  Vil naturligvis sende en tommel-op til jeres dedikation, og samtidig sige, at også for dem, som ikke træner, så er kvinder de skønneste væsner – også efter de 40 og de 45. I bliver bare bedre med alderen. Ikke alene fordi I hviler i jer selv, men også fordi der sker noget helt specielt når skruk-alderen er overstået. Så kan man begynde at forberede den tid hvor man sammen kan nyde hinanden når otium nærmer sig – og det er da så absolut værd at se frem til.
  Stærkt off-topic ift tilmeldinger, men i hvert fald et velment opråb og hyldest til alle kvinder, også selvom det ikke er den 8. marts. 🙂

  Svar
 • Rikke Søndergaard Vognsen

  22/05/2018 at 20:29

  Kan se i har haft en fantastisk tur. Vil rigtig gerne med i uge 39, men skal vist lige overbevise familien om at jeg skal afsted😊
  Tak for en god blog, altid spændende at læse og følge med.
  Vh Rikke

  Svar
 • Kamille Kickie Christensen

  22/05/2018 at 17:06

  Hej Line.
  Lyder som en fantastisk uge. Træning/godt selskab/Dejligt sted. Er meget interesseret i uge 39.
  Mange hilsener
  Kickie

  Svar
 • Britt Vernegren-Kærn

  22/05/2018 at 17:06

  Det lyder fantastisk 🤗 Jeg er helt klar i uge 39 i år og i uge 21 næste år.
  Dbh Britt

  Svar
 • Heidi Teichmann

  21/05/2018 at 18:34

  Hej Line
  Det lyder til at være super godt, og jeg kunne mega godt tænke mig at komme med til næste år i uge 21 🌞💪
  Hilsen Heidi

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   21/05/2018 at 19:54

   Hej Heidi.

   Du skal være så velkommen … Tilmelding er snart -info kommer på bloggen.

   Kh Line

   Svar
 • Karina

  21/05/2018 at 17:23

  Jeg må simpelthen melde mig til
  uge 21 næste år – Wauv kan mærke jeg allerede glæder mig. Kræver det nogen forudsætninger ? Jeg løbetræner og laver øvelser ca. 3 x pr. uge.
  Skøn blog du har – er lige hoppet på til morgen og finder dine blogs spændende og inspirerende :)) Kærligst Karina

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   21/05/2018 at 17:31

   Hej Karina.

   Du skal være så velkommen. Der bluver hurtigt booket – der er 25 pladser. Og det er først-til-mølle skal nok melde ud, når tilmelding åbner.

   Man kommer med de forudsætning her man har. Vi træner sammen med med forskellig vægt, afhængig af hvor fit man er.

   Glæd dig.

   Kh Line

   Svar
   • Karina

    21/05/2018 at 21:47

    Alletiders – kan man tilmelde sig en mail/ nyhedsbrev således jeg ikke misser tilmelding? – eller hvor kommunikerer du det ud? Go’ aften – kh Karina

    Svar
 • Dorthe Andersen

  21/05/2018 at 13:00

  Lyder spændende i uge 21 næste år. Jeg kunne måske godt være interesseret. Vh. Dorthe Andersen

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   21/05/2018 at 13:15

   Det lyder godt Dorthe.

   Hvis di skru er dig på min nyhedsmail så kan du følge med i, når jeg lægger nyt ud på bloggen, så misser du ikke noget.

   Kh Line

   Svar

Skriv et svar