Fitnesstur 45+

Vil du med på fitnesstur 45+?

Det er sidste dag i januar, året er ungt, og der er stadig langt til, at bikiniformen skal indfinde sig. Men gode vaner starter i god tid – så: Vil du med på fitnesstur 45+?  

Jeg er blevet spurgt, om jeg vil stå i spidsen for en fitness rejse for mine kvindelige følgere (sorry mænd) her på bloggen. En rejse der skal få os i form, hvor vi slapper af, får sol og lærer om kost, træning, alder og gode vaner.  

Fitnesscamp 45+

Aftenhygge ved poolen

Jeg vil sammen med Marbella Fitness Camp lave et fitness program, som er tilpasset en voksen kvindekrop og med fokus på det, sådan en har brug for: God core, stærke ben og baller, smidighed mv. Altså hvordan ”klæder” vi vores krop på til at være sund og stærk længst muligt. 

Programmet er endnu kun i støbeskeen – for allerførst vil jeg gerne se, hvor mange der er seriøst kunne være interesserede?

Der er tale om en uges træningsophold i Marbella på et skønt sted med fuld forplejning i enten ene- eller dobbeltværelse. Hver dag indeholder 3 træningspas, og derudover vil der i dagligt være oplæg om kost, træning og kvindekroppen 45+. Der vil også været tid til shopping – og et besøg på en vingård. Stranden ligger for foden af bjerget – ca 2 km væk, og noget af træningen foregår der. Du kan se endnu flere billeder på Marbella Fitnesscamps egen hjemmeside.

Prisen vil ligge omkring kr. 5500,- i delt dobbeltværelse (tillæg for enkeltværelse kr. 1.000.-) plus fly billet. Lige nu kan man købe flybilletter til 1049,- t/r. Rejsen er i uge 20 – dvs udrejse søndag den 13.maj og hjemrejse lørdag den 19.maj 2018. 

Fitnesstur 45+

Fra en tidligere fitnesstur til Sitges

Hvorfor skal vi det ? Fordi meget tyder på, at rigtig mange af os har svært ved at få fyldt motion nok ind i vores hverdag. Mange af os føler, at der andre ting, der er vigtigere – f.eks jobbet, familien eller andre pligter. Det skrev jeg om i dette indlæg for et par uger siden.

Og er det ikke ligegyldigt ku’ man så sige ? Nej, ikke helt. For jo ældre vi bliver, jo vigtigere er det at holde kroppen i gang. Ikke kun for at modvirke hjerte- kar sygdomme. Men også for at komme godt gennem f.eks overgangsalderen, hvor der sker en masse i kroppen. Mange tager på, nogle oplever at knoglerne bliver svagere, andre igen sover ad h til og sveder som en hest… Alt det kan træning hjælpe med til at forebygge. 

Nå, men egentlig skal det ikke lyde som en salgstale. Blot en nysgerrig ”stikken-en-finger-i-jorden” for at høre, om I er interesserede i at tage på en uges ophold sammen med mig og en række dygtige trænere fra Marbella Fitnesscamp.

Jeg har ikke selv været der – endnu. Det er ikke 5-stjernet luksus, for det skal være til at betale for alle, synes jeg. Men det ser hyggeligt ud, maden er lækker og sund – og vejret er godt ! 

Så hvad siger I derude ? Hvem kunne være frisk på 6 dage i fitness-himlen sammen med andre ligestillede kvinder ?

Skriv i kommentarfeltet (husk mail eller mobil)- eller direkte i min mailboks: line@lbdkommunikation.dk

 

 

 

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

59 kommentarer

Skriv et svar