• Home
 • /
 • Motion
 • /
 • Sidste chance for at komme i form 45+
Sidste chance

Sidste chance for at komme i form 45+

Kære følgere der er snart kun en måned til, at 18 kvinder og jeg drager til Malaga for at komme i form og blive klogere på os selv og vores kroppe. Så ja: Sidste chance for at komme i form 45+

Sidste chanceDer er nemlig stadig et par pladser tilbage, hvis du er frisk og kan rejse afsted en uge fra søndag den 13/5 til lørdag den 19/5.

Hvad skal vi dernede ? Ja, først og fremmest skal vi pleje os selv, træne, sole, nyde, blive klogere på kvindelivet og komme i form!

Det skal vi med 3-4 træningspas og dagen. Der har fokus på, hvad en moden  kvindekrop har brug for at styrke ryg, core, bagdel (som vi sidder alt for meget på) til mave og core, der skal sørge for, at vi kan holde os oprejste resten af livet ! Også efter overgangsalderen der venter lige om hjørnet – eller allerede er sat ind.

Hvad med mormor armene ? Jo, jo, de får også en tur. En uge med kun træning og sund mad, skal nok gøre underværker.

Det foregår i Marbella hos Lena og Frank Naundrup i deres dejlige fitnesscamp, der ligger oppe ad et bjerg med udsigt ud over Middelhavet. Du kan læse mere om stedet og programmet her

Sidste chanceUdover træning vil der i løbet af ugen være 2 oplæg, som jeg holder for jer. Det ene om, at vende tilbage til livet efter stress. Det andet om at skabe sig – bevidst. Og et 3. om, hvad der sker med kroppen, når vi runder de 45. 

Så har du hul i kalenderen, og er du frisk ? Så skynd dig at book en af den sidste pladser. Prisen er 5.595,- eksl. Flybillett. Vil du have enkelt værelse er der et tillæg på 1000,-. Ellers bor vi 2 og 2. Mad og vand er med i prisen – og en udflugt sidst på ugen

Skriv straks til Lena på: lena@marbellafitnesscamp.com

Du kan se de tidligere indlæg, jeg har skrevet og vores tur her:

 Jeg håber, du er fristet !

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

En kommentar

 • Edwin Chammon

  12/04/2018 at 12:30

  Så er der lækre billeder af jordens vidunderligste og smukkeste sommerfugl, dine øjne er fantastiske og de har en fantastisk udstråling. Jeg er ked af at jeg er en gammel mand, for hvor ville jeg gerne med på sådan en tur med dig 😍, jeg ved du vil kunne hjælpe mig meget til et bedre liv, tak for dig ❤️, husk at på Instagram er jeg af personlige årsager @. peterjensen2217. Er Inger Baun din mor? Rigtig god dag til dig. Det bedste ved at være 50+ er at følge dig på blog og instergram.
  Kh Edwin.

  Svar

Skriv et svar