Gode vaner begynder om morgenen!

Gode vaner begynder om morgenen!

Reklame for Oslo Skin Lab: Jeg bliver tit spurgt, hvordan holder du dig så godt. Det gør mig selvfølgelig glad, og jeg smiler og ranker ryggen lidt ekstra. Sandheden er, at jeg gør mange ting. Ikke fordi jeg er på flugt fra alderen og det, der følger med. Jeg gerne bare vil være langtidsholdbar på alle parametre. Og det bedste af mine gode råd er: Gode vaner begynder om morgenen!

Gode vaner skal være nemme

Gode vaner begynder om morgenen!

Ingefærshot, grapejuice, guacamole, laks og pocheret æg

Gode vaner begynder om morgenen!

Jeg forkæler mig selv hver morgen

Det er lidt med gode vaner som med rutiner: Det, du gør igen og igen, er nemt og overskueligt. Og en god start på dagen for mig begynder med noget så simpelt som et glas vand og friskpresset citronsaft. Jeg drikker det som det allerførste – før kaffe eller juice. Det renser kroppen, er der nogen der mener… Jeg synes bare det føles rart og ligetil.

Der er én ting, jeg aldrig springer over: Morgenmaden. Det er et af de måltider, jeg glæder mig allermest til, og som jeg kæler for. Mange spørger mig, hvordan jeg får tid til det. Men som alt andet i livet er det et spørgsmål om at prioritere. Og det gør jeg.

’Du er det, du spiser’, siger man. Af samme grund forkæler jeg mig selv hver morgen med både frugt, grønt, æg af en art, ingefærshot, et stykke knækbrød med laks eller ost, måske lidt skyr eller chiagrød – og kaffe.

Kollagenpulver – min vigtigste vane

Gode vaner begynder om morgenen!

The Solution kommer hver måned med posten

Men det vigtigste kommer her: Et stort glas vand med mit uundværlige kollagenpulver The Solution . Det styrker kollagenproduktionen i min hud og holder den mere elastisk og glat. Og selv de dybe linjer er blevet færre og mindre dybe – det kan du se i dette indlæg, ‘9 år yngre hud på 15 måneder’, som jeg skrev i januar.

Vores kollagenproduktion falder støt med 1-2% om året, fra vi runder omkring de 25 år. Og ved at bruge kollagenpulver, der virker indefra, kan man øge hudens elasticitet og modstandskraft overfor sol, forurening og dårlige vaner som fx rygning! Kollagen er faktisk en af kroppens vigtigste byggesten.

Jeg startede med The Solution for halvandet år siden, og jeg misser sjældent at tage det lille portionsbrev. Heller ikke når jeg er på ferie. Så pakker jeg det i toilettasken til det antal dage, jeg er væk. Det vejer og fylder ingenting – og de skal ikke med hjem!

Morgentræning er guld 

 

Gode vaner begynder om morgenen

Træning og kollagenpulver er en god kombi også mod appelsinhud!

Morgentræning er en 3. god vane. Under coronanedlukningen, hvor alle fitnesscentre holdt lukket, startede jeg min egen LIVE træning på min Instagram profil hver torsdag og søndag – helt gratis!

Og selvom sportsklubber og fitnesscentre igen er åbne, har jeg holdt fast i de to LIVE træninger, samtidig med at jeg også træner med mit fitnesshold i København. Så lige nu er jeg oppe på 4 ugentlige træninger. Det er hårdt – men fantastisk dejligt, fordi det booster endorfinerne og giver så meget energi. Og samtidig holder det kroppen stærk, slank og i form. Kald det bare en investering i fremtiden!

Og så er der naturligvis og to andre vigtige ting, hvis vi vil passe på vores hud og krop: Søvn og ordentlige rensevaner inden vi går i seng.

Lige nu er der 65% rabat på første pakke af The Solution, hvis du opretter et medlemskab. Rabatkoden er Line65, og du kan klikke her og tilmelde dig med det samme.

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

2 kommentarer

 • Leif Bent Christensen

  19/07/2020 at 12:05

  Rigtigt hele vejen igennem, man skal holde en sund og god stil med hensyn til fødevarer specielt og så selvfølgelig motion.
  Men at overholde disse fornuftige ting kan være en udfordring i den travle hverdag hvor 15 – 20 gøremål skal klares, det er som regel årsagen til at de fleste falder i og spiser usundt m. v.
  Personligt så kæmper jeg (66 år) og laver ting med blenderen hvor jeg blender grøntsager og frugt og spiser dette, men jeg skal også tage hensyn til resten af familien?. Derudover slås jeg med forskellige fysiske skavanker fra tidligere tilskadekomster (ad libitum), og manglende skjoldbrugskirtel, svulst i hovedet som skal fjernes, operation i foden som jeg afventer udførelse. Jeg arbejder stadig på halv tid og har en fortid der krævede stædighed og udholdenhed, men indhentes nu af tidligere fysiske udfoldelser arbejde og sport.
  Men kan jeg forlænge mit liv med sund kost så er det det værd.

  Til slut tak for dine indlæg og drive og gåpåmod, men er man fremme i skoene og har sin mening, ja så får man også mange som synes det modsatte, (uden at de dog har “en skid” forstand på sund levevis og moral).
  M. v. h.
  Leif B. Christensen

  Svar
  • Joan

   19/07/2020 at 16:21

   Hej Line
   Jeg følger din blog i ny og næ du har mange gode indlæg,men håber ikke fremover at du hopper på der med at blive for meget reklamesøjle for div produkter,det du reklamerer for idag er der også 4 andre bloggere der lovpriser har bl.a. lige ser en for lidt siden,synes bare seriøsiteten går lidt fløjten.god sommer🌞

   Svar

Skriv et svar