Marbella mit andet hjem

Tag med på fitness camp 45+

Det er mit lille barn. Min store passion og det bedste, jeg har sagt ja til. Mine 5 årlige rejser til Marbella Fitnesscamp i Spanien er mit ’helle’, min mentale opladning og en skatkiste af skønne mennesker. Og nu er der lukket op for tilmeldinger igen i efteråret og til næste år. Tag med på fitness camp 45+

Det hele startede for 3 år siden med en camp. Året efter blev det 3. I år skulle vi have holdt 5 – men de to blev aflyst pga corona. Og næste år åbner vi for 4 camps. Konceptet er enkelt: En uge i træningens, sundhedens og hyggens tegn – KUN for kvinder over 45!

Farvel mormorarme og slappe numser!

Tag med på fitness camp 45+

Min vidunderlige Fitness Camp i Marbella

De kommer alle med kufferten fuld af træningstøj og forventninger til at booste og kickstarte deres skønne, modne kroppe. Og i løbet af ugen træner vi max igennem, spiser sundt, snakker, bliver klogere og har en fest. Vi kommer fra alle hjørner af landet, vi har alle forskellige baggrunde job-, familie- og statusmæssigt. Vi er her for fællesskabets og træningens skyld.

Vi tænker kun på os selv. Vi ryster røv, strammer inderlår, mormorarme og bækkenbunde op. Jeg elsker konceptet, som samtidig er et kvindeligt frirum med jævnaldrende kvinder, der ikke er bange for at springe ud i at mødes med nye kvinder. Og snakken går lystigt om alt det, der rører sig i vores voksne liv – stort og småt. Med anerkendelse og respekt for hinanden. Vi sover, spiser, træner, slapper af og bliver klogere sammen. På os selv, hinanden og livet.

Kickstart din krop og sjæl

Mange af kvinderne kender ikke hinanden på forhånd. Men mange venskaber og bånd er allerede blevet knyttet, fordi  de sidste år. En har sågar fejret sin 60-års fødselsdag med os, fordi det var det helt rigtige sted at runde et skarpt hjørne – kun blandt kvinder!

Tag med på fitness camp 45+

Der er sol og højt til himlen!

En del har ikke alene fået kickstartet deres fysik, de har brugt opholdet og samværet med  de andre kvinder som en løftestang til at realisere nye og gamle nye drømme. Og til at udvide deres feminine horisont og tolerance overfor hinanden. Tonen er åben, ærlig og kærlig – og ingen gemmer sig bag personlige skjold, og hvis de gør, så bliver det sænket, inden ugen er om.

Jeg elsker at være her – og selvom det er forskellige grupper fra gang til gang med både nye og gengangere, så er det lige sjovt hver gang. Vi træner 2-3 gange dagligt med yoga, styrketræning, boksning, dansk, pool-træning og en masse andre sjove og udfordrende ting. Jeg holder selv et par foredrag  sammen med coach Maria Steffensen – bl.a. om overgangsalderen og hvordan vi tackler den bedst muligt. Det er SÅ givende.

Højt til loftet

Tag med på fitness camp 45+

Vi træner under åben himmel

Vi bliver trænet af fantastiske Frank Naundrup. Han er tidligere professionel basketballspiller og driver Marbella Fitnesscamp med sin kone Lena. Og vi bor skønt på Finca Naundrup, som Franks bror Peter ejer sammen med sin dejlige kone Jane. Det er et smukt og autentisk sted på en bjergskråning med højt til loftet og himlen.

Min krop og sjæl er som genfødt, når jeg har været her en uge selvom jeg jo egentlig er på arbejde. Og det er mit indtryk, at kvinderne føler det samme.

Du kan læse mere om priser, uger og tilmelding for uge 39 HER.  

Og for 2021 skal du bruge dette link.

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

En kommentar

Skriv et svar