Jeg kniber mig stadig i armen!

Jeg kniber mig stadig i armen!

Jeg sidder og klaprer de sidste ord på min computer, inden min ferie starter. Jeg føler mig trods coronakrisen dybt privilegeret over det arbejdsliv, jeg har fået skabt mig. Et arbejdsliv hvor alle mine passioner og behov har fået plads. Et liv med stor grad af selvbestemmelse, frihed og naturligvis travlhed i perioder. Jeg kniber mig stadig i armen!

YES!!!

Lykkefølelse er mange ting. For mig kan det være det lille sug i maven, når jeg er lykkedes med en opgave, står på en scene og moderer, underviser eller som nu bare sidder og skriver. De øjeblikke hvor man får spontant lyst til at råbe ’YES’ højt af glæde. Sådan har jeg det rigtig tit. Jeg føler mig i det hele taget utrolig taknemmelig og stolt over, at mit projekt lykkedes.

Projektet, der handlede om at skabe et nyt arbejdsliv, jeg kunne holde til, og som jeg samtidig brændte for.  Et arbejdsliv der gør, at jeg kan rejse, møde mennesker, være fysisk aktiv, skrive, passe på mig selv og arbejde, når jeg vil og kan. Og at jeg ovenikøbet kan LEVE af det er et ’add on’, som kun gør mig endnu mere stolt.

Der var nok en mening med min stress

Jeg kniber mig stadig i armern!

Min vidunderlige Fitness Camp i Marbella

Jeg tænker af og til på, hvad der var sket, hvis jeg ikke var gået ned med stress dengang i 2016 . Ville jeg så have sagt op og ændret mit liv så radikalt? Måske. Måske ikke. Jeg ser i dag tilbage med taknemmelighed på de omstændigheder, der sendte mig ud på denne rejse. En rejse, som jeg endnu ikke kender den endelige destination på.

Jeg har længe puslet med tanken om at uddanne mig til fitness instruktør. Mine vidunderlige Fitness Camps for kvinder 45+  i Spanien udvikler sig hele tiden. Og siden marts har jeg lagt gratis træninger ud to gange om ugen til mine følgere på Instagram. Jeg har fornyet min You Tube kanal og skabt et lille træningsunivers der, og det giver mig så meget glæde, overskud og energi at træne sammen andre – både virtuelt og  når jeg er afsted på mine camps.

Hurra for hjemmekontoret

Mange spørger mig, hvordan jeg har disciplin til at arbejde hjemmefra. Bliver du ikke fristet af oprydning, havearbejde eller andre huslige pligter. Og kommer du overhovedet i tøjet, lyder spørgsmålene.

Jeg kniber mig stadig i armen!

Mit dejlige hjemmekontor – stadig i træningstøjet

Det sidste må jeg sige et lidt flovt NEJ til. Nogle dage kan jeg faktisk sidde, som nu hele dagen, i løbetøj efter morgenturen med hunden eller bare i morgenkåbe, hvis kreativiteten har ramt mig fra morgenstunden.

Coronakrisen har lært mange, at det faktisk KAN lade sig gøre. Og at det for nogen faktisk er mindre stressende at arbejde hjemmefra. Kreativiteten og effektiviteten stortrives her på mit hjemmekontor med eller uden arbejdstøj og nydelig makeup.

Der står jo ikke i nogen arbejdsmanual, at man er mere kreativ og effektiv på et kontor fuld af kollegaer, larm og forstyrrelse. Tværtimod oplever jeg, at mine arbejdsrutiner herhjemme er så effektive og disciplinerede, at det giver luft i den anden ende: Altså mere frihed. Jeg NÅR simpelthen mere her ved spisebordet.

Livet kan tage mange pludselige drejninger. Om der er en mening med det, ved jeg ikke. Men vi skal møde de udfordringer, livet giver os og få det bedste ud af det.

Jeg kniber mig i armen hver dag. Jeg nyder hverdagen, livet – MIT liv som jeg selv har afstukket rammen for.

TAK!

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

6 kommentarer

 • Richard Løwe

  24/07/2020 at 15:51

  Hej Line
  Dejligt ærlig skriv Line. For 13 år siden måtte jeg sælge mine 2 virksomheder pga stress, angst og udbrændthed. Jeg vågnede om natten og kunne ikke være i min krop og var oppe og løbe 100 km om ugen om natten igennem flere år for at holde stressen ude af kroppen men det blev jo langsomt værre. Så motion er godt men…. 😉 Det tog mig 2 år at komme over og så startede jeg virksomhed igen med at hjælpe andre virksomhedsejere med at have den rigtige balance i deres (arbejds) liv. Såååå …. forståelsen af at kunne sige “whouuuu jeg har et fantastisk (arbeds) liv” kender jeg godt og det er noget alle skal opleve. Jeg glæder mig hver dag over det. Tænk at vi kan tillade os det 😉 😉
  De bedste balance hilsner
  Richard Løwe – balance in business

  Svar
 • Gitte hager

  17/07/2020 at 20:14

  Hej Line
  Nysgerrig🤔
  Kan du overleve rent økonomisk?
  Denne hjemmeside har jo ikke mange “lilkes”
  Vi er jævnaldrende. Måske skulle skrive lidt om hvordan en 57 årig får smør på brødet hver dag

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   17/07/2020 at 22:17

   Kære Gitte

   Min blog har mellem 25.000 til 70.000 unikke brugere Per måned – så jo den har faktisk mange følgere..

   Men jeg lever også af foredrag, konferencer, medietræning og kommunikationsarbejde.

   Kh Line

   Svar
 • Bjarne Lau Poulsen

  17/07/2020 at 14:35

  Hej Line, det er så skønt at følge dine dejlige beretninger om dit liv, det giver sådan et frisk pust på en ellers trist dag, du må have en rigtig god ferie, med kærlig hilsen fra Bjarne

  Svar
 • Gitte Lund Rasmussen

  17/07/2020 at 11:27

  Tak for et skøn indlæg Line og jeg er super glad på dine vegne 🙏🏻😉
  Jeg vil tage det med i mine overvejelser efter opsigelse pga corona – jeg er lige fyldt 60 men føler mig slet ikke sådan 😂 så hvad skal der nu ske i mit arbejdsliv 🤔 jeg håber at det kan blive ligeså godt som dit til nu.
  Dbh Gitte ❤️

  Svar

Skriv et svar