3 år yngre hud på 8 uger!

3 år yngre hud på 8 uger!

Reklame: Ingen knive, ingen sprøjter med botox eller filler – KUN et lille brev med kollagenpulver hver dag i 8 uger. Det er den nemmeste ’rynkekur, jeg nogensinde har prøvet. Og hvis ikke jeg havde haft en hudsygdom, var resultatet blevet endnu bedre. Men ærligt: 3 år yngre hud på 8 uger! Det er altså ok.

3 år yngre hud på 8 uger!

30 små poser i en æske med dosering til hver dag

Jeg startede i november måned sidste år med at teste kollagen pulveret The Solution fra Oslo Skin Lab . Og som jeg skrev allerede efter de første 4 uger (det kan du læse her), så elsker jeg, når ting er nemme og overskuelige – og det er det her.

Det er et kollagen pulver, som bygger huden op indefra. Ingen fedtede cremer eller besværlige ritualer – bare et lille brev med pulver, som jeg kommer i et glas vand med friskpresset citronsaft hver morgen. Det har ingen smag – så man kan også bruge det i kaffen, i smoothien eller i maden. Men det bedste er altså: Det virker! Det styrker og genopbygger huden, så den bliver mere ensartet, tykkere – og rynkerne dermed bliver mindre dybe. De forsvinder ikke helt – men de bliver mindre synlige.

Jeg ved godt, at det næsten lyder for godt til at være sandt – og at de kritiske af jer med rette tænker: Kan vi nu stole på det, hun skriver, når hun har fået betaling for det. Og JA…. Det kan I. Billederne fra de to scanninger lyver ikke – og forskellen fra før til nu kan ses med det blotte øje. Scroll ned og bedøm ud fra billederne. Jeg er SELV overrasket.

3 år yngre hud på 8 uger!

Emilie Ekstrand fra Eskincare i Hälsingborg

Forbedringen var faktisk så markant, at da jeg kom til klinikken i Helsingborg for at blive scannet igen, så udbrød Emilie, der har klinikken: ’Har du fået lavet noget andet? Har du fået botox siden sidst?’ Men nej – jeg har ikke gjort andet end at indtage kollagen pulveret og i øvrigt passe min hud. Som jeg plejer. Og december var tilmed en måned med fed mad, søde sager, alt for meget alkohol og festsmøger – som ikke just er befordrende for kollagen produktionen og en pæn hud,

Hvordan måler man så, om huden er blevet bedre?

Jeg skylder lige at sige, at Emilie Ekstrand fra Ekstrand Skincare, som scanner huden, IKKE har noget med producenten af kollagen pulveret at gøre. Hun er bare den eneste i nærheden af København, der har en maskine, der netop kan scanne huden i dybden.

Hun måler b.la. på DYBDEN og ANTALLET af rynker, SOLSKADER, hudens STRUKTUR, dvs pletter, porrestørrelse og synlige BLODKAR. Jeg lider af hudsygdommen rosacea, som betyder, at jeg har mange små blodsprængninger på kinderne. Lige præcis DET, kan kollagen pulveret ikke afhjælpe – og alligevel har jeg opnået en samlet hudforbedring og en hud, der nu er 54 år og ikke de 57, som jeg reelt er.

3 år yngre hud på 8 uger!

Rynker ved højre øje FØR

3 år yngre hud på 8 uger!

Rynker ved højre øje EFTER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den største synlige forandring er smilerynkerne ved siden af øjnene. De var markant dybere (mørkegrønne) ved første scanning sammenlignet med nu (lysegrønne). Og det samme ser man med det blotte øje – huden er næsten hel glat, hvor den før havde en del linjer.

Det vigtige for mig er, at det her er en helt naturlig måde at gøre noget godt for sin hud på. Kollagen er en af kroppens vigtige byggesten, som er vigtig for både hud, muskler og knogler. Desværre falder vores egen produktion af kollagen drastisk med alderen. Derfor giver det god mening at hjælpe sig selv med kollagen. Og jeg kommer til at fortsætte med at tage The Solution længe endnu!

Prøv det selv – der er 60% rabat på første pakke, du skal bare klikke HER og bruge rabatkoden LINE60.

 

3 år yngre hud på 8 uger!

Her ses forbedringen tydeligt FØR til venstre og EFTER til højre

3 år yngre hud på 8 uger!

Hudstruktur FØR og EFTER

3 år yngre hus på 8 uger!

Rynker ved venstre øje FØR

3 år yngre hud på 8 uger!

Rynker ved venstre øje EFTER

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

11 kommentarer

 • Laila Aalykke

  22/10/2019 at 18:34

  Jeg har anvendt Solution Skin siden medio juli, og der ER SÅ dejlige
  resultater – min hud er totalt strammet op, både i ansigt og på min hals og øverste
  brystparti, jeg vil virkelig ikke undvære dette…….

  Svar
 • Jette Limkilde Brok

  12/03/2019 at 23:09

  Hej
  Jeg har for en uge siden bestilt OsloSolutionLab via din blogg og med din rabatkode, men har intet hørt, end ikke modtaget en bekræftelse.
  ????
  Venlig hilsen
  Jette Limkilde

  Svar
 • Louise

  08/03/2019 at 20:19

  Hej.
  Læste på en anden blog at huden efter ophør føltes rigtig træls. Kunne godt blive bange for at blive fanget i at skulle have det for huden ikke bliver værre.
  Har du erfaringer?

  Mvh

  Louise

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   08/03/2019 at 20:32

   Hej Louise

   Det kan jeg ikke svare på, for jeg er fortsat med The Solution fordi jeg synes det hjælper. Og det er godt for mere end huden😊

   Svar
  • Line Baun Danielsen

   19/02/2019 at 14:12

   Hej Maria.

   Jeg poster et indlæg om det i morgen på bloggen. Håber du vil læse det.

   KH
   Line

   Svar

Skriv et svar