Huden er mit visitkort

Huden er mit visitkort

Reklame for Oslo Skin Lab: Det er med øjnene, at vi møder hinanden som mennesker. Og man siger, at vi har 10 sekunder til at gøre et godt indtryk, når vi står overfor et nyt menneske allerførste gang. Det er en del af den ’non-verbale’ kommunikation, der foregår mellem mennesker. Og det er en af grundene til, at jeg selv går op i mit udseende og især i min hud. Fordi huden er mit visitkort!

Huden er en sladrehank

Huden er kroppens største organ, og den fortæller en masse om vores livsstil, gener og i sidste ende vores alder. Jeg vil gerne sende et budskab om, at jeg er i balance og lever sundt – det er en smuk hud med til at fortælle.  Vi får alle rynker før eller siden – sådan er det. Men selvom de fleste af os anerkender både alder og rynker, så ER der rynker, vi helst var foruden eller ønskede var lidt mindre synlige. Sådan har jeg det i hvert fald.

Huden er mit visitkort

Et brev kollagenpulver dagligt er nok

Og selvom jeg gør rigtig meget for at passe på min hud med bl.a. kollagenpulver fra Oslo Skin Lab, solcreme med høj faktor, daglige hudrutiner, gode cremer og en nogenlunde sund livsstil – ja så GÅR tiden, og huden ældes stille og roligt.

Men hvis jeg med en lille indsats kan holde de dybe rynker ved øjnene, solskader og ujævnheder skak – så er jeg glad. Og jeg nyder virkelig, når jeg møder mennesker, der siger: Ej, hvor er din hud flot. Hvad gør du? For sådan har det ikke altid været.

Engang var jeg ofte rød og hævet

Jeg havde store problemer med min hud i min yngre år… Ja, faktisk helt hen i midten af 30’erne. Jeg dækkede den rødmende og hævede hud med make-up og mere make-up. Og jo værre blev det. Der skulle en fødsel og en kold ’make-up tyrker’ til at ændre på det. Og med årene har jeg fået næsten styr på min rosacea, og de problemer jeg havde.

I dag hvor jeg tager The Solution (link) på 4.år har min hud aldrig være pænere. Den er ældre javist – men fast, jævn og med en dejlig glød. Og jeg går i dag ofte helt uden foundation, simpelthen fordi det ikke er nødvendigt. Og jeg bliver så glad, når andre siger: Ej, hvor har du en fin hud.

Prøv det til rabatpris

Hvis du ikke har hørt om The Solution før, så er det et kollagenpulver, der bygger huden op indefra. Ingen  besværlige ritualer – bare et lille afmålt brev med kollagen pulver, som jeg opløser i et glas vand hver morgen. Pulveret er uden smag – så du kan faktisk bruge det i kaffen, yoghurten, smoothien eller på havregrynene, uden at det ødelægger smagen.

Lige nu får du første pakke med 65% rabat. Derefter får du 30% rabat på fremtidige pakker (349kr pr. måned). Du skal bare bruge min rabatkode: LINE65

Klik på linket her – The Solution kommer lige til din hoveddør, du behøver hverken gå på posthuset eller i pakkeposten.

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

Skriv et svar