• Home
 • /
 • Alder
 • /
 • 78% færre rynker på 3 et halvt år!
78% færre rynker på 3 et halvt år!

78% færre rynker på 3 et halvt år!

Reklame: Jeg måtte lige selv kigge en ekstra gang, da testresultatet kom op på computeren. Kunne det virkelig passe – men JA, den var god nok. Sammenligningen med testresultatet fra samme maskine i 2018 var ikke til at tage fejl af. Siden jeg begyndte at tage kollagenpulver fra Oslo Skin Lab  har jeg nu 78% færre rynker på 3 et halvt år!

En rejse med resultat

78% færre rynker på 3 et halvt år!

Maskinen der måler hudens rynker, solskader, porrestørrelse mv.

Det var i oktober 2018, at jeg startede The Solution . Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente af kollagenpulveret – eller om det nyttede. Men jeg var nysgerrig efter, om kollagenpulver kunne gøre noget for min dengang 56-årige hud, sådan som nogen mente.

Undervejs er min hud blevet testet tre gange: Første gang FØR jeg gik i gang med The Solution. Anden gang efter 8 uger og tredje gang efter 15 måneders brug.

Nu var det tid igen, og da jeg i mellemtiden har rundet de 60, var jeg spændt på, hvordan det stod til med min hud.

Testen foregår hos hudspecialist Emelie Ekstrand i Helsingborg. Emelie Ekstrand fra Facespace i Helsingborg. Hun har en maskine, der med forskelligt lys analyser hudens rynker, struktur, porrer,

78%færre rynker på 3 et halvt år!

Emelie Ekstrand fra Facespace i Helsingborg

solskader, blodkar, bakterier i huden mv.

Det er hende, der har testet mig de tidligere gange, og hun har derfor de gamle testresultater på sin computer.

Den første test efter 8 uger viste en forbedring på 3 år. Den anden test var helt vild og viste en hudforyngelse på 9 år! Min huds alder var altså 49 år! Så både Emelie og jeg var spændte på effekten efter 3 et halvt års brug.

True Skin age 57

Det mest bemærkelsesværdige ved resultatet er RYNKERNE, HUDSTRUKTUREN og PORRERNE. Her er der tale om en markant forbedring af det hele. Men lad mig lige forklare det med de 78% nærmere.

78% færre rynker på 3 et halvt år!

TV de dybe og fine rynker for 3 år siden. TH i dag.

Det betyder, at da jeg blev testet første gang, havde jeg en ’score’ på 10% og dermed 40% flere rynker end gennemsnittet af kvinder på min alder. I dag er tallet vendt på hovedet – og jeg har 48% færre rynker end gennemsnittet. Altså en forbedring af rynker og fine linjer på 78%.

Det vigtigste for mig er ikke tallet – men at kollagenpulveret sammen med mine andre rutiner og gode vaner, fortsat holder min hud pæn og glat, selvom jeg er blevet ældre.

Desværre døjer jeg med hudsygdommen rosacea, som driller mig for tiden. Og lige præcis det, kan kollagenpulveret ikke hjælpe på. Det betyder, at jeg i øjeblikket har flere bakterier i huden og flere synlige blodkar end ved sidste måling. Det tæller med i analyseresultatet, som altså viser, at min huds True Skin Age i dag er 57.  Men hey, det er stadig 3 år yngre end min biologiske alder! Og min hud ser både glattere, fastere og mere frisk ud.

Få en ny sund vane

78% færre rynker på 3 et halvt år!

Resultatet efter den sidste test: True Skin Age: 56 år

Jeg tager nu The Solution  på 4.år. Det er blevet daglig en morgenrutine for mig. Et  brev om dagen i et glas vand eller juice. Det er nemt og smager ikke af noget; det er et naturligt produkt, der virker indefra og ud. Det kan jeg godt lide.

Og som en ekstra bonus kommer det lige til døren hver måned, så jeg slipper for at gå på posthuset eller i pakkeposten.

Når du følger mig, får du tilmed 65% rabat på første pakke og 30% rabat på fremtidige pakker dvs 349kr. Du bestiller HER med rabatkoden LINE65.

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

8 kommentarer

 • Mette

  03/04/2022 at 08:08

  Hej Line,
  Virkelig flot resultat! Kunne overveje at prøve det, men er nysgerrig på, om det er undersøgt, om der er sundhedsmæssige risici på lang sigt ved indtagelse af collagenpulver?
  Vh Mette

  Svar
 • Mette

  28/03/2022 at 19:53

  Hej Line,
  Et flot resultat! Er det undersøgt, om der kan være sundhedsmæssige gener/risici på lang sigt ved at indtage collagenpulveret?
  Vh Mette

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   19/04/2022 at 11:10

   Hej Mette.

   Det ved jeg simpelthen ikke.

   Men jeg kan undersøge det hos Oslo SKin Lab.

   KH
   Line

   Svar
 • Birgitte

  15/03/2022 at 19:12

  Kære Line,
  Tusind tak fordi du deler din erfaring med kollagenpulveret fra Oil Skin Lab, som jeg er nysgerrig for at prøve. Dog får jeg en fejlmeddelelse, når jeg trykker på “HER” for at bestille. Mon der er andre, som har samme udfordring?
  Bedste hilsner, Birgitte

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   15/03/2022 at 19:15

   Hej Birgitte

   Det har jeg ikke hørt…..

   Har du prøvet på et af de andre link i teksten? Det fører samme sted hen.

   Kh Line

   Svar
   • Birgitte

    16/03/2022 at 11:40

    Hej Line,
    Nej det har jeg ikke, da der stod, at jeg skulle trykke “HER”. Nu har jeg lige prøvet at trykke på “The solution” og får adgang 🙂
    Rigtig god dag.
    Kh birgitte

    Svar
 • Mormor

  14/03/2022 at 11:20

  Det ser fantastisk ud. Den pris du nævner, 349 kroner efter 30% rabat, er det til en måneds forbrug?

  Svar

Skriv et svar