Er du blandt de bæredygtige vindere?

Er du blandt de bæredygtige vindere?

I dag udløser jeg spændingen om Lone Bellings lille grønne kalender. Der er vildt mange, der har sat et lille grønt hjerte, og delt jeres bæredygtige fortællinger. Men alle kan desværre ikke vinde.  Kig her – måske er du blandt de bæredygtige vindere?

Vinderne er

Marianne Byskov

Sanne Niegsch

Dorte Daugbjerg

Marlene Thiim

Lisbeth Nielsen

Gitte Amalie Hempel

Pernille Glad

Anne Ilsøe

Mika

Karina Leonora

De gode fortællinger

Hvor bæredygtig er du?

Bæredygtighed: Fra moralsk pegefinger til etisk kompas

Jeg er vildt imponeret over, hvor mange der allerede gør en indsats for bæredygtigheden. Og hvis du har tid, så scroll ned og læs de mange kommentarer og fortællinger om, hvordan andre forsøger at være bæredygtige.

Mange fortæller, hvordan de selv er vokset op i bæredygtige familier, fordi deres forældre eller bedsteforældre havde oplevet 2.verdenskrigs knaphed på alt fra kaffe, sukker til strømper og andre fornødenheder. Linket til indlægget får du her.

Jeg er faktisk også selv vokset op i et hjem, hvor alt blev genbrugt og intet gik til spilde. Min mormor gemte og vendte plastikposer, elastikker, stoppede strømper, tøj gik i arv og madspild fandtes ikke i min mormors køkken. Syltetøj og marmelade var hjemmelavet af frugt dyrket i hendes urtehave. Og ja, det kunne nogen af os faktisk lære meget af!

Et godt tilbud til jer der IKKE vandt

Forlaget Muusmann, som står bag Min Grønne Kalender, har lavet et godt tilbud til Jer, der ikke vandt. Det betyder, at I kan købe både Min Grønne Kalender og Bæredygtighed af Lone Belling til kr. 360,-  mod normalpris kr. 499,95 for begge bøger. Du skal blot klikke på linket her og benytte koden ’bæredygtig’

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

4 kommentarer

Skriv et svar