Her er hvad jeg drømmer om!

Her er hvad jeg drømmer om !

Reklame: Jeg har nu boet her i min lille hybel i Gentofte i over 11 år. Da jeg flyttede ind efter min skilsmisse tænkte jeg, at det kun var et midlertidigt ’stop’. Jeg drømte om at finde mig et eller andet mandfolk, jeg kunne slå pjalter og mursten sammen med. Sådan er det ikke gået…. Her er hvad jeg drømmer om! Et nyt badeværelse.

Her er hvad jeg drømmer om!

Før – nydeligt og fotogent. Men slidt og træt

Jeg har skiftet både tag og vinduer undervejs – og haven og terrasserne har fået et ansigtsløft i takt med, at hønsene er døde, drengene blevet større og trampoliner og fodboldmål ikke længere blev brugt af andre end fuglene som klattestativ!

11 år samme på samme adresse betyder dog, at en vis metaltræthed er begyndt at vise sig. Vaskemaskinen stod af for en måned siden – køleskabet dryppede og er lige udskiftet. Og opvaskemaskinen er kun et spørgsmål om tid. Og nu har jeg besluttet at gøre noget ved en gammel drøm. Og nej, det er ikke opvaskemaskinen, der står øverst her!

Jeg vil friske mit badeværelse op. Jeg har regnet lidt på, hvor mange timer jeg bruger derude – og det er jo ikke småting. Omkring en time om dagen. Det er 365 timer om året. I 11 år har vi levet med at sidde i badekarret, når vi bader. At radiatoren er gammel og slidt. At lyset er gået i den ene lampe – og jeg ikke selv kan fixe den. At rawlpluks stikker ud fra fliserne, og fugekanterne visse steder er skæve som tænderne på en hvidhaj.

Her er hvad jeg drømmer om!

Efter: Lyst , lækkert og masser af gulv plads!

Jeg har levet FINT med det – men nu skal det altså være. Jeg vil forkæle mig selv. Og det er her min nye opdagelse kommer ind i billedet: Badeværelsesleverandøren Shape House i Rødovre ikke så langt herfra. Her kan man gå direkte ind fra gaden som helt almindelig kunde og få inspiration til sit nye badeværelse. Og få det lavet.

Jeg anede faktisk ikke, at de fandtes, indtil jeg fik en forespørgsel på et foredrag til en kvindeaften i oktober. Her bliver 100 kvinder inviteret til et gratis forkælelses arrangement hos Shape House. OG du kan blive den heldige vinder af en af de 10 billetter, som jeg har fået lov til at udlodde her på bloggen.

Du kan læse meget mere om det i bunden af indlægget. For du skal lige se, hvad der er sket på mit lille badeværelse på ca 6 m3.

Et helt nyt badeværelse var udenfor min økonomiske rækkevidde – men et ansigtsløft var også nok. Det vigtigste for mig var, at vi fik et vandbesparende toilet, et nyt vaskemodul, der ikke lignede en kæmpeklods, mere opbevaring, et farvel til badeforhænget. Derudover trængte vi til nyt og godt lys og en opfriskning af mit badekar, der var noget slidt i betrækket.

Her er hvad jeg drømmer om!

Der blev knoklet i 3 dage!

Først fik jeg besøg af Torben fra Shape House. Han kom og tog mål og gav mig en ide om, hvad der var muligt. At slippe af med badekarret var f.eks for dyrt, da det ville kræve både flisearbejde og vådrumsgodkendelse. Så det var no go. Min yngste og jeg tog med den viden en tur til Rødovre og gik på opdagelse i de vildt mange og flotte badeværelser, der er udstillet i butikken.

Hold nu fest hvor vi savlede undervejs! Der var spa-badeværelser til hele og halve millioner – for man må jo gerne drømme – men der var også forslag til de små og mellemstore ’københavner-badeværelser’ som mit. Vi endte med at vælge et enkelt og rengøringsvenligt IFö toilet . Et Dansani vaskemodul med en flot bowlevask i et corian look-alike materiale, fede blandingsbatterier fra Grohe  til både vask og bad. Og lamper fra Vipp– dem med vippespanden, og en glasdør til badekarret også fra Ifö.

Her er hvad jeg drømmer om!

Dansani vaskemodul og vask – med Grohe vandhane

Det løste så ikke mit problem med det skrammede badekar – men det fandt Torben en løsning på: Badekarmanden.dk som laver formstøbte indsatser til ældre badekar. Det kostede så lidt penge ekstra – men jeg føler, at de penge er givet godt ud.

Efter 3 dage med søde håndværkere har jeg nu fået et nyt badeværelse. Jeg er helt høj over, hvor stor en forandring, det gør, og hvor meget jeg NYDER at være derude. Det burde jeg have gjort for længe siden. Men bedre sent end aldrig. Den samlede pris inklusiv den nye badekarsindsats løber op i små 80.000 kroner. Og ja. Det er mange penge. Men det er langt under nyprisen – OG jeg har fået miljøvenligt toilet, radiator og vandhaner.

OG nu til konkurrencen om de 10 billetter til arrangementet næste torsdag:

Ladies Night hos Shape house torsdag den 11.oktober kl 18-21.

Her er hvad jeg drømmer om!

Farvel til badeforhænget ! Goddag til glasdør fra Ifö

 

Her bliver der lokket med alt fra champagnesmagning, Michelin-mad, det nyeste indenfor hudplejeprodukter, bløde lounge toner fra en DJ. Og jeg holder foredraget: ”Kvinde skab dig – bevidst!”

For at være med i konkurrencen skal du svare på spørgsmålet: Hvor i Rødovre ligger Shape House.

Husk at skrive din e-mail adresse i svaret. De 10 vindere vil få svar direkte.

Herunder kan du se før og efter billeder. Jeg er f…. glad for mit nye bad !

 

 

Her er hvad jeg drømmer om!

Mit nye badekar fra Badekarmanden og brusehjørne fra Ifö

Her er hvad jeg drømmer om!

Bowlevask og bord fra Dansani og vandhane fra Grohe

Her er hvad jeg drømmer om!

Toilet med automatisk rens og låg, der lukker af sig selv fra Ifö. Skabe fra Dansani

Her er hvad jeg drømmer om!

Lys kom der også – efter 5 år i halvmørke. Lamper fra Vipp

Her er hvad jeg drømmer om!

Nu kører bussen ! Luksusindretning for en “tøs”. Skuffemodil fra Dansani

Her er hvad jeg drømmer om!

Selv blandingsbatteriet er håndplukket… Elegant synes jeg selv (fra Grohe)

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

23 kommentarer

 • Marianne Ranum Tesgaard

  07/10/2018 at 17:15

  Lækkert og indbydende ser det ud!! Dejligt med inspiration. Min veninde sendte mig linket. Står nemlig også overfor en “opgradering” af ældgammelt badeværelse. Ville nyde sådan en aften i godt selskab på Islevdalvej 90A i Rødovre 😊

  Svar
 • Pia vedel

  06/10/2018 at 17:00

  Så fint det er blevet.. jeg vil gerne spørge til spejlet.. er det med “indbygget” forstørrelsesglas ? 🤓

  Svar
 • Brith Bachmann

  05/10/2018 at 16:27

  Super fin, uden for meget.
  Det behøver ikke koste 💵 spidsen f en jetjager 🚀 for at få gode og fine forandringer 🛀🏻

  Shape House ligger på
  Islevdalvej 90A, 2610 Rødovre
  DBH
  Brith

  Svar
 • Brith Bachmann

  05/10/2018 at 16:20

  Nogen gange behøver det ikke koste 💵spidsen af en jetjager 🚀for at få forandringer 🛀🏻
  Shape House ligger på
  Islevdalvej 90A, 2610 Rødovre

  Svar
 • Bente Kaxe

  05/10/2018 at 16:06

  Hvor er det blevet fint tillykke med det , skal selv igang med en renovering så har hentet inspiration 👍😀

  Svar
 • Diana Frimodt Nielsen

  05/10/2018 at 15:49

  Dejligt med inspiration til et lækkert badeværelse. Og hvor er det blevet godt. Vi skal selv igang om et lille års tid, og er i syv sind om, hvad vi ønsker os 🙂 Shape House ligger Islevdalvej 90A, 2610 Rødovre mvh Diana 🙂

  Svar
 • Trold Jarlshøi

  05/10/2018 at 14:19

  Hej Line
  Dit nyrenoverede badeværelse ser rigtig lækkert ud. Du må have en skøn dejlig fornemmelse i kroppen, hver gang du åbner døren ind til badeværelset.
  Konkurerrencesvaret er Islevdalvej 90 A 2160 Rødovre.
  Tak for de mange spændende ting / meninger, du præsenterer os for i din blok.
  Nyd din weekend. Kh Trold

  Svar
 • Edwin Chammon

  05/10/2018 at 14:11

  Hej kære Line
  Det er et fantastisk flot renoveret badeværelse du har fået.
  Hvor laver du aldrig noget vi mænd kan være med til?
  Jeg elsker din humor og din fantastiske blog.
  Kh Edwin
  edwinchammon@outlook.dk

  Svar
 • Christel

  05/10/2018 at 13:55

  Hej Line
  Hvor er det blevet godt og stadigvæk med god opbevaringsplads. Lyst og lækkert👍🏼
  Shape House ligger Islevdalvej 90A, 2610 Rødovre – og jeg ville elske at få inspiration til “nyt badeværelse”.
  Jeg har en udfordring, jeg skal få plads til en vaskemaskine på mit lille lejlighedsbadeværelse og derfor skal der rokeres om…, da ejeren af vores vaskekælder lukker ned pr. 1/1-19.
  God weekend.
  Bh fra Christel

  Svar
 • Marianne Esløv

  05/10/2018 at 13:08

  Hej Line,
  Tillykke med dit nye opfrisket badeværelse 💦 Så indbydende og lækkert. 🌸
  Konkurrencesvar: Islevdalvej 90A.
  God weekend. 😊
  Kh Marianne

  Svar
  • John

   06/04/2021 at 17:35

   Jeg leder efter en Marianne Esløv og det er et familierelateret
   Skriv venligt tilbage
   På forhånd tak
   John

   Svar
 • Lene Winther Petersen

  05/10/2018 at 12:30

  Hej Line 😊
  Tillykke med dit nye badeværelse.
  Hvor er det flot, og rigtig godt udnyttet 🤗.
  Kan godt forstå du er rigtig glad for det 😊.
  Tak for sidst 🤗
  Kh Lene 🌸

  Svar
 • Eydrit Ragnudóttir Mikkelsen

  05/10/2018 at 11:49

  Det er noget af et løft Line, super lækkert og god stil 🙂 Jeg forstår simpelhen ikke at det skal være så dyrt at lave badeværelse og køkken, helt ude af proportioner, ikke? Men pinedød nødvendigt og dejligt når det er lækkert med lækkert på.
  Rigtig god weekend, jeg får nok ikke samme fest i aften, som for en uge siden 🙂

  Svar
 • Randi Eller

  05/10/2018 at 11:46

  Hej Line,
  Hvor er det blevet fint 🙂
  Shape House ligger Islevdalvej 90A, 2610 Rødovre – og jeg ville elske en inspirationsaften, da jeg selv står med de samme udfordringer.
  Hilsen
  Randi

  Svar

Skriv et svar