Og vinderen af en gratis klipning er

Og vinderen af en gratis klipning er

Allerbedste kvinder – så har jeg endelig lukket konkurrencen om en luksusklipning hos en af Danmarks dygtigste kort-hårs frisører: Ronni Lund fra Nordic Hair Concept i Lyngby. Der er simpelthen så utrolig mange, der har deltaget i konkurrencen og stemt på deres favorit frisure. Det har været virkelig overvældende. Men kun én kan vinde. Og vinderen af en gratis klipning er:

En klip 3 frisurer

Min nemme hverdagsfrisure nr 3

Lone Hedemann, som skrev følgende i sit konkurrence svar:

’Du ser altså brand godt ud med frisure nr. 3, så jeg forstår sandelig godt det er din hverdags frisure. Det er mega smart med en ’3ien’ frisure, og det gad jeg virkelig godt. Er selv korthåret med natur krøller der er drilske, og nu, hvor de grå hår kommer, bliver det ikke nemmere, så jeg vil meget gerne i Ronnis kyndige hænder’.

Kære Lone, det kommer du hermed –  din præmie består af en klipning med hovedbundsmassage OG 2 gratis hårprodukter. Nu skal du bare bestille en tid.

Ronni havde jo lavet en ’3 i 1 klip’ på mig. Altså en klipning der kunne styles på 3 forskellige måder. Du kan se, hvordan han gjorde her. Du kan også se den video, vi lavede, som ligger på Instagram.

En klip 3 frisurer

‘Slikhår’ nr 2

En klip 3 frisurer

Højt hår til fest og hverdag nr 1

Mange af jer har også stemt på, hvilken af de 3 styles, I synes, der var bedst, og både det høje festhår (1) og min hverdagsfrisure (3) tog kegler.

Jeg øver mig stadig på det høje hår, fordi mange har sagt, at det løfter ansigtet og lige tager et par år af alderen. Og det er jo ikke det værste, man kan sige til en moden kvinde!

Tak til alle jer der deltog i konkurrencen. Det må vi gøre igen en anden gang. Husk I kan altid bestille tid hos Ronni. Han kan træffes på 71747374

 

Endnu engang tillykke Lene.

En klip 3 frisurer

Og her er han så – Ronni!

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

Skriv et svar