En klip 3 frisurer

Konkurrence: En klip 3 frisurer

Reklame: Jeg har med enkelte afbræk været korthåret hele mit liv! Jeg er en korthårstype – og jeg synes selv, det ser friskere og mere sporty ud til mig. Men det kan være svært at variere en kort frisure. Derfor har jeg sammen med min frisør lavet denne klip og konkurrence: En klip 3 frisurer

Jeg har haft mange frisører igennem mit TV-liv. Og mange af de frisører, der har klippet mig igennem årene fortæller, at mange kommer og siger: Vi vil klippes ligesom Line! Det synes jeg selvfølgelig er sjovt. Og mange skriver også til mig for at høre, hvor jeg bliver klippet. Jeg bliver i øjeblikket klippet af Ronni Lund fra Nordic Hair Concept i Lyngby. Han er korthårsekspert, og det er ham, der har svunget både saks og føn på billederne her.

En klip 3 frisurer

Ronni Lund i fuld gang med saks og undercut

OG du kan VINDE en lækker klipning hos Nordic Hair Concept med hovedbundsmassage og 2 produkter, hvis du skriver dit navn og drømmefrisure i kommentarfeltet længere nede.

Ronni er ikke ’hr. hvem som helst’. Han har deltaget i alverdens internationale frisør-konkurrencer, og han har sågar vundet sølv ved VM for nogle år siden. Måske har du set ham i Go’Morgen Danmark, hvor han af og til styler og klipper. Ronni elsker korthårs frisurer, og det er der flere grunde til. Han synes, at der kommer meget personlighed frem i en korthårsfrisure, og man kan som frisør fremtrække ansigtets og personens karaktertræk.

Mange powerkvinder har kort hår, forklarer han og nævner fx Trine Dyrholm, Cecilie Beck, Louise Wolf, Meryl Streep i The Devil Wears Prada, Demi Moore i GI Jane, Pink og smukke Hally Berry. Karakteren skifter, når man går fra langt til kort.

Og så nævner Ronni også, at kort hår generelt klæder vores skandinaviske hårkvalitet som er fin – ikke nødvendigvis tynd men fin. Lige præcis sådan er mit hår. Jeg har masser af hårstrå – men de er fine og tynde.

En klip 3 frisurer

Her er de produkter, vi brugte til de 3 frisurer

Klipningen er altafgørende for en nem og flot frisure. Men det er også vigtigt, at vi bruger de rigtige produkter og er fortrolige med at føntørre og sætte håret. Det tager altid tid at lære en ny frisure, forklarer Ronni. Så man må bruge lidt ekstra tid i starten. En frisure skal sidde i hænderne – det er lidt ligesom at lægge øjen make-up eller køre bil. Målet er, at det tager 10 minutter max.

Mit hår er klippet meget kort i nakken og i siderne. Her klipper Ronni, det man kalder en ’undercut’. Det betyder, at det inderste hår er helt kort (under en cm) og det yderste har længde på. Så bliver frisuren ikke så kompakt og ’hatte-agtig’. Håret er klippet lidt asymetrisk foran, og det er klippet efter de hvirvler, jeg har i håret.

Inden klipningen bliver jeg farvet. Men kun i toppen, siderne er min egen hårfarve. Ronni lægger helt lyse striber i toppen af håret, som bliver skyllet i en KOLD tone til allersidst. Jeg sørger for at vaske og pleje håret derhjemme med lilla shampoo eller conditoner for at håret ikke skal blive ’gult’ mellem klipningerne.

Her er Ronnis bud på 3 frisurer, som alle har samme klipning.

Konkurrence: En klip 3 frisurer

Højt, sejt fest hår

 

Frisure 1: Højt, sejt fest hår

Step 1: Brug disse eller lignende produkter Stay High 18, bedrog hair. Stay 18 er en meget kraftig skum. Det er vigtigt for at skabe det nødvendige hold.

Kom skummet fra bunden og de første 3-4 cm ud i håret. Aldrig helt ud i spidsen. Det skal skabes fylde. Al fylde skal skabes i føntørringen. Jo mere jo bedre.

Step 2 Bedroom hair

En slags tørspray, der skaber struktur, så man kan forne håret som man vil. Spray godt ind i håret og ret frisuren til.

Step 3 en stærk hårlak med hold. Den sikrer at frisuren sidder

En klip 3 frisurer

Coolt ‘slik-hår’

Frisure 2: Coolt ’slik-hår’

Den anden frisure er vel det, vi kan kalde ’slik-hår’. Til den skal vi igen bruge 3 forskellige produkter: 1) Skum med moderat stivelse – 2) Hårcreme der lægger håret ned (ikke voks) 3) En tørlak med vådt look

Step 1 

Sæt frisuren som du ønsker. Ronni laver her et ’slikket’ look med en skarp skilning i den ene side.

Step 2 

Kom skum i håret på de 3 svage punkter på hovedet. Alle har 3 svage punkter på hovedet, hvor formen, hvirvler eller andet gør, at vi har brug for at hjælpe håret lidt mere. Det er der, du skal komme skum i.

Step 3

Føntør nu håret. Det er vigtigt at løfte og føne de 3 svage punkter. Lav en skilning i hver side og føn derfra.

En klip 3 frisurer

Ronnie føner ‘slik-håret’

Step 4

Brug et glattejern til at forme håret. Du må ikke klemme håret for hårdt. Glat det i en blød kurve. Man glatter håret for at for de små stritter (skællagene) til at lægge sig

Step 5

Gnid en klat creme på størrelse med en gajol mellem hænderne og glat detderefter med hænderne hen overhåret. Friser til slut med en bredtandet kam. Det giver luft mellem hårstråene.

Step 6 

Giv til sidst håret en gang våd-lak.

 

 

En klip 3 frisurer

Min hverdags frisure

Frisure 3: Min hverdags frisure

Den 3. frisure er min ’normale’ frisure. Den kan jeg næsten selv tørre og sætte i søvne. Og sådan skal det jo helt være med håret. Vi skal igen bruge lidt forskellige produkter: Skum med middel hold til at løfte bunden.  Saltvandsspray til struktur og Bedroom Spray til allersidst.

Step 1 

Kom skum i håret. Skab fylde på de 3 svage punkter ved at føntørre med en børste, hvor du løfter håret i nakken og på de svage punkter. Du må aldrig føntørre i skilningen. Hold i stedet føntørreren over hovedet og blæs fra side til side.

Step 2

Tag et glattejern og glat håret i en blød runding uden at klemme. Arbejd kun med spidserne – ikke ned  i bunden.

Step 3

Saltvandspray og form med fingrene for at give håret struktur.

En klip 3 frisurer

Her er de produkter, jeg bruger dagligt

Step 4

Bedroomspray til sidst og kram håret forsigtigt.

 

Og vupti ! Sådan har du altså 3 forskellige muligheder med en korthårsklipning.

HUSK du kan vinde en gratis klipning, du skal bare skrive dit navn og drømmefrisure i kommentar feltet.

Du kan følge Nordic Hair Concept på Instagram og se nogle af de mange flotte frisurer og klip, de har lavet. Salonen ligger på Lyngby Hovedgade i Lyngby.

 

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

179 kommentarer

 • Anette Olsen

  31/05/2020 at 16:51

  Jeg er selv kort hårs pige og har altid været det. Går flittig til frisør og har brugt den samme frisør i mange år, men trænger til at prøve noget andet og så bor jeg jo i Lyngby:)
  Jeg er vild med din “hverdagsfrisure”

  Svar
 • Mia

  28/05/2019 at 22:18

  Din hverdags frisure er jeg vild med har altid haft kort hår men kan ikke få det ordentligt til at side så ville gerne ligge hovedet til en ny frisure😀🙏

  Svar
 • Birthe Thomsen

  14/05/2019 at 22:33

  Skønt at se at en korthår klip kan varieres i 3 så forskellige looks✨Det kunne være skønt at komme i hænderne på din frisør🙏Jeg ønsker mig en frisure som passer til mit ansigt og hårtype…

  Svar
 • Louise Holme

  10/05/2019 at 23:04

  Jeg vil elske en super lækker “tre i en” korthårsfrisure som din 😍 Selvfølgelig lige tilpasset så den passer perfekt til mig 🤞🏼

  Svar
 • Trine

  10/05/2019 at 12:26

  Kunne virkelig godt bruge ny inspiration efter 28 år hos den samme frisør 😉
  Kender en som er blevet klippet af Ronni, det var virkelig flot 👍🏻😊 – så håber at være den heldige 🙏🏻

  Svar
 • Lone

  09/05/2019 at 21:12

  Meget inspirerende at se tre forskellige frisurer på den samme klipning 🙂
  Jeg savner i den grad fornyelse og inspiration, i løbet af de sidste par år har
  mit hår har forandret sig (jeg er 50 år) og jeg synes slet ikke at den frisure og
  den styling stil som jeg at plejer bruge virker længere. Jeg ville med kyshånd
  tage imod en ny frisure og ikke mindst vejledning i pleje og styling af håret som
  det er nu.

  Svar
 • Helle Jonssson

  09/05/2019 at 12:05

  Hvad er det for en hårlak, I har brugt til frisure nr. 1 – med meget stærk hold. Synes aldrig jeg kan finde en, der er stærk nok

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   09/05/2019 at 12:08

   Hej Helle.

   Jeg har ikke selv den, som frisøren brugte. Men jeg bruger en fra Kevin Murphy, som er rigtig god i en gulddåse.

   Kan du bruge det til noget ? Ellers spørg din egen frisør.

   KH
   Line

   Svar
 • Catherina

  08/05/2019 at 21:44

  Frisure nr 3🌟 jeg har lige taget skridtet til en ret kort “pixie” frisure, og fået virkelig god respons på dette, men føler mig klar til at tage next step💪 Og jeg har en personlig mærkedag coming up, så det ville bare være en cool egen gave🌸

  Svar
 • Iben Lykke Jørgensen

  08/05/2019 at 17:32

  Det vil være så lækkert med en frisør , der kan se hvad der klæder en , når man altid er i tvivl med hensyn til sin frisure 😀

  Svar
 • Grith

  08/05/2019 at 10:03

  Drømmefrisuren er helt klart en 3 i en frisure: Hverdag, fest og sport, samt hjælp til hvordan jeg kan snyde i hårvask over, uden at hårbunden er kedelig.

  Svar
 • Lisbeth Timm

  05/05/2019 at 08:22

  Inspiration og nye ideer til frisure og farver der passer til min stil og personlighed ville være fantastisk. Er korthåret og har efter mange år i de “blondes” land, nu min egen hårfarve. Længes efter smukke farvespil og en kreativ saks🤞🏻🙏🏻🙂

  Svar
 • Anna

  05/05/2019 at 07:34

  De er så seje hos “nordichairconcept” 💪🏽
  Jeg drømmer om en smart og nem frisure! Jeg har haft heeeeelt kort hår i flere år, men efter et år på barsel er det nu bare nået en længde, der virkelig trænger til hjælp. Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige vinder 🤞🏽

  Svar
 • Ann-Katrine Krogsgaard

  05/05/2019 at 06:42

  Jeg har i mange år taget billeder med af Lines frisurer til min frisør, meeeen det aldrig helt, min drømmefrisure er nr. 3 og også den jeg bruger til hverdag, men det kunne være fedt at få den lavet rigtigt 😊

  Svar
 • Karina

  04/05/2019 at 23:59

  Jeg kunne godt tænke mig en frisure i stil med Kris Jenner. Hun har også en masse muligheder i sin frisure. 🤞

  Svar
 • Karina Folmer

  04/05/2019 at 23:48

  Det ville være rigtig dejligt med en klipning – og gerne lidt nyt. Jeg er ikke så god til at gå til frisøren og kunne godt tænke mig forslag til noget andet, end jeg “plejer”, som er halvlangt. Jeg er ikke så opfindsom, og som regel får jeg bare klippet et par cm af, uden at der sker noget nyt.
  Hilsen Karina.

  Du ser i øvrigt rigtig godt ud med din hverdagsfrisure.

  Svar
 • Jane

  04/05/2019 at 14:10

  Jeg har haft kort hår hele mit voksen liv. Min drømmefrisure er din hverdagsfrisure nr 3 men skønt at man kan lave en festfrisure nr 1 i det korte hår. Jeg har prøvet at få min frisør til at ramme din frisure, men det lykkes aldrig helt. Så nu har håret fået lov at vokse imens jeg overvejer om jeg skal prøve en ny frisør

  Svar
 • Pia Andreassen

  04/05/2019 at 12:03

  Vild med korthårs frisurer og vild med at håret kan sættes efter temperament og lejlighed.

  Svar
 • Marie Mellerup

  04/05/2019 at 11:04

  Jeg hedder Marie, og min drømmefrisure er en blanding af Karen fra Californication og Rachel’s lange hår i Friends. Flot, tyk, lang frisure med lidt etager, og liv, og lidt let pandehår måske. UH DET KUNNE JEG GODT BRUGE😍🤞🏼

  Svar
 • Heidi Holm Cort Jensen

  04/05/2019 at 10:39

  Hejsa pyha det er mega svært at vælge da jeg er mega vild med dem alle 3 og ved ikke helt hvad mit hår kan bære men måske nr 1 😉 bare det er nemt da jeg nu har 3 børn hjemme nu
  Ha en fantastisk dag 🙂
  Kram Heidi

  Svar
 • Maiken

  04/05/2019 at 07:32

  Jeg har haft kort hår i mange år, men jeg syntes det var svært at finde på nyt look når jeg gik til frisøren – jeg har haft håret som nr. 1 billede ✨👏🏻 det var jeg meget glad for 🌷 jeg har de vildeste krøller og vil gerne have en frisure der passer til dem ➿➿😉

  Jeg ville elske at vinde et nyt look ✨🌷👏🏻

  Jeg krydser finger 🤞😘

  Svar
 • Lene Hare-Mortensen

  03/05/2019 at 22:46

  Fede alle 3, men jeg går alligevel med 3’eren.
  Enig i at kort hår giver mere karakter!

  Svar
 • Gitte Hansen

  03/05/2019 at 22:11

  Wow min drømmefrisure vil være en klipning som kan varieres som din. Har været korthåret de sidste ca. 5 år, og er de sidste 2 år blevet klippet efter et fotos af dig.

  Svar
 • Jane

  03/05/2019 at 20:35

  Frisure ne 3 er vild flot og fræk til dig. Sådan en frisure kunne jeg vildt godt tænke mig (hvis ikke mit hår er for fint til den)

  Svar
 • Dorte Reimert

  03/05/2019 at 20:23

  Frisure nr 3 er min favorit, men ønsker selv en frisure, der passer til mine uregerlige krøller

  Svar
 • Lisbet

  03/05/2019 at 20:00

  Det vigtigste for mig er, at frisuren klæder mig. At få en anden frisør end min vanlige til at give sit bud, kunne være rigtig sjovt. Så jeg er klar 😉

  Svar
 • Pia Bødker

  03/05/2019 at 18:13

  Min yndling er nr 1. Men så smart at man kan have tre forskellige frisure med en dygtig klipning 👍🥰

  Svar
 • Anne With Søderberg

  03/05/2019 at 17:12

  Jeg har siden du i starten af TV2 “liv” sad på sporten, været meget inspireret af dig, din personlighed og ikke mindst din stil (- både tøj og frisør mæssigt)
  Er pt langhåret da det er det billigste 🙈😂 men har i mange mange år været korthåret – og mangler måske lige det sidste til at tage steppet igen 😉

  Svar
 • Tina Zacho

  03/05/2019 at 16:46

  Ønskefrisure pt er nok en page der kan give lidt fylde til mit skandinaviske hår der er begyndt at krølle👩🏼‍🦱 samt en masse gode råd og fif👌🏼

  Svar
 • Tina Borum

  03/05/2019 at 15:28

  Efter at have mistet mit smukke lange røde hår pga kemo efter brystkræft, så er alle korthårsfrisure fremmede for mig, og noget jeg får brug for hjælp til indtil jeg er tilbage ved min gamle langhårede jeg…. Så jeg ville elske at få din frisør til at hjælpe mig på rejsen dertil…. frisure nr 1 er min favorit! 💪🏻🌷

  Svar
 • Janne Randrup

  03/05/2019 at 11:52

  Jeg ønsker mig en lækker korthårsfrisure af en frisør, der kan tæmme mine hvirvler 😉🙏

  Svar
 • Ingalill Hansen

  03/05/2019 at 11:05

  Efter stær operation, skal jeg have nye briller og derefter kunne jeg godt se mig med frisure nr. 3. Trænger til lidt nyt, så dette kunne være dejligt for mig.

  Svar
 • Helle Emborg

  03/05/2019 at 09:21

  Har været vild med dig og dit hår – ALTID 🤩. Så hvis Ronni kan få mit hår – og udseende 😜😉 derhen – WOW – så bliver jeg en glad kvinde. 🤞🍀

  Svar
 • Joan Tønning

  03/05/2019 at 07:36

  Kunne virkelig godt tænke mig at blive klippet af en dygtig frisør, som kunne komme med et bud på, hvilken frisure der passer til mig 😊👍

  Svar
 • Rikke Rasmussen

  03/05/2019 at 06:48

  Så fede frisurer.
  Jeg vil elske at blive klippet af Nordic Hair concept. Er selv korthåret og trænger til noget nyt og friskt.
  Kærlig hilsen Rikke 🍀

  Svar
 • Lisbeth Løve Alstrøm

  03/05/2019 at 04:12

  Jeg ønsker mig helt helt vild en korthårsfrisyrer, som lige er mig, gerne hvor mit krøl bliver udnyttet og hvor det ser ud som krøllene er klippet af:)

  Svar
 • G.

  03/05/2019 at 00:59

  Frisure 1. Er flotteste.
  Jeg kan selv godt lide Mellem/“kort” Pagehår – carré med Bob undercut.
  Jeg trænger meget til at blive klippet – har håret til – at det kan blive flot.
  Forårs hilsen G.

  Svar
 • Andreah Kongebech

  02/05/2019 at 22:18

  Jeg drømmer om at få en mere feminin frisure😉 Jeg er også korthåret og efter jeg er blevet gråhåret har jeg svært ved at variere mit look med farve osv. Så trænger i den grad til fornyelse….

  Svar
  • Kirsten Langløkke

   02/05/2019 at 23:19

   Lige nu er det hverken fugl eller fisk (fra kort til “langt”), så ville elske en ny frisure😄
   Frisure nr. 3

   Svar
 • Linda Borregaard

  02/05/2019 at 21:48

  En fed frisure når man har krøller og er halvkort. Uhhh det er svært. Den skal være nem at sætte. 🙏🏻

  Svar
 • Lena Jørgensen

  02/05/2019 at 20:27

  Super flotte frisurer.
  Min drømme frisure skal være en der passer til mig, og skal kunne fungere til hverdag, en golfrunde og til fest. Har haft samme frisure i maaaaannggee år nu. Måske tid til en forandring… 🤞👍🤗

  Svar
 • Jane Hvarre

  02/05/2019 at 20:21

  Din hverdags frisure er den smukkeste korthårsfrisure, jeg kender, og jeg vil vildt gerne vinde en klipning

  Svar
 • Rikke Vognsen

  02/05/2019 at 19:57

  Drømmefrisure
  Jeg er en af dem, der har haft dit billede med til frisøren, for at få samme smarte frisure😊

  Svar
 • Julie Aaby

  02/05/2019 at 19:16

  Jeg kunne godt tænke mig engang at blive korthåret, men jeg er ikke sikker på at jeg tør og om det er det rigtige til mit ansigt. Men det kunne Ronni jo måske komme med sin mening om 😊🙏🏻🤞🏻

  Svar
 • Malene Bille jørgensen

  02/05/2019 at 18:59

  Er helt vild med din hverdags frisurer, men fest frisuren er også lige mig. Så 🤞🏻For at jeg vinder klipningen 🤗

  Svar
 • Helle Dissing

  02/05/2019 at 18:29

  Jeg har et stort, langt, naturkrøllet og uregerligt hår, som jeg godt kunne tænke mig at få styr på😊

  Svar
 • Christina

  02/05/2019 at 18:26

  Så vanvittig lækkert! Jeg er VILD med det “høje festhår” til dig! Men i det hele taget har jeg altid været vild med dit korte hår! Totalt “Line-hår”❤️ Knus og kram

  Svar
 • Marianne Ranum Tesgaard

  02/05/2019 at 18:15

  Wauuw. Sejt med 3 looks i bare én frisure!
  Jeg ligner altid “mig selv”. Måske Ronni kan råde bod på det….??!! 😊

  Svar
 • Christina

  02/05/2019 at 18:15

  At få mit naturlige krøl til at fremstå flottere i mit grå hår på den “pjuskede måde”🙏😊

  Svar
 • Jette Hansen

  02/05/2019 at 17:07

  Hej Line:-) super smart frisure, jeg ville elske at vinde🙏 3i en er et genialt koncept🙌🙏😍

  Svar
 • Marlene pagh Degenkolw

  02/05/2019 at 17:01

  Har ikke mod på og ansigt til en korthårsfrisure frisure, men vil gerne se hvad der kan laves med mit store krøllede garn.

  Svar
 • Linda gunneklev

  02/05/2019 at 16:58

  Jeg drømmer vist mest om at få mit hår i kyndige hænder som kan vise mig hvad der ville være smukt til mit hovede og hår ja og stil 🤞🍀🤞🍀
  Mange hilsner Linda

  Svar
 • Helle Majgård Christensen

  02/05/2019 at 16:41

  Fantastisk med en 3 i 1 frisure. Jeg er korthåret og er vild med at få det klippet. Det vil for mig være helt fantastisk at prøve at blive klippet af netop din frisør Ronni.

  Svar
 • Helle engell

  02/05/2019 at 16:36

  Jeg er korthåret og vil lade det være optil frisøren at bestemme hvilken ny kort frisure dhan mener vil passe bedst til mig

  Svar
 • Bettina

  02/05/2019 at 16:26

  Jeg ville så meget ønske mig en frisure som nr.3.
  Er godt på vej, men mangler inspiration til at kunne style/sætte det🙏🏼
  3 i en er en fantastisk ide…👏🏼

  Svar
 • Else Togo

  02/05/2019 at 16:13

  Mit livslange 70-årige korte “fine” og grå hår savner blot et perfekt klip til egen style og pasform. Mine 2 år i 2100-området har ikke givet tilfredsstillende resultat. Trods nyt forsøg hver 2. Måned.

  Svar
 • Carina Villadsen

  02/05/2019 at 16:11

  Har stort set altid haft langt hår. Er nu 51 og overvejer om det er nu der skal ske en ændring🤔😊 Jeg lægger billet ind på en klipning i Ronni Lunds kyndige hænder, det lyder som om han er dygtig til at spotte hvilken stil der passer til en 😄 Jeg trænger til en forandring Big time!

  Svar
 • Maja

  02/05/2019 at 16:08

  Jeg har jo nok den frisurer som du hast i dit 2. Look. Men altså jeg har også enormt meget krøl i håret og bruger til dagligt glattejern. Så måske Din frisør kunne komme med et friskt bud på en ny frisurer i mit korte kraftige hurtigt voksende hår:) Du er virkelig smuk med alle tre frisurer.

  Svar
  • Bente Damkjær Frimann

   02/05/2019 at 17:01

   Jeg er korthåret, og ville rigtig gerne prøve frisure nr 3, ønsker så meget at prøve noget nyt 😁

   Svar
 • Hanne Justesen

  02/05/2019 at 15:56

  Kære Ronni,
  Jeg ville elske at blive klippet af dig, du ser ud til at ha styr på dine klipninger og du for hår og type til at se brand godt ud..❤️💪 Jeg har været bosat i Paris i nu +4 år og har endnu ikke formodet at finde en frisør som kan håndtere mit fine skandinaviske hår, nu satser jeg på dig ❤️✂️🙏 TAK

  Svar
 • Tina Niikanoff

  02/05/2019 at 15:54

  Jeg vil mega gerne kunne sætte håret som festfrisuren… det ser frisk og cool ud. Er selv gået fra halvlangt til kort for nogle år siden. Så inspiration til variation, ja tak 🙂
  Kh. Tina Niikanoff

  Svar
 • Mette

  02/05/2019 at 15:52

  Min(E) favorit(ter) er 1&2… har laaangt krøllet hår, men ønsker det korte igen som for små 22år siden. Men modet tabte jeg sidst gang, da frisøren, sagde at jeg ville få flere krøller ved en klip… den havde jeg ikke lige set komme 🤯… så ja jeg tabte lidt pusten.
  Selv min datter på 8år er den ene ud af to piger på hele skolen (150 elever)med kort hår… og lige nu vil hun heller ikke det lange. Tværtimod jo kortere jo bedre🤪

  Svar
 • Lonni

  02/05/2019 at 15:44

  Orv, hvor ville jeg gerne vinde sådan en klipning. Har kort, men utroligt meget hår som kan tyndes i en uendelighed. En 3-i-1 frisure er så kærkommen. 🙏🏻

  Svar
 • Anita Rosenqvist

  02/05/2019 at 15:42

  Jeg vakler Big time imellem mit korte men alligevel lidt længde på – med let krøl i håret, og med den korte frisure. Kunne være fantastisk at blive inspireret af Ronni Lund 👌🏻

  Svar
 • Gitte

  02/05/2019 at 15:02

  Langt hår, hvor krøller vælter frem, hvis det klippes op i etager .. kunne godt tænke mig det.. både som sovehår , morgen hår, pænt hår og fest hår
  Har ikke fået en klipning i en frisørbutik i 100 år

  Svar
 • Winnie pedersen

  02/05/2019 at 14:59

  Alle frisurer er flotte til dig men min favorit er nummer 3 den er super flot til dig 👍

  Svar
  • Christina Fick

   05/05/2019 at 03:13

   Krydser fingre for at vinde, så frisøren kan hjælpe mig med at finde en frisure der passer lige til mig ❤🤞 du er super smart med det hår, er især vild med nr.1

   Svar
 • Hanne Nielsen

  02/05/2019 at 14:56

  Jeg er super glad for mit korte hår😊ville være skønt at vinde en lækker klipning og lækre produkter 🌞

  Svar
 • Ulla Yde

  02/05/2019 at 14:56

  Jeg vil gerne prøve, at få 3 i en frisure, mit hår krøller, så det kunne godt ha’ brug for en dygtig frisør til kort hår.
  Jeg er vild med den måde du beskriver hver enkelt frisure skal sættes.

  Svar
 • Gitte Sørensen

  02/05/2019 at 14:55

  Jeg har en frisure lidt som din men vil da rigtig gerne prøve din frisør:-) Har haft langt hår altid indtil for to år siden. Så røg det lange. Og din frisure og Cecilie Becks var min inspiration.

  Svar
 • Lone Mauritzen

  02/05/2019 at 14:50

  Min drømmefrisure er noget der klæder
  mig og som passer til mit fine hår, med krøller. Har gennem tre år forsøgt at få skulderlangt hår, men har givet op, og må erkende at kort, er bedst til min type hår. Jeg tager gerne turen til Lyngby for at få drømmefrisuren 🙏😊😊

  Svar
 • Anja

  02/05/2019 at 14:49

  Jeg er vild med alle tre versioner. Jeg har kort hår men er løbet tør for ideer til klipninger, så det vil bare være helt perfekt med et nyt input. 😀😀

  Svar
 • Anne-dorthe

  02/05/2019 at 14:39

  Har et kedeligt grå hår (kort) og mangler inspiration til at sætte det, efter en fed klipning 🙏🏼

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   02/05/2019 at 14:42

   Du kan blive klippet præcis, som du og frisøren aftaler.

   Man skal ikke klippes ligesom jeg.

   Kh Line

   Svar
 • Liselotte

  02/05/2019 at 14:27

  Nr 1 synes jeg ser super smart ud – også til en hverdag… jeg har selv altid været kort håret – men trænger alligevel til noget fornyelse 🙂

  Svar
 • Pia Spangsberg

  02/05/2019 at 14:10

  Jeg er helt klart til frisure nr 1, men synes det er fedt med en klipning til flere frisure🙏🌸

  Svar
 • Winnie Dybdahl

  02/05/2019 at 14:08

  Frisure nr. 3 er min ynglings.
  Havde et billede af dig, Line, med til frisør så jeg kunne få din frisure, den fungere bare 👍🥰 😀
  Trænger til opfriskning 🌸🥰😊

  Svar
 • Maria

  02/05/2019 at 14:07

  Det er en fed frisure fordi den kan bruges til tre forskellige!! Det ville jeg gerne prøve at få klippet. Håber at vinde – så får jeg også mulighed for at tage min mor med på en hyggetur til storbyen
  😀😀😀😀😀

  Svar
  • Pia Jørgensen

   07/05/2019 at 11:16

   3 i en klip er alletiders, min drømmefrisure er No. 2 men alt ser jo godt ud på dig Line, det ville være en drøm at blive klippet af Ronnie

   Svar
 • Signe

  02/05/2019 at 14:05

  Jeg er også korthåret, haft undercut lidt tid – kunne godt tænke mig en helt ny, god frisør’s input til et nyt look

  Svar
 • Janne Hansen

  02/05/2019 at 13:54

  De er alle mega fede👍.
  Jeg har skulderlangt hår og tør ikke springe ud i så kort hår, men ville vildt gerne ha råd og vejledning til en smart frisure😊.

  Svar
 • Jannie Lilja Gannon

  02/05/2019 at 13:49

  3 i 1 er da super. Jeg går for nr. 3 hverdags frisure da den vil passe godt til min hverdag som dagplejer. At jeg så har mulighed for at lave sjov og ballade når jeg går i byen er da bare super.

  Svar
 • Karin D Hansen

  02/05/2019 at 13:36

  Altså, fakta er jo at jeg i flere år har været fan af dine altid sporty frisure..så umiddelbart er jeg mest til den sidste, men netop du kan være den høje #1.
  Er selv kort, og har super svært ved at finde en lækker hverdags, og endnu svære at gøre forskel på hverdag og fest.

  Svar
  • Jette Kristensen

   03/05/2019 at 10:48

   Frisure nr. 3 er min farvorit💇‍♀️ Men jeg er åben for nyt inspiration. Jeg kunne virkelig godt tænkte mig, at tage turen fra Nordjylland og over til Ronni. Jeg er nemlig også korthårstypen og har haft kort hår i det meste af mit liv. Trænger sådan til fornyelse.

   Svar
 • Hanne Boe

  02/05/2019 at 13:26

  En frisure, hvor man ikke kan se, at jeg lider af alopecia ( pletskaldethed ).. Samtidig med at mine krøller får lov at komme frem…

  Svar
 • Helene

  02/05/2019 at 13:06

  En halvlang pjusket page, der der får mine krøller til at sidde perfekt 🙂 Og at lære at style mit hår ligesom din frisure nr. 1 bare i en lægenre udgave.

  Svar
 • Lis

  02/05/2019 at 12:21

  Nr.3
  Efter jeg har fået antihormoner grundet brystkræft, er mit hår blevet tynder og har fået nærmest babyhårstruktur.

  Svar
 • Christel Sachse

  02/05/2019 at 11:49

  Jeg går her og er i tvivl om mit korte hår, som nu er vokset ud (i lidt underlige længder)skal vokse længere til en page eller prøve en klip som dig Line med 3 muligheder for 3 frisure. Krydser fingre for jeg vinder, så jeg kan blive guide af en super dygtig professionel frisør, der vil kunne se hvad der vil klæde mig 🙂

  Svar
  • Lene

   02/05/2019 at 17:09

   Har lige nu langt hår – men kunne være spændende og høre hvad frisøren siger, der passer til mig.

   Svar
 • Gitte B

  02/05/2019 at 11:33

  Synes altså frisure #1 er et rigtigt godt bud til en festlig korthårsfrisure – for det er ikke altid nemt at gøre noget dér

  Svar
  • Helle Montem

   03/05/2019 at 09:59

   Det klæder dig mega godt med det korte hår.
   Jeg kunne godt trænge til en kortere smart og sporty frisure og blive endnu mere power woman.

   Svar
  • Jette

   02/05/2019 at 11:44

   Min drømmefrisure “tre i en” bliver det, når jeg har været forbi Nordic Hair Concept som jeg har fuldt på IG i lang tid. 😊

   Svar
  • Linda Fritzner

   02/05/2019 at 13:31

   Jeg er vild med frisure nr 1. Jeg har også kort hår og går selv til frisøren hver 4.uge og farver det også. Det kræver hyppige besøg hos frisøren med det korte hår. Det stiller også krav til en god makeup, særligt når jeg er helt sorthåret, men det er alle pengene værd😁

   Svar
 • Susan Bay Larsen

  02/05/2019 at 11:19

  Hey – min drømme frisure er lidt ligesom din party frisure. Den har jeg haft en del år. Og nu vil jeg prøve den du kalder hverdags frisure😉 mvh. Susan Bay Larsen

  Svar
  • Lene Øbro

   02/05/2019 at 13:50

   Jeg ville vildt gerne have 3 i en frisure. Det skal være nemt om morgenen.lige nu halv langt hår med krøller i nakken, som kom over natten i forbindelse med overgangsalder…så ender med hestehale. Så jeg en tur i kyndige hænder hos Ronnie vil være så lækkert ❤😊🌻

   Svar
   • Henriette Søgaard

    02/05/2019 at 14:27

    På nuværende tidspunkt i mit liv er Ronnie vist ikke min nye frisør. Da jeg vil være langhåret. 🥰😉

    Svar
    • Line Baun Danielsen

     02/05/2019 at 14:32

     Ha ha … men du kan stadig godt deltage i konkurrencen. Det er ikke afgørende om man er eller vil være korthåret.

     Kh Line

     Svar
     • Anne-Mette

      02/05/2019 at 16:12

      Hej Line…☀️
      Kan helt sikkert bedst med nr 1 og 3. Men du kan også bære frisure nr 2. 👌Du ser bare knald hamrende godt ud med alle 3 frisure😍

      Jeg selv er halv langhåret, men vil helt vildt gerne friskes op med en klipning med lidt mere spræl nu her til sommerhalvåret🍀🙈

     • Christina Fick

      05/05/2019 at 03:07

      🤞🍀 vil da vildt gerne vinde, så frisøren kan hjælpe mig med en frisure der passer lige til mig og mit ansigt( min type)

   • Camilla Westergaard

    02/05/2019 at 16:04

    Wauw tænk at få Ronnie i mit hår ✂️ Hvilken fornøjelse og jeg HAR jo kort hår – frisure nr 3 👊🏻👌🏻👏🏻🤞🏻🍀

    Svar
    • Jeannette Popowitz

     02/05/2019 at 20:45

     Åh jeg har altid ønsket mig at være klippet lige som dig som frisure nr. 3, så jeg tror på den med, at rigtig mange gerne vil klippes som dig, Line 😀 Min mor har også ofte talt om dit hår og din frisure 😀

     Svar
     • Vibeke Guldager

      03/05/2019 at 09:50

      Kære line, sikke en drømme konkurrence. Jeg har altid været fan af dig og dine frisure. Du ser så tjekket ud med kort hår. Jeg drømmer selv om det men har ikke modet bange for at blive for drenget. Jeg synes du er utrolig feminin med det korte hår. Så hvis jeg skulle gå godt ville jeg gøre det hvis jeg blev den heldige og kom i disse kyndige hænder 🙏🙏frisuren er en drøm mellem nr1 og nr 3. Tak og jeg håber på at blive den heldige 🙏

   • Gitte

    03/05/2019 at 22:53

    Jeg er også en korthårspige – Jeg har været korthåret de sidste 30 år og min drømmefrisure er en fed korthårsfrisure noget ala din 3. frisure. Krydser fingre og håber jeg er den heldige vinder 🍀🍀🍀🍀🍀

    Svar
  • Anja Gottschalk

   02/05/2019 at 15:08

   Har tit drømt om smart kort hår, men jeg har tykt naturkrøllet hår med begyndende grå stænk. Synes det er en udfordring ifht. frisure og farvevalg, når det også helst skal være lidt nemt 😊

   Svar
  • Lone Hedemann

   02/05/2019 at 16:38

   Du ser altså brand godt ud med frisure nr. 3😀, så jeg forstår sandelig godt det er din hverdags frisure. Det er mega smart med en 3ien frisure og det gad jeg virkelig godt. Er selv korthåret med natur krøller der er drilske og nu hvor de grå hår kommer bliver det ikke nemmere så jeg vil meget gerne i Ronnies kyndige hænder

   Svar
  • Maria Vestergaard

   02/05/2019 at 16:56

   Jeg drømmer om en kort “Lene Beier” frisure men er i tvivl om mit hår vil samarbejde omkring det.

   Svar
  • Rikke

   03/05/2019 at 07:29

   Ville elske noget a la nr 3. Har før altid været kort. Nu er det lidt længere og jeg er klar til kort igen 😍

   Svar

Skriv et svar