Det var så den jul !

Det var så den jul !

Idag skriver vi 3.juledag. Julen er officielt slut. Jeg har ædt og drukket mig en delle til. Kort sagt: Det var så den jul !

Det var så den jul!

Dejlige gaver – kogebogen og piskeriset er allerede i brug!

Nu starter oprydningen. Affedtningen og ombytningen. Og mens I læser, står tålmodige kvinder og mænd i landets butikker og bytter gaver i stride strømme.

Samtidig med at udsalget går i gang. Samme vare til halv pris – det giver virkelig god mening! Jeg forstår faktisk ikke, hvorfor butikkerne ikke bare starter udsalget før jul – så slipper vi alle for de ulidelige byttekøer og den dårlige samvittighed.

Jeg har iøvrigt haft den dejligste jul. Fuld af kærlighed, hygge og mad i alt for store mængder og fedtprocenter.

Min tarme protesterer højlydt. Og jeg spørger mig selv, hvorfor det er så svært at lære og opretholde mådehold i julen. Ja, faktisk har jeg fået så meget mad, at min krop sagde stop i aftes, og jeg har tilbragt det meste af natten på toilettet. Først den ene vej, så den anden – ligesom i sangen om “Skomagerdrengen”. Not Nice.

Jeg har ligget på sofaen og dovnet den, og set så mange genbrugsfilm,  at mine øjne er firkantede. Jeg hører nemlig til de få, der ikke har Netflix. Til gengæld har jeg stadig både video- og dvd-afspiller. Tag den.

Og hvad så med gave ræset, som jeg skrev et indlæg om før jul?  Ja, jeg fik dejlige gaver – lige fra det lille piskeris til en lækker kogebog med over 20 siders opskrifter på fond og saucer! Den blev jeg ret glad for. Som sushi middagen med min søn,  skærebrædtet til mine køkkenudskejelser og Besserwisser spillet.

En meget træt julehund!

Om lidt venter nytår – og mine kolleger fra forskellige medier er i fuld gang med at ringe rundt til landets kendisser, for at høre om deres nytårsplaner og – fortsætter.

Dem har jeg heldigvis ingen af. Det er jo ligesom at starte et nyt år med at slå sig selv med en moralsk kæp. Det koncept forstår jeg ikke. Så jeg vil blot returnere til min sædvanlige livsstil fra den 1.januar, mindre fedt, slik og alkohol – så går det nok alt sammen.

Rigtig glædelig bag jul.

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

5 kommentarer

 • Laila

  29/12/2017 at 07:09

  Jeg er ny følger på din blog, men er bare faldet for din ligefremme måde at sige tingene på. Så jeg glæder mig til at følge dig og vil i øvrigt ønske dig og dine “Et godt og lykkebringende Nytår” og håber du får en aften, nøjagtig som du ønsker 🙂

  Svar
 • Rike Jørgensen

  28/12/2017 at 22:33

  Sådan ser min cairn også ud,efter en uges juleferie hos familien i Jylland
  Rigtig godt nytår til dig line og alle I andre, og tak for i år😊
  Kærlig hilsen Rikke J

  Svar
 • Edwin Chammon

  28/12/2017 at 11:31

  Tak for en fantastisk dejlig blog i dag, jeg elsker din ligefremme måde at sige tingene på, du er så sej Line, samtidig med at du er den smukkeste sommerfugl i min verden.
  Jeg havde en fantastisk dejlig juleaften på Græsted Kro, arrangeret af Frivillige Centret Græsted, lækker julemad sang og dans om juletræet,. Gaver til børnene, halvdelen af os, 110 mennesker fik en mandel gave og til slut kaffe og kage.
  Et fantastisk arrangement for enlige i byen og oplandet, alt var sponsoreret. Stor tak til alle.
  Kærlig hilsen til dig Line og dine kære fra Edwin

  Svar
 • mormormedstiletter

  27/12/2017 at 22:23

  Du lyde lidt som jeg føler mig – at julen har været skøn, en at hverdagen har været savnet lidt;-)
  Jeg glæder mig også til der er normale tilstande igen og man kan tage en tur i butikker uden at blive løbet ned at udsalgshungrende personer, som er bange for at gå glip af noget:-)
  Godt nytår !!

  Svar

Skriv et svar