Pik og store patter

Pik og store patter !

Med fare for at få hele det moralske Danmark og den halve #metoo verden på nakken må jeg lige pippe med. Jeg har levet over 20 år af mit liv i et omklædningsrum og hørt og sagt lidt af hvert. Blandt andet det her: Pik og store patter !

Jeg har helt bevidst holdt mig fra debatten om #metoo. Og det har jeg tænkt mig at blive ved med. Men diskussionen om, hvorvidt det danske fodbold herrelandshold må have et slogan, hvor de råber ”store patter” har sgu fået mig til tasterne.

Vi kan sagtens blive enige om at udtrykket ”store patter” ikke lyder særligt flatterende. Men at beskylde et fodboldhold for sexisme, fordi de hylder kvindens attributter i en sejrs sang… Ja, undskyld jeg synes, det er lidt småligt. Og jeg tænker: Har vi virkelig ikke andre og vigtigere ting at beskæftige os med.

Pik og store patter !

Foto: Anja Ekstrøm

Jeg satte mine unge ben i et ishockey omklædningsrums allerførste gang i en alder af 13 år. Jeg har klædt om med piger og drenge. Jeg har skrålet med på de værste kampråb. Jeg har taget ord som pik, kusse, lebbe, spadser og patter i min mund sammen med mine kvindelige holdkammerater. Vi har vi har strippet på restauranter i udlandet. Vi har moonet (altså vist bar røv – hvis man må sige røv) i busserne på vej hjem fra turneringer. Vi har bøvset højlydt om kap. Og jeg kunne blive ved.

Det lukkede omklædningsrum er et genialt sted at få afløb for pænheden, lidt ligesom når man siger til sine unger: Nu får du et minut til at sige de grimmeste ord, du kender ! Så er det ligesom overstået.

Tonen i et omklædningsrum er fri og nogle gange barsk  og plat– også blandt os kvinder. Her er der et tilladt frirum til at være alt lige fra alvorlig til plat, fra grov til blid. Alt det man ikke kan og må være andre steder i vores velafrettede kultur. At få afløb i et omklædningsrum eller på en skøjtebane skader efter min bedste overbevisning ingen (jeg har i hvert fald ikke taget skade) – og det er hverken sexisme eller udtryk for kvinde- eller mandeundertrykkelse, når der bliver råbt ”store patter” eller talt om små pikke. Hellere få aflad i et lukket forum end på åben gade, tænker jeg !

Pik og store patter !Vi er kommet for langt ud, hvis et sportshold m/k ikke må ”skeje” lidt ud og råbe det, de har lyst til i et omklædningsrum uden at blive kaldt sexister. Vi er i fuld gang med at skabe en forbuds kultur, og det næste bliver, at man ikke må sige prut og tissemand. Gider vi virkelig det ?

Det minder mig i øvrigt om en af mine mange fortalelser på TV. For nogle år siden, havde vi på TV2 Lorry et indslag om det danske kokkelandshold, der skulle til Frankrig og forsvare de danske farver. I oplægget havde jeg skrevet, at det hold, der skulle svinge gryder, potter og pander nu var blevet udtaget.

Men jeg kom i stedet til at sige: ”Det danske hold, der skal svinge gryder, ponder og PATTER ved kokke-VM er nu udtaget”.

Hele redaktionen lå flad af grin – mon sexisme-patruljen var kommet efter mig i dag?

Glædelig jul. Og tal pænt til hinanden trods alt.

PS Det fine topbillede er taget af fotograf Karl Nord fra Billed Bladet

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

59 kommentarer

 • Martin

  10/09/2018 at 13:33

  På overfladen er det let at være enig og enhver, der ikke har mistet forstanden (endnu) vil være mere irriteret over overlegen politisk korrekthed, end et par overbetalte knægte, der råber “store patter” i et lukket svedstinkende rum.

  Graver man dybere ser man dog noget helt andet: den snak jeg kender fra omklædningsrummet og skolegården inkluderer “negerhvalpe”, “bøsserøv” og meget andet, som er nedgørende overfor “de andre”. Hvor går grænsen?

  Vi kan hurtigt blive enige om at politisk-korrektheds-krigere er irriterrende – et eksempel på “the cure is worse than the disease” – men dansk er fyldt med den slags små udtryk, som holder fremmedhad i live, og som er udtryk for smålighed eller sågar angst for det fremmede. Omkring 25 år siden sagde en af mine bedste venner: “Gider du godt lade være med at bruge det udtryk…”. da jeg havde sagt bøsserøv, “…min far er bøsse og det ved du godt.” I det øjeblik vågnede jeg op og begyndte at rydde op i mit omklædningsrums-ordforråd.

  Mere end specifikke ord – patter, pik, luder, halvabe, hvad fanden – så handler det om at være reflektiv og bevidst om hvad man går og siger, hvad det egentlig betyder, og hvem der måtte være nedgjort eller latterliggjort som følge af det man går og siger i flæng. Og bevidsthed skal starte et sted. Politisk korrekthed er ikke svaret, men reaktionen til den politiske korrekthed – “Årh, vi da gerne sige grimme ting i kampens hede” – er ej heller specielt inspirerende.

  Hvis Danmark er et frit, uddannet land, så kan det formentlig også klare sig uden at skulle nedgøre hinanden og andre.

  Iøvrigt foretrækker jeg små patter. En håndfuld, tak.

  Nå, men jeg vil råbe pik og skride… “PIK!”

  Svar
 • cityprinsessen

  11/01/2018 at 07:16

  Kampråb er godt, det giver en god spilleånd og en følelse af sammenhold
  Jeg er så ikke enig med dig i, at det er ok at et kampråb kan være de ting du nævner der. Det er med til at kode især børn. De har ikke samme høje refleksion, som vi voksne har.
  Og når det så er sagt, så forstår jeg da sagtens at man gerne vil have et kampråb, det finder vi da også på i skolen, når vi går til kamp i en sport eller konkurrence. Og jeg tvivler stærkt på, at nogen ville syntes, det var i orden, hvis vi i skolerne begyndte at accepterer at drenge, eller piger, fandt på kampråb der havde at gøre med vores kønsorganer

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   11/01/2018 at 11:45

   Hej Cityprinsesse.

   Jeg er jo ikke enig med dig. Kampråb, som dem vi taler om findes jo i lukkede omklædningsrum blandt “voksne” – jeg taler hverken om skolebørn eller miniputter. Og jeg mener, det hører med til almindelig opdragelse, at vi som forældre og lærere lærer vores børn, hvad man må sige højt i det offentlige rum.
   Men derfra til at forbyde og regulere, hvad voksne mennesker på sige i uskyldig plathed i et lukket omklædningsrum, der synes jeg er langt.

   Men tusind tak for dit indspark her.

   KH
   Line

   Svar
 • Kent

  10/01/2018 at 23:14

  Gó aften Danmark og min “gamle” skærmtrold Line redder lige min aften for du godeste hvor har jeg haft kvalme over #Metoo for det er da skudt så langt over målet at det skriger til himlen.

  Især fatter jeg seriøst ikke hvad der sker i Guds eget land, jeg mener Kevin Spacy har til en bøsse fest misforstået nogle signaler fra en anden bøsse hvor begge var beruset og skal så hænges ud her hvad 30 år efter (læs erstatningskrav) og i det samme år hvor masser af kvinder stemmer på ham med håret som præsident og jeg behøver ikke uddybe hvad han siger og mener ja vel har gjort ved masser af kvinder! #GrapEmbythepussy …

  Men tak for dit bidrag i aften, tror der er mange mænd og kvinder der er helt enig med dig

  “Store patter” i’m Out 😀

  Svar
 • Jette

  10/01/2018 at 18:15

  Hej Line
  Hvor er det skønt, at du ytrer dig mht ovenstående. Jeg har de sidste par måneder tænkt, at det må blive svært at være mand fremover og at det efterhånden er blev lidt stift i samfundet hvad angår korrekt/ikke korrekte “udbrud”. Jeg er en årgang 1951 (med et rimeligt frisind) og har altid været løssluppen i hvad der er kommet ud af min mund (og det vil jeg stadigvæk være 😂). Selvfølgelig skal man ikke være “nedladende”over for personer, men vi må ikke være “så sarte”. Vi oplever ting der er ganske meget værre, når vi åbner tv/nyhederne/andre medier. Flirt og et klask bagi, det må man da lære at omgås med et glimt i øjet, ikk 😜 ?? Mvh Jette
  PS har først lige fundet din blog i dag, ser ganske interesant ud 👍

  Svar
 • Rose-Marie

  27/12/2017 at 17:11

  jeg har været instruktør på et herrestudio (helsestudio) i mange år så jeg lagde ikke en gang mærke til hvad de råbte der skal nok meget til at ryste mig ha ha forstår ikke man kan blive forarget ???

  Svar
 • Fini Iversen

  27/12/2017 at 16:49

  Hej Line. Forstår godt din pointe, at omklædningsrummet er et frirum for sportsfolk, men nu er det jo ikke et almindeligt omklædningsrum eller et frirum, men gjort til et offentligt sted hvor Danmarks nationale fodboldhold fejrer en sejr som kan ses i hele verden. Bør man så undlade at gøre/ råbe noget som kan støde andre? Som andre har skrevet, synes jeg ikke kameraer har noget at gøre i et omklædningsrum. Der er også en tendens at “bare” det har noget med sport at gøre, og ofte er det fodboldkampe, så kan/må man opføre sig som man har lyst til, og når det så går for vidt med hærværk og slagsmål, så sender vi politiet og andre på sagen. Pengene tager vi bare fra fælleskassen. Jeg mener landsholdet, når det er tv på, er under særlige omstændigheder som forpligter, da de er rollemodeller for mange. Desværre ikke enig med de fleste indlæg, men jeg synes du har gjort det godt på TV, ikke mindst i tour de france. Forsat God Jul.

  Svar
 • Tina Nielsen

  26/12/2017 at 10:23

  Så godt skrevet Line. Syntes efterhånden det er løbet helt af sporet. Alle de sippede kvinder er efterhånden godt og grundigt ved at kastrere mændene. Lad dog mænd være mænd. Alle de kønne pigerne der føler sig nedværdiget fordi en mand fløjter efter hende, burde skamme sig, og i stedet sætte pris på at hun har været så heldig at mændene gider kigger efter hende. Der er mange piger der aldrig bliver kigget eller fløjtet efter.
  Vores samfund er efterhånden blevet så moralsk og kedeligt så der ikke er plads til at mændene kan være sig selv uden at frygte for diverse moralske opstød. Hvem gider have en mand der er totalt kønsløs.

  Svar
 • Ludvig

  25/12/2017 at 23:29

  Syntes snart at det her fænomen “Me-Too” er ved at gå lidt over gevind.
  Det er kæmpe forskel på om man giver et kompliment, eller om man udøver sexchikane.
  Jeg er absolut ikke tilhænger af at nogen skal misbruge sin magt og udøve sexchikane mod hverken kvinder eller mænd. Men hvis jeg føler for at sige til en kvinde, at hun har en god røv i de bukser, eller at hun ser pisse lækker ud i den kjole, eller at den fritz er superfræk til hende. SÅ ER DER PÅ INGEN MÅDE TALE OM SEXCHIKANE…. Jeg giver komplimenter….
  Og nu er jeg sådan indrettet, at jeg godt kan give et kompliment uden at jeg skal have noget at drikke, og jeg behøver ikke stå på en bar eller et dansegulv. Jeg giver et gammeldags velment kompliment, som kommer fra hjertet. Tag nu bare imod, sig tak, smil, vær glad, lev på det, og tænk “Han har sgu ret”. Jeg giver ikke et kompliment fordi jeg ønsker at hoppe i kanen med dig, men fordi du har gjort lidt ekstra ud af dig selv, og derfor fortjener dette kompliment.

  Så mit budskab er, lær at kende forskel på sexchikane og et velment kompliment.
  Det vil formentlig give dit liv mere indhold og glæde.

  God Jul og godt nytår.
  Ludvig

  Svar
 • Per

  24/12/2017 at 09:35

  Godt skrevet Line.
  Og skal nok holde de tanker jeg havde om dig for mig selv 😀
  Fantasere må man jo nok heller ikke 😆

  Svar
 • Majken Andersen

  24/12/2017 at 07:35

  Hvor befriende
  ..at ikke alle er bange for det “sippede Danmark” som forsøger at skræmme mænd (og alle os andre) til ikke at turde flirte og komplimentere hinanden af frygt for repressalier 💪

  Svar
 • Torben

  24/12/2017 at 05:16

  Hvad der foregår i et omklædningsrum, kvindeligt eller mandligt, rager fandme ikke nogen andre. (end de der lige er til stede, og er medlem af ‘klubben’!)
  Hvad er det der sker i øjeblikket?
  Det er som om at alle bare vil forarges og føle sig krænket! Også over ting der overhovedet ikke rager dem, og som de aldrig ville have hørt om, hvis ikke lige det var for at de læste det i en avis.
  Forargelses kulturen er efterhånden vokset til langt over kvalmegrænsen!

  Tak for dit indlæg Line – Dejligt at der er nogen der gider sige fra.

  Svar
 • Stig

  24/12/2017 at 02:08

  Flot og godt skrevet.

  Men prøv lige at skrive hvad og hvilke ord det er pigerne specifikt bruger!

  Drengene taler meget om store patter, endnu større patter, kæmpe patter, fisse og hvad man kan gøre med dem.

  Hvad er det pigerne taler om?

  Stig

  Svar
 • Lars Scheel

  23/12/2017 at 23:58

  Sådan. Så kom de venstre orienterede friblødere fra Everyday Sexism Project ud med deres tåbelige budskab, som selv kvinder tager afstand fra. Hvis nogen kan få disse ignoranter til at forstå, at det bare er et kampråb skreget i eurofori, resultatet af års træning… uden nogen adresse på nogen kvinder Iøvrigt, så bare gå i krig.
  Store patter og alt andet der bliver råbt…. Fortsæt…. det er en del af urmennesket at fejre en sejr. Og det skal disse forsømte kvinder ikke ødelægge.
  Go’ jul 🤓

  Svar
 • Birgitte Holten Bosko

  23/12/2017 at 21:32

  Hej Line – ishockeyspiller!
  Eneste ishockeyspiller med altid super læbestift i en kraftig rød. Sådan!
  Jeg har selv haft far/ bror/mand/barn/ nevø m-m. der har dyrket ishockey på højt niveua. ( Er selv 7oår!!!!) Også hørt diverse slagsamme m-m-m-m-m-
  Har altid haft min egen personlige dagsorden, selvom min mand har som ishockeytræner arbejdet ca. 6 år i Sverige/Jylland med sin ishockey.
  Og jeg er da oprigtig forbavset over, hvad “Store patter” kan sætte gang .
  Øhhhhh- Selvfølgelig forstår jeg da, at mænd har det fokus. Vi kvinder er da dejlige. Er vi ikke?
  Og har vi ikke også et fokus på mændene?
  Elsker vores forskelligheder – og jeg er KVINDE ! God jul til alle.

  Svar
 • Bo Transbøl

  23/12/2017 at 21:03

  Hej Line
  Du er vist nok årgang 1962 ligesom mig. Måske netop derfor bliver jeg ligeså “træt” som dig, når de få igen ødelægger det for de mange. Blot en skam, at der efterhånden er så mange af de få …!

  I et omklædningsrum må folk da råbe hvad de vil! Hvordan kan nogen bruge tid på at brokke sig?

  Svar
 • Rethe

  23/12/2017 at 19:42

  Godt Gået LINE!!! superfint indlæg.
  Hvis de nu havde haft kampråbet STIV PIK.. så var der sgu nok ingen, som havde følt sig stødt. Og til alle dem som føler sig stødt over alt mulig underligt.. så FØL JER STØDT og lad os andre almindelige mennesker være i fred. Det er i øvrigt kun folk med dårligt selvværd som føler sig stødt. Og det må de så selv rode med ved at arbejde med sig selv.
  GOD JUL 🙂

  Svar
 • Henning Juhl Nielsen

  23/12/2017 at 17:58

  Åh dejligt at andre siger som jeg. En pragtfuld artikel. Og jeg har som ungdoms træner i mange år. Hørt meget i omklædningsrum. Og nu må det stoppe. Hvis vi ikke må sige/ råbe noget mere. 😉💪💪

  Svar
 • Lone

  23/12/2017 at 15:15

  Mener da også, at både mænd og kvinder skal have lov til at have deres “omklædningshumor”.Det er efterhånden blevet sådan her i landet, at der er ord der ikke må siges eller skrives.
  Lad dem råbe PATTER og så grin eller i det mindste…træk på smilebåndet.
  Glædelig jul 🎄

  Svar
 • Leif kristensen

  23/12/2017 at 14:43

  Da jeg gik i skole skulle vi skrive diktat
  2 katte var sloges og derefter løb parderner vær til sig eller noget i den retning
  Men jeg skrev
  PATTERNE LØB VÆR TIL SIT
  det fik jeg en lussing for og det var 1962

  Svar
 • Anja Ranthe Thomas

  23/12/2017 at 14:33

  Kanon skrevet og helt enig. Jeg har det på samme måde som dig og er også i ishockey verdenen som du kommer fra. Vi råber og skriger en masse ting og det har vi ret til. Her kan vi jo også trække kortet med Ytringsfriheden 😉
  Tidligere i år blev jeg smidt ud og blokeret fra et hækleforum på Facebook fordi jeg syntes jeg havde ret til at mene at det at hækle kønsdele samt dåseskjulere med kønsdele var super fedt😂
  Der er desuden startet hashtagget #STOREPATTER og det har jeg valgt at bruge da jeg ikke vil bukke under for de sarte madammer der mener de skal bestemme hvad vi andre siger!

  Svar
 • Carsten Roth

  23/12/2017 at 14:18

  Kære Line. Tak for mange gode og relevante blogindlæg i 2017. Tak for hyggeligt samvær på Kragerup Gods. Du ønskes en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Carsten

  Svar
 • bo folmer nielsen

  23/12/2017 at 12:29

  Hey line fedt du taler lige fra munden man må siger at du har store boller keep up the good work

  Svar
 • Morten Stig Andersen

  23/12/2017 at 12:11

  Spot on.
  Tænkte nok at I piger også kunne give den gas i et omklædningsrum, og hold da kæft for et kedeligt land, hvis vi ikke må ytre os….
  Vi skal fandme turde råbe op og sige fra, men selvfølgelig i en ordenlig tone, men det har jo INTET med mandehørm at gøre. Hod jul.

  Svar
 • Sarah

  23/12/2017 at 10:15

  Fint skrevet.
  Jeg var for rigtig mange år tilbage i praktik på en byggeplads i forbindelse med min uddannelse. Her var jeg den eneste pige. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad man kunne få at reaktioner, hvis der var blevet lagt en video ud af en frokostpause i skurvognen. For her kunne man tale om et grimt eller plat sprog. Men der var jo intet ondt i noget det, og jeg morede mig egentlig bare over det. Tænkte aldrig nogensinde på det som nedladende. Mere som drenge/mænd, der hyggede sig og havde det sjovt.
  Det er frygtelig så snerpede danskerne er ved at blive. Jeg savner “højt til loftet” og langt mere rummelighed. Det andet er da kun til at gøre livet surt.

  Svar
 • Claus Skyum

  23/12/2017 at 10:02

  Godt skrevet Line! Jeg er også ved at få tyndt mundvand af alle de ‘selvbestaltede moralske retningsvisere’
  Brug dog tiden på noget der skaber værdi istedet for at forbyde noget der er med til at skabe glæde og sammenhold. Sammenhold er ved at være en mangelvare i vores egocentriske x-faktor kultur hvor alle vil synge med sit næb fremfor at trække på samme hammel.
  Glædelig jul derude og pas godt på hinanden

  Svar
 • Kurt Bagge-Hansen

  22/12/2017 at 22:33

  Kære Line.

  Jeg er sådan sådan set enig med dig, men LH er rollefigurer for mange også børnefodboldspillere, og jeg synes ikke det lyder godt, når et U 8 hold råber stor P…….. i deres sejrsråb. LH har haft deres sejrsråb i rigtig mange år, men det var først, da man åbnede omklædningsrummet det blev kendt. Luk omklædningsrummet, og råb så hvad de lyster, så er der ikke nogen problemer !

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   23/12/2017 at 02:16

   Kære Kurt.

   Jeg forstår, hvad du mener. Men er det så bedre at opfordre til “tæsk” som mange andre kampråb handler om?

   Jeg mener, vi er ude på et skråplan med den moralske smalhals. Men det havde nok været snart, hvis DBU ikke havde lagt det ud. Omvendt er det der folket og pressen vil have : næsen helt ind i omklædningsrummet.

   God jul

   Svar
  • Jette

   10/01/2018 at 18:36

   Kurt Bagge-Hansen
   Synes du så det er i orden, at tv viser alle mulige skrækkelige ting der sker ude i verden – tv’et er et forbillede for børn og unge på godt og ondt ??? 😏 – men “pik&patter” – det må høre til i småtingsafdelingen Mvh Jette

   Svar
 • Ulla

  22/12/2017 at 22:25

  Hej Line
  Jeg er faktisk ikke uenig med dig.. men for mig ligger problematikken i at nu om dage.. bliver der filmet eller vist direkte tv fra omklædnings rummet, straks efter kampen og så er det efter min mening ikke på sin plads.. find et kamp råb og en sang der giver mening og som fortæller hvor pissegode man var fordi man vandt… og gem de sjofle eller skal vi kalde dem upassende til efter kameraet er slukket..
  Som Teammananger for Kokkelandsholdet 😉, ville jeg aldrig tillade et kampråb, der skal bruges offentlig, før, under eller efter en kamp, der refererer til store patter eller små pi…
  og kokke er jo ellers ikke bange for at komme under bæltestedet..
  OG efter min bedste overbevisning ligger sagens kerne i, at det er vist offentligt. Det er ikke sikkert det var meningen, men det var vist ikke en hemmlighed, at der blev filmet med mobiltelefonen.
  Venlig hilsen Ulla Pedersen

  Svar
  • Maja

   23/12/2017 at 09:40

   Så man må ikke være i sejersrus.
   Når folk vil have det med bag kolissen så må de jo tage det hele med.
   Så er det godt der ikke bliver vist så meget ishockey på tv. Der bliver dælme brugt mange grimme ord. Og nogle håndbold kæmpe der ikke skulle have været vist på tv hvor der blev brugt mange grimme ord .
   Sorry når man er midt i det og følelserne er høje uha så skal vi da lige ligge bånd på os selv for tænk hvis nogen så eller hørte os. Så kan vi sammen liste ud på toilettet og låse døren og viske de ord til hinanden .
   Fuck nu af med hvad andre tænker og tro om en gi los når vi er fucking seje næste gang jeg løber på Marathonet på ironman og skælder ud på mig selv skal jeg nok huske at gøre det pænt (kommer ikke til at ske) men det er jo offentligt
   Og kokke de er sgu de værste og der bliver det personligt Ja jeg har været kok. at råbe pik og patter efter en kamp er ikke personligt.

   Svar
  • Jette

   10/01/2018 at 18:27

   Nu kunne store patter jo også være “koen’s og helt ærligt, kan det ikke blive lidt for kedeligt, hvis ikke vi må være lidt ukorrekte og platte ?? 😴 Synes det er meget meget værre, når vi åbner for tv og ser folk der er lemlæstede – en “omgang patter” drukner ved siden af mvh Jette

   Svar
 • Tove Møller

  22/12/2017 at 21:02

  Helt enig lad dig de spiller sige det de vil i omklædningsrummet og lad denim glæde sig over en kamp
  Hilsen en fra 1955

  Svar
 • Niels Ulriksen

  22/12/2017 at 20:33

  Helt enig
  Den politiske korrekthed er ved at gå alt for langt
  og dræbe al humor i forskellige sammenhæng.
  Undrer mig dog over at der ikke var en “hurtig” landsholdsspiller
  der hurtigt meddelte at udtrykket store patter stammer fra den
  gang mejerierne var sponsor 🙂

  Svar
 • Preben Nyborg Madsen

  22/12/2017 at 19:23

  Dejligt 80’er-foto 😉
  Da Se&Hor viste dine – undskyld udtrykket – “patter” fra en ferie blev du da mopset.
  Men der er måske forskel på at råbe offentligt om de dersens “patter” og så se dem?
  Ja, jeg spørger bare.
  Og god jul fra Tenerife!

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   23/12/2017 at 02:12

   Kære Preben.

   Det er da da i allerhøjeste grad. Især hvis der er tale om paparazzi billeder.

   Ord er også noget helt andet end billeder, hvis du spørger mig. Og det gør du jo.

   God jul

   Svar
 • Anne Mette Kokfelt

  22/12/2017 at 15:32

  Hvor er det bare spot on. Et par ekstra
  helt interne:” Vi råber pik og løber!”, leger bar/rangerlokomotiv, og slår en MEGA skid!!!!
  Tak for alt befriende, ukomplicerede, platte, sjove og ærlige i de år i omklædningsrummet – og udenfor, du skønne “Woman in red”🎶 😂!

  Svar
  • Katja Moesgaard

   22/12/2017 at 21:43

   Hold nu op! Det er omlædningsrumshumor og det findes både hos kvinder og herrer i bedste velgående. Og det er altså en del af det unikke fællesskab i omklædnings-rummet, som ingen af os vil undvære. Godt alt ikke er kommet ud til offentligheden 😂🙈

   Svar
  • Line Baun Danielsen

   22/12/2017 at 16:53

   Det tror jeg heller ikke, de har gjort… DBU lagde videoen ud på nettet – vi /publikum / pressen vil jo gerne tæt på og se det ærlige ansigt. Men når vi så får det at se, så kommer moralisterne.

   God jul🎄❤️☃️

   Svar
  • Nicolai Andersen

   23/12/2017 at 09:48

   Kære Marianne
   Dér stiller du så lige det helt rigtige spørgsmål. Der er ting, som ikke gør sig ret godt på TV eller sociale medier – og hvem er det, der synes, at vi så alligevel skal se billeder/optagelser fra de steder? Svaret er et dilemma, for det er i høj grad folk selv, men moderne medievirksomheder lever i den grad også af det. Nu er det DBU, der selv har lukket den her historie op, men langt de fleste af den type er jo privatoptagelser. For mig er det fortsat som om vores forhold til sociale medier især fortsat er meget umodent; bare fordi vores telefoner kan optage, så skal det for djævelens vold og magt bruges og deles. Mediehusene deltager med stor velvilje i festen, for det er jo gratis materiale, som skaber click-økonomi – som journalister så i stor stil begræder, fordi den ‘dræber’ research og vedkommende historier. Jeg er så optimistisk (eller dum), at jeg tror på et opgør på et tidspunkt.

   Svar
 • Lis Johansen

  22/12/2017 at 11:46

  kan ikke være mere enig og hvis de mennesker som er imod det ikke har andet at gå op i så er det synd for dem. Iøvrigt er det jo jævnligt kommet frem at de råber sådan i omklædningsrummet så hvorfor kommer de først på banen nu.

  Svar
 • Leif

  22/12/2017 at 11:15

  Kære Line, du har fuldstændig ret. Lad os endelig ikke forblænde af et for pænt sprog. Hver ting til sin tid. God jul også til dig.

  Svar
 • Edwin Chammon

  22/12/2017 at 11:14

  Tak for et fantastisk godt input i en debat der skyder langt over målet. Frisind og åbenhed er ikke længere tilladt, heller ikke i private rum. Og nej det er rigtigt,at du ikke har taget skade af at have været så meget i et omklædningsrum.
  Rigtig glædelig jul til dig og dine kære 💋

  Svar
 • Hanne Gregersen

  22/12/2017 at 10:58

  Jeg er helt enig i det du siger. Vi skal også passe på at man snart ikke tør åbne munden fordi man er bange for hvad andre tænker.Helt ærlig , lad dem synge og skrige hvad de lyster i omklædningsrummet.God jul, til dig og din familie 🎄🤶🎅

  Svar

Skriv et svar