Vil du se mit hyggelige jule hjem?

Vil du se mit hyggelige jule-hjem?

Så blev det endelig december. Jeg er en sucker for jul og julehygge, og det er både jul med tema og traditioner. Så kom: Vil du se mit hyggelige jule-hjem?

Du kan hoppe med ind og se, hvordan vi pynter op her på videoen. Men du kan også læse videre under videoen.

Jeg har adskillige kasser med julepynt, for hvert år kommer der nyt til, afhængig af hvilket ”tema”, vi finder på. Min yngste søn er også vild med jul, og det er ham, der har filmet julevideoen, du kan se længere nede.

Jul hos LineVi har haft alle mulige temaer gennem årene. Lige fra hvidt, lilla, bordeaux, rød og i år noget der minder om naturtema. Men ligegyldigt hvilket juletema, så er der nogle helt faste traditioner for vores op pyntning til jul. Drengenes julesokker hænger troligt samme sted – nu hvor de er store, bliver strømpen kun fyldt til advent. Men jeg elsker  at se, hvordan de helt diskret ligge tjekker strømpen hver dag – for hvad nu hvis !!

Det er også en helt fast tradition, at vores store stofnisser indtager deres pladser på vores radiatorer. Her har de sendt god julekarma ud i hvert fald de sidste 11 år. Og så er der englene og de 3 vise mænd, som også har deres historie og faste plads på en gammel ege-knude, der står i min reol.

Jul hos LineDen fik jeg af en økologisk landmand, der en dag kom forbi med den med små løgblomster sirligt plantet i. Nu bor den fast blandt mine bøger.

Kalender lys skal der også til – og da jeg ikke er til de store dekorationer, så er det altid noget med en lille glaskogle, et glimmertræ og en lille sukkertop. Det behøver ikke at være så besværligt – bare det er hyggeligt.

Og det leder mig så til årets tema: Natur…. Grønt, gran, kogler og en lille smule sølvkugler. Jeg har i år fået den fineste adventskrans af en pige jeg kender, som er tidligere blomsterdekoratør. Den er bare så flot ! Og jeg glæder mig til at tænde det første lys.

Nu mangler vi kun juletræet – men det kommer først ugen før jul. Der skal jo være noget at glæde sig til hele julemåneden.

Rigtig glædelig 1.søndag i advent.

Jul hos LineJul hos Line Jul hos Line

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

10 kommentarer

 • Helle S.

  04/12/2017 at 18:20

  hvor ser det hyggeligt ud! – jeg er vild med dine olielamper i klart glas, hvor kan man købe dem?

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   04/12/2017 at 19:09

   Hej Helle.

   Dem er jeg også selv vild med … de er nok 15 år gl og købt i Casa Shop dengang i København.

   Kh Line

   Svar
 • kit brandt talreja

  03/12/2017 at 21:55

  Det er en kaempe fornoejelse Line ogsaa at vaere med til at opleve dit mega smukt
  pyntede hjem her op til jul. Haaber du faar alle tiders foedselsdag i Paris – nyd turen i
  fulde drag og fortsat ogsaa
  livet som du er saa god til. TAK for dejlig laesning paa bloggen gennem hele dette aar.
  Hilsen og ogsaa til din soede mor

  Svar
 • Lis

  03/12/2017 at 18:10

  Din jul ser rigtig hyggelig ud både inde og ude.
  Jeg selv pynter også op med nisser der har fulgt mig hele livet. De ældste nisser har været med de sidste 40 år. I 1970’erne strikkede jeg rigtig mange forskellige nisser og nissefamilier. De kommer også frem hvert år.

  Du og din famile ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår med tak for alle dine dejlige mails.

  Svar
 • Edwin Chammon

  03/12/2017 at 11:52

  Et fantastisk smukt julesmykket hjem, også der er du fantastisk, du forstår at pynte op på en estetisk flot måde, som emmer af hygge. Rigtig god fødselsdags tur til Paris,nyd det i fulde drag, du fortjener det, og jeg håber du får en rigtig god dag den 8. Jeg vil savne dig her på bloggen, men du er forhåbentlig på Instagram, så vi kan være lidt med på turen til Paris.
  Rigtig god tur kære Line 😍😍😍

  Svar
 • Marianne

  02/12/2017 at 21:20

  Ser møg hyggeligt ud.
  Kan se jeg ikke er den eneste der pynter min hund til jul. Gumle virker ikke tilfreds 😉
  Jeg ka se at jeg heller må komme i gang om ikke andet må jeg ud og køben adventskrans – det er da ikke at snyde

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   03/12/2017 at 10:49

   Hej Marianne.

   Nej, det er vel ikke snyd ! Men jeg synes ikke at folk skal tro, jeg er så kunstnerisk ! For det er jeg ikke !
   Nu tager jeg til Paris – og så skal vi mødes, når jeg er hjemme efter den 10/12.

   OK !!!

   Svar

Skriv et svar