Coronahår gå nu væk!

Coronahår gå nu væk!

Der er kun to gode ting at sige om coronahår og udvoksninger på størrelse med Lyngbyvejen: Vi har det efterhånden alle. Og jeg har opdaget, at de grå hår på mit hoved er langt færre, end jeg troede. Men tak skæbne – jeg ligner mest af alt en blanding af et skakbræt fra The Queen’s Gambit og min efterhånden ligeså langhårede hund. Coronahår gå nu væk!

Luksusproblem – måske?

Coronahår gå nu væk!

Jeg ligner mere og mere min efterhånden ligeså langhårede Gumle!

Jeg er helt med på, at det til en vis grad er et luksusproblem. Og så alligevel ikke. Vi vil alle gerne se præsentable ud, når vi toner frem på Teams, Zoom eller FaceTime. For når pandehåret begynder at lægge sig på de underste vipper, og ’fimrehårene i nakken vælter frem som erantis i marts, så man mest af alt minder om en behåret neanderthal mand, så går charmen ligesom lidt af coronahåret.

Min veninde og jeg klippede hinanden for nogle uger siden, og nu har vi gjort det igen! Og denne gang har vi også haft ’hjemmelavede lyse striber’ på menuen. Man kan blive tilpas desperat – og der er vi så nu.

Min søde gamle mor blev så desperat, at hun i bedste ’Jane 5-år stil’ klippede sit pandehår en kort cm fornylig . Den var den svær at redde! Og selvom jeg er ferm med en saks.

Kan vi bruge det til noget godt?

Coronahår gå nu væk!

4 måneders udvoksning – gys!

Jeg selv bliver normalt farvet/affarvet hver anden måned. Sidst det skete var i november. Altså for snart 4 måneder siden! Min dejlige reservemor drømmer om at se mig med min egen mørke hårfarve igen – og jeg HAR overvejet det. Men nej, jeg trives med at være en ’falsk blondine’ lidt endnu.

Andre fortæller, hvordan de eksperimenterer med alle mulige frisurer eller bare er begyndt at gå med hat eller hue. Min bogholder bliver klippet af sin mand. Mascha Vang får farvet hår af sin kæreste. Og som sagt klipper jeg min veninde, min mor og måske snart min lille nevø. Og det er jo en hyggelig måde at komme tæt på hinanden på. Men affarvningen…. Åh altså!

Man sku’ være TV vært!

Forleden hørte jeg forleden i ’Natholdet’, at alle værter og gæster på TV kan få en klipning. Og på DR lagde de billeder ud af et helt hold værter, der var under saksen i DR’Byens sminkerum. Nu vil jeg ikke lyde misundelig (selvom jeg faktisk er røvmisundelig). Jeg undrer mig bare over, at nogen må klippe, mens andre ikke må.

Og når det er sagt, hvis jeg skulle give en halv arm for en RIGTIG farve- og klipning hos min frisør lige nu, så gjorde jeg det. Coronahår gå nu væk!

Andre indlæg om coronahår:

Bye-Bye coronahår

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

7 kommentarer

 • Charlotte

  21/02/2021 at 14:32

  Som en anden med korthårsfrisure kan jeg efter snart fire måneder konstatere, at kort hår ikke kombinerer godt med coronatilstande og nedlukninger. Ligesom resten af Danmark savner jeg min frisør, men jeg tør slet ikke at kaste mig ud i forsøget med saksen eller striber. Så jeg lever med udgroninger og en uformelig manke, mens jeg håber på bedre dage. #luksusproblem

  Svar
 • Anna Vase

  20/02/2021 at 23:23

  HEj Line
  ja jeg føler med dig kan du tro jeg kan slet ikke styre mit hår det trænger godt nok til at hilse på en frisør både med klipning krøllet samt farve og striber det kan jeg ikke selv klare ligner jeg ved ikke hvad så vi må håbe der snart sker noget med oplukning får vores frisøer

  Svar
 • Mia Rasmussen

  20/02/2021 at 21:12

  Jeg forstår dig så godt Line.
  Har selv en udgroning der er helt forfærdelig . Har heller ikke været til frisør i snart 4 måneder. Overvejer også snart at lave striber på mig selv, men får hele tiden at vide jeg ikke skal gøre det . Men helt ærligt hvor længe kan man holde til at vente? Er snart desperat . Drømmer nogengange jeg har været til frisør🤣🤣
  Ps. Hvis du farver vil jeg da gerne høre om resultatet for så skulle jeg måske også tage chance 😬

  Svar
 • Charlotte Malm

  20/02/2021 at 20:29

  Hmmm ja sådan er det for mange, ikke blevet klippet nu i 5 mdr eller farvet og har nu selv haft fat i saksen, og det er jo ikke alt jeg kan nå selv og frisør er jeg jo ikke 😳🤪

  Så efter dette kommer vi alle (måske) til at værdsætte vore frisør og andre noget mere 🙏🏻🥰🙏🏻

  Svar
 • Susanne Andersen

  20/02/2021 at 19:53

  Du kan jo hjemmefarve😂Det er straks værre med hjemmeklipning😳. Synes også jeg er begyndt at se flere og flere med “tut” i panden el spænder og hårbånd😏

  Svar
 • Joan

  20/02/2021 at 11:47

  Hej Line
  Mon der ikke er et lille håb om at frisører kan åbne op 1 marts,der burde kunne lade sig
  gøre med en eller to kunder af gangen,og alle forholdsregler✂️✂️Ja udgroninger er jo
  ikke det pæneste,men ja det er jo nok er luksusproblem i alt dette kaos,ser også selv
  frem til at få ordnet hår,men vil nu afholde mig fra selvklipning🤣god coronaweekend.

  Svar

Skriv et svar