Aldrig mere tabu - du er ikke alene!

Aldrig mere tabu – du er ikke alene !

Sponsoreret: Det er nu 4 uger siden, jeg postede det første af 4 indlæg sammen med TENA om en af de meste tabubelagte og oversete ”folkesygdomme” – inkontinens. Mit ønske var fra start at gøre det til noget, vi tør og kan tale åbent om og ikke skal skamme os over: Aldrig mere tabu – du er ikke alene !

Hvordan har det så været at bringe et ”pinligt” tema i spil og endda være ambassadør for det ?

Jeg gjorde mig jo nervøse og store overvejelser inden. Men jeg har ikke fortrudt et sekund. Ingen kvinder skal gemme sig og være flove over noget – og slet ikke et problem, hun ikke kan gøre for, og som vi kan gøre noget ved.

Tør du tale med dine veninder om det?

“Tisse-quiz “med 3 skønne kvinder

Jeg har snakket med nogle veninder og min mor. Vi lavede en lille quiz, hvor vi fik snakket om fordomme forbundet med inkontinens, og vi fik løst lidt op for det. Det indlæg og den video kan du se og læse om her.

Jeg har mødt en kvinde, der har vist os 3 nemme øvelser, vi kan lave hver dag, der styrker bækkenbunden. Du behøver ikke spare dig selv eller være forsigtig. Tværtimod skal du bare kaste dig ud i det. Den kan du finde her.

Og så er der alle Jer, der har skrevet og fortalt Jeres historier her og på Facebook. Rystende, rørende, eftertænksomme historier, som i den grad har vakt stof til eftertanke.

Men det allerbedste er, at jeg har ikke mødt andet end sympati for sagen. For når vi bare taler åbent om tingene, så er det ikke længere så farligt.

Har du styr på din bækkenbund?

Bækkenbundsøvelser med Karen Brøgger

Jeg er selv blevet meget klogere på, hvad inkontinens er, og hvorfor vi får det. Og det håber jeg også, at I er blevet gennem de mange indlæg og bidrag, der kommet i løbet af de 4 uger. Jeg ved, at mange lever stadig lever med det i det skjulte, men jeg håber, at Jer, der lider af det, har fået mod til at gøre noget, så I kan få et normalt liv som alle andre. Og nej, det er ikke flovt, at have en Tena i tasken.

Og JO, der ER træning, behandling og produkter, der kan hjælpe dig. I sidste uge viste Karen Brøgger og jeg 3 nemme øvelser, der giver bækkenbunden en opstrammer. Det kan du læse om her. Et problem som inkontinens må aldrig blive en stopklods for at du gør de ting, du gerne vil: Dyrke sport, tage på langfart, sove ude, løbe, hoppe eller lege vildt med dine unger.

I vil støde på advertorials med mig rundt omkring i forskellige ugeblade – bare for at minde Jer om, at vi ikke må glemme at tale om det sammen.

Så TAK fordi I tog med på rejsen. Jeg håber, I har taget snakken med dem, I holder af. Måske ikke lige over middagsmaden eller til 50’årsfesten. Men bare når det passede.

Du er ikke alene!

Se videoen på YouTube

#Sponsoreret

#Tenadiscreet

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

Skriv et svar