Der må godt være en rynke!

Der må godt være en rynke!

Reklame: Jeg har lige rundet de 57. Det skete i går – og jo det kan ses på den gode måde. Jeg vil på ingen måde løbe fra min alder. Der må godt være en rynke! Men jeg vil gerne være den bedste udgave af mig selv hele livet. Og det kræver altså en indsats, hvad enten det er hjernen, kroppen eller huden, vi taler om.

Der må godt være en rynke!Jeg har i nu 4 uger testet et helt nyt produkt fra Oslo Skin Lab  – et kollagen pulver, som bygger huden op indefra. Ingen fedtede cremer eller besværlige ritualer – bare et lille afmålt brev med kollagen pulver, som jeg opløser i et glas vand med friskpresset citronsaft hver morgen. Pulveret er uden smag – så man kan faktisk bruge det i kaffen, yoghurten, smoothien eller på havregrynene, uden at det ødelægger smagen. Og så klumper det ikke og er nemt at røre ud modsat andre pulvertyper, jeg gennem tiderne har prøvet af forskellig art. Længere nede får du en rabatkode på 40%, hvis du vil teste sammen med mig. Kollagen pulveret erstatter ikke cremerne – det er et supplement, der styrker huden og forebygger flere skader fra sol, forurening, computerlys mv, end det jeg allerede har.

Jeg elsker, når ting er nemme og overskuelige – og det er det her. Jeg skal teste The Solution, som pulveret hedder, i 8 uger – de 4 er som sagt gået nu. Jeg kan ikke se resultater med det blotte øje endnu. Der går nogen tid – og det vil være DYBDEN af rynkerne, der påvirkes og ikke nødvendigvis ANTALLET af rynker.

Der må godt være en rynke!

Maskinen her laver en dydbeprofil af huden!

Jeg drømmer egentlig heller ikke om færre rynker, jeg drømmer mere om, at min hud får et fastere og mere spændstigt look. Og hvis det samtidig forebygger tidens tand, nu hvor jeg med raketfart nærmer mig de 60, så er jeg glad! Hellere en fyldig sveske end en rynket rosin, ik’!

Inden jeg begyndte på pulveret, fik jeg foretaget en grundig scanning af huden hos Emilie Ekstrand Skincare i Helsingborg, for at se hvor medtaget den er i forhold til rynker, solskader, hudstruktur mv. Hun har en helt særlig maskine, der analyserer huden. Emilie kunne fortælle mig, at jeg har en typisk skandinavisk hud, og selvom jeg især de senere år har passet godt på den og brugt høj solfaktor, så er min hud ret solskadet. Jeg lider samtidig af hudsygdommen rosacea, og de mange små bristede blodkar var tydelige på scanningsbillederne.

Det interessante var rynkerne om øjnene. Om højre øje var rynkerne under min biologiske alder – mens de på det venstre var noget over. Om 4 uger får jeg en ny scanning, som så vil vise, hvor meget kollagen pulveret har styrket min hud.

Rynkerne om højre øje – ikke så slemt !

Hvad er det så kollagen pulveret kan? Kollagen indeholder en masse forskellige proteiner, og efter vand er kollagen, det stof, vi har mest af i kroppen. Kollagen er samtidig den vigtigste byggesten i forhold til hud, sener og knogler. I USA og Asien er det en stigende trend at man plejer huden indefra. Det synes jeg personligt giver ret god mening – fordi det ikke kun styrker ansigtet men hele kroppen.

Der findes 3 typer kollagen, type 1 og 3 styrker hud, muskler, knogler, hår og negle. Mens type 2 virker på vores led. Desværre falder vores naturlige kollagen produktion drastisk med alderen – det er bla. derfor, huden mister sin elasticitet og vi får rynker. Forskning viser, at kollagen produktionen falder med 25%, når vi runder de 40. Og 50% når vi runder de 60. Så jo jeg har lidt travlt!

The Solution, som jeg nu tager, er en type 1 kollagen. Det er et patenteret kollagen, som produceres af det, der er tilovers fra dyr til madproduktion. Det lyder måske voldsomt – men mest for at sige, at ingen dyr lider for vores skønheds skyld! Produktet er godkendt i alle instanser i EU – og reglerne er ret strikse. Og det er faktisk vigtig for mig (og mange andre) at vide.

Der må godt være en rynke!

Om venstre øje rammer jeg det røde felt!

Jeg er ret begejstret for de små pulverpakker. Det er nemt. Det smager ikke af noget. Der er ingen tilsætningsstoffter eller kalorier. OG det har dokumenteret effekt. Det kan du læse om her.

Jeg kan som sagt ikke se forskel endnu – men næste scanning vil vise, hvor meget pulveret har udvirket.

Og så var der lige det med rabatten !

Du får 40% i rabat på første pakke på medlemskab – og du kan nemt melde til og fra.

Første gang betaler du 299,- med rabatkoden. Derefter er det 349,- per måned inkl. fragt.

Du skal bare klikke her.

Min næste scanning er som sagt om 4 uger –behøver jeg at sige, at jeg er spændt på, hvor godt min hud har taget imod.

Der må godt være en rynke!

Der må godt være en rynke!Der må godt være en rynke!

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

13 kommentarer

 • Sarah

  24/11/2019 at 15:17

  Hej Line. Virkelig spændende resultater mht rynker. Hvordan er det gået siden? Jeg har selv med flotte resultater brugt hyben i form af hybenpulver og hybenkerneolie. De har i randomiserede undersøgelser vist at være effektive mod netop rynker. Ligeledes skulle argan olie samt ricinusolie rynker være godt i følge castorolie.dk. Har dog kun prøvet hybenolie og den virker:-) Glæder mig til at høre mere om dine rynke resultater. Kh

  Svar
  • Michel S

   21/01/2020 at 12:29

   Tak for en rigtig spændende artikel. The Solution er sikkert et godt produkt – har dog ikke prøvet det selv. Som Sarah skrevet er der lavet undersøgelser der viser at bl.a. hyben kan mindske rynker, og at en olie mod rynker faktisk virker. Kat Winther fra København Universitet er pioner på dette område. Han har bl.a. været inde over dette studie: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4655903/. Jeg har selv prøvet hybenkerneolie på et ar i ansigtet i 6 måneder og det har mindsket mit ar. Så der må være noget om snakken. Hyben skulle i øvrigt også virke mod rosacea. Kunne du ikke prøve det med 10 deltagere gennem fx 4 måneder? 🙂

   Svar
 • Malene Gormsen

  18/02/2019 at 13:30

  Hej tak for dine indlæg:) har du lavet en opfølgning på dette indlæg?

  Og har du skrevet nogle steder om din erfaring med Rosacea og bekæmpelse af den?

  Kh Malene

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   18/02/2019 at 22:34

   Hej Malene.

   Nej ikke endnu. Jeg har tidligere skrevet lidt om min rosacea og hvad jeg gør for at passe min hud. Søg under skønhed og alder, så ligger der en række indlæg. Men jeg skriver snart et indlæg om rosacea da du ikke er den eneste, det har spurgt.

   Kh Line

   Svar
 • Vibeke Zander

  12/12/2018 at 19:15

  Hej Line
  Jeg har også brugt det i 4 uger nu. Kan heller ikke se forskel endnu, men synes alligevel det er som om min hud er mindre tør. Ved ikke om det bare er indbildning 😃. Jeg glæder mig meget til at høre om din hud scanning om 4 uger.
  Kærlig hilsen
  Vibeke

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   12/12/2018 at 19:31

   Hej Vibeke.

   Tak for info med dig selv. Hold is gerne opdateret 🙏🏻😊

   Jeg skriver på bliggen om det den 19/1.

   Kh Line

   Svar
 • Ina Koldill

  11/12/2018 at 05:12

  HejLene, hvis det hjælper på bristede blodkar, så er det fantastisk, jeg tror kun laser er sagen, men det er hård for huden, specielt når man er ældre.Jeg er lige blevet 60 og har meget få rynker, men iriterende blotkar.
  Spændende om det hjælper på sagen
  Hilsen I na

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   11/12/2018 at 08:43

   Hej Ina.

   Det får vi at se til januar 😊 jeg har en del sprængte blodkar pga min rosacea.

   Kh Line

   Svar
 • Dorthe

  10/12/2018 at 10:22

  Vildt spændende med din status om 4 uger!

  Har apropos ømme led taget magnesium siden oktober og den ømhed er på magisk vis forsvundet på ingen tid! Super hvis collagen både kan virke på hud og led her i den senere alder 🙂

  Venter i spænding på om det er denne collagen jeg skal gå over til! Fik købt en dåse i Malaga der ærlig talt smager som udblødt pap i vand 😂
  God dag til alle og hep hep for alle kvinder midtvejs der tager sagen i egen hånd for at holde vitalitet og livsglæde i topform – og ikke mindst kæmpe tak til dig Line for at give f… finger til tabuerne ! 😊

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   10/12/2018 at 10:37

   Hej Dorthe.

   Tak 😘❤️😘

   Jeg ved lige præcis hvad du skriver om med det andet pulver. Umuligt at opløse. Smager ikke rart – jeg har ikke fået brugt det overhovedet. Men det her er anderledes. Mindre dosis. Uden smag – bare ned med det 😅😅

   Svar
 • PIA ANDREASSEN

  09/12/2018 at 19:10

  Hej Line. Spændende produkt. Glæder mig til at læse om din status efter næste scanning. Og så lige et lille spørgsmål om noget helt andet: Dit hår sidder altid så flot. Vil du mon fortælle om, du bruger stylingsprodukter og i såfald hvilke? Mvh Pia

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   09/12/2018 at 19:41

   Hej Pia.

   Det er jeg også spændt på!!

   Jeg bruger faktisk ikke noget – kun føntørrer og lidt lak !! Og somme tider lidt olieforsyning fra Kevin Murphy.

   Kh Line

   Svar

Skriv et svar