Foto Bo Nymann

Mine 10 bedste skønhedstips!

Jeg bliver med jævne mellemrum spurgt, om jeg vil dele nogle af mine skønhedstips med jer. Og det vil jeg naturligvis gerne. Så her er mine 10 bedste skønhedstips!

Mine 10 bedste skønhedstips!

Sådan starter alle mine morgener

Jeg er ikke så avanceret min daglige skønhedspleje. Jeg synes ting skal være overskuelige og til at betale, men jeg stiller alligevel krav til de produkter, jeg bruger. Det,  jeg kommer på huden, skal være helst være uparfumeret og uden parabener. Er de bæredygtige er det en fordel, men jeg må med skam melde, at jeg ikke køber ind efter det.

Jeg går ikke med make-up hver dag. Jeg har jo ofte hjemmearbejdsdage, hvor jeg ikke har møder eller skal ud og holde foredrag, og der får ansigtet lov til at hvile. Og ingen tvivl om, at huden nyder de make-up fri dage. Jeg havde en problematisk hud i mine unge TV-år. Det har jeg efterhånden fået styr på, så i dag har jeg kun en snert af rosacea, som jeg får lysbehandling (IPL) en gang om året. Det koster omkring 1800 kroner. (Du kan læse mere om det her)

Jeg tror på, at den grundlæggende skønhed kommer fra det, vi spiser, og den måde vi lever på. SØVN er nok det allervigtigste og VAND. Men her får du mine rutiner:

Morgenrutinen

Mine 10 bedste skønhedstips!

Mit morgen ‘arsenal’

1.Jeg starter morgenen med et glas friskpresset citron eller grapefrugt. Jeg drikker det før noget andet! Man siger, det renser nyrerne og hjælper til at organerne har det godt. Mit lille brev med kollagenpulver fra Oslo Skin Lab hører også med til min daglige morgenrutine. Det har jeg taget i snart et år, og det har givet min hud en pænere struktur og glød.

2.Inden badet tørbørster jeg hele kroppen med en lækker børste, jeg lige har købt fra Karmameju. Det øger blodcirkulationen og forebygger appelsinhud. Og så er det bare dejligt med 5 minutters selvforkælelse.

3.Jeg renser huden i koldt vand, inden jeg kommer creme på. Jeg bruger først en ansigts serum fra Clarins (Lift-Affine Visage), dernæst en øjencreme fra Dr.Dennis Gross (C+Collagen Eye Cream) og en dagcreme fra Origins med solfaktor 25 (Plantscription SPF25). Den har jeg med enkelte pauser brugt i årevis.

Mine 10 bedste skønhedstips!

Lidt til læber og øjne!

4.Skal jeg have make-up på, lægger jeg lidt Mega Bright corretor fra Dr.Weil – det giver huden en flot glans.

5.Dernæst bruger jeg en let foundation enten fra Elizabeth Arden (Prevage) eller Toleriane fra La Roche-Posay.

Jeg har lige fået en genial øjenstift af en veninde fra Chanel (Baume Essentiel Sculpturing) – den løfter øjet og fugter huden helt genialt!

Kinderne får lige et pift med en cremet rouge fra Mac (som faktisk er en læbestift og hedder Spontaneous Patentpolish Lip Pencil) den givet et helt naturligt look, synes jeg selv.

 

Mine 10 bedste skønhedstips!

Et kig i min skuffe – man kan godt se, jeg er alene!

6.På øjnene bruger jeg som regel Mac øjenskygger i brune nuancer, brun/sort eyeliner og en solid mascara fra som gør vipperne længere og kraftigere (jeg har ikke extensions). I øjeblikket bruger jeg Ginzing fra Origins.

7.På læberne er jeg afhængig af Clarins Instant Light. Det er en let, cremet og kun lidt tonet lip gloss. Som ung gik jeg altid med kraftig læbestift – i dag foretrækker jeg det mere naturlige look på læberne.

Aftenrutinen

8.Jeg begynder min aftenrutine med at rense huden i Alpha Beta cleansing Gel fra Dr. Dennis Gross. Øjnene renser jeg med Matas’ den bedste – den uden olie.

9.Derefter bruger jeg en skøn ansigtsolie fra Clarins (Blue Orchid Facetreatment Oil). Den er rigtig dejlig til tør hud.

Og med til rutinen hører også en natserum fra Eucerin (Hyaleron filler), som jeg køber i Spanien eller på nettet, jeg har ikke set den herhjemme.

Mine 10 bedste skønhedstips!

Her er så aften proceduren

10.Jeg slutter jeg af med  Origins Plantscription (Powerful Lifting Cream), som jeg bruger på skift med Origins Plantscription Retinol creme – bare for at give rynkerne lidt modstand!

Derudover, så peeler jeg af og til huden med en let exfoliater, og bruger en fugtgivende maske fra Clarins. Og hvis du synes det lyder omstændeligt – så er det nu ret nemt. Jeg bruger højst 5-10 minutter i hverdagen på det.

Men husk lige VAND, SØVN og FRISK LUFT !

God fornøjelse

Tak til fotograf Bo Nymann for lån af det fine billede i toppen af indlægget. Det er taget i forbindelse med en artikel til bladet Frie.dk

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

6 kommentarer

 • Julien Victor Hubert Castelis

  29/10/2021 at 15:40

  Hej Line, jeg har lige læst om dine plan om en lille lejlighed i Paris i fremtiden.. Jeg var oprindelig franskmand fra netop Paris og er flytte derfra for mange mange år siden men følge stædig meget med i nyheder. Hvis De har lyst kunne vi tag en hyggesnak omkring Frankrig…rolig det er ikke noget med en date ok bare for at fortælle om min egen erfaringer med Paris.. Paris er ikke det der har været… langtfra.. lige nu ser det ikke så godt ud. De kan også ring 81938478 ..Sorry jeg er bare spontant og meget hjælpsom ahah Mvh Julien Victor Hubert Castelis

  Svar
 • Vibeke

  01/11/2019 at 23:45

  Hej Line.
  Tak for dine gode skønhedstips, og for din fantastiske blog 😊 læser alle indslag 😊.
  Er nu lidt nysgerrig på, hvordan du passer og plejer dit flotte hår ?
  Vil du fortælle lidt om der’ ?
  Mvh Vibeke

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   01/11/2019 at 23:51

   Hej Vibeke.

   Tak skal du have …. det skal jeg nok ved lejlighed – skrive om mit hår.

   Kh Line

   Svar
 • tina/mormormedstiletter

  23/10/2019 at 11:57

  Tak! Fordi du deler dine rutiner med os:-)
  Lækkert, at du ikke er så hysterisk med de ting du bruger, for når alt komme til alt, så er der vist ikke den store forskel;-)
  Jeg kan da se, at jeg lige skal prøve et par af de ting du bruger, f.eks. Baume Essentiel Sculpturing fra Chanel, som ser super fin ud.
  God dag til dig!

  Svar

Skriv et svar