10 ting du skal vide om The Solution!

10 ting du skal vide om The Solution!

Reklame: Som I nok har bemærket, er jeg en loyal ambassadør for kollagen pulveret The Solution fra Oslo Skin Lab. Jeg er tilmed en oprigtigt begejstret bruger, der efter snart 2 års brug stadig ser resultater. Og jeg får rigtig mange spørgsmål fra jer om det. Derfor har jeg samlet de typiske spørgsmål i dette indlæg, som derfor hedder: 10 ting du skal vide om the Solution!

Verdens nemmeste rynkekur

10 ting du skal vide om The Solution!

Mit kollagenpulver står fremme, så husker jeg det hver dag

Jeg forstår godt, at man kan være skeptisk – og have sine tvivl om effekten. Jeg har dog fået lavet flere hudtest nu, som viser en klar forbedring af min hud, siden jeg startede i november 2018.

Du kan læse om mine resultater i disse to blogindlæg :

9 år yngre hud på 15 måneder og dette

3 år yngre hud på 8 uger.

Jeg synes personligt, at det er verdens nemmeste rynke- og skønhedskur, og kollagenpulver både forebygger og reparerer aldringstegn i huden.

10 ting du skal vide om The Solution!

 1. Hvad indeholder The Solution?

The Solution indeholder én ingrediens: Et særligt patenteret kollagen (Verisol) som er hydroliseret. Dvs at de er nedbrudt i mindre dele, som man kalder kollagenpeptider. Det gør det lettere for kroppen at optage kollagenet.

 1. Er the Solution økologisk?

Nej, the Solution er ikke økologisk.

 1. Hvorfor skal man tage det hele livet?

Det skal du, hvis du vil have en varig effekt hele livet.

 1. Hvad sker der, hvis man stopper?

 

Når du stopper med at tage The Solution, så stopper effekten. Og i og med at vi naturligt ældes, og vores naturlige kollagen produktion falder år for år, så er kollagenpulveret med til at udskyde hudens normale aldringsproces.

 1. Hvorfor får vi ikke nok kollagen gennem fx kosten?
10 ting du skal vide om The Solution!

Jeg tager det i vand, juice eller kaffe

Du får også kollagen gennem noget af det mad, du spiser. Kollagen findes i proteinrig mad, men for at huden skal kunne gøre nytte af det, skal kollagenet være brudt ned i præcise peptidelængder som i The Solution. C-vitamin kan være med til booste den naturlige kollagen produktion, vi får gennem maden. Her er bl.a. hyben, persille, solbær, grønkål og rød peberfrugt gode ’boostere’. Hvidløg, broccoli, æg, laks og makrel er andre gode kilder til kollagen produktionen – bare for at nævne nogle. Men hvis du vil være på forkant med den naturlige aldring, så er The Solution en nem og effektiv løsning.

 1. Hvor meget kollagen mister vi undervejs i livet?

Vi mister gennemsnitligt 10% af den naturlige kollagen produktion for hvert 10 år, vi lever.

 1. Hvornår begynder den naturlige kollagen produktion at aftage?

Det gør den allerede, når vi er i 30’erne.

 1. Hvor tidligt skal man begynde at tage kollagen tilskud?
10 ting du skal vide om The Solution!

Hæld pulveret i glasset.. Vent og rør til det er opløst

Det kan du gøre når som helst, du ønsker. Jo tidligere du starter, jo mere hjælper du din hud til at holde sig fast, og det kan tilmed gøre de fine og dybere linjer mindre synlige og dybe. Det har jeg selv oplevet.

 1. Hjælper kollagen på andet end rynker?

Studier har vist, at netop Verisol Kollagen kan mindske rynkedybden med  20% efter 8 ugers brug. Derudover hjælper det på appelsinhud, ligesom det gøre huden mere fast og elastisk.

 1. Har mænd også glæde af kollagentilskud?

Alle kan tage kollagenpulver – og selvfølgelig også mænd.

Få 65% rabat lige nu

Jeg håber, at dette gav svar på nogle af dine spørgsmål om The Solution. Ellers skriv – så finder jeg ud af det!

Jeg har som sagt selv taget det i snart to år, og det er på alle måder en naturlig og nem måde at bibeholde en flot hud med glød og fasthed. Så jeg har ikke tænkt mig at stoppe foreløbig! Hvis du har lyst til at prøve det selv. Så  du med min rabatkode få 65%rabat på første pakke, hvis du bliver medlem. Du skal blot klikke på dette link til Oslo Skin Lab.  Du kan i øvrigt til enhver tid afmelde dit medlemskab.

Du finder også svar på en masse andre spørgsmål på hjemmesiden.

RABATKODE: LINE65

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

7 kommentarer

 • KR

  21/02/2022 at 19:54

  Hej Line
  Hvor længe gælder tilbuddet? Jeg har nemlig lige købt til to måneder hos et andet selskab, men overvejer at abonnere på det, du bruger.
  Jeg har læst et par steder på nettet, at collagen fra fisk er mere effektivt end collagen fra kvæg. Hvad ved du om det?
  På forhånd tak for svar.
  Vh KR

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   21/02/2022 at 20:23

   Hej KR

   Der kommer snart et nyt tilbud – den 14.marts. Ser skriver jeg og mere uddybende om Oslo Skin Lab.

   Jeg kun prøvet Oslo Skin Lab – så jeg kender ikke de andre kollagenprodukter. Men jeg ved, at Oslo Skin Lab har dokumenteret effekt. Det er helt naturligt. Smager ikke af noget. Og jeg er selv rigtig glad for det.

   Kh Line

   Svar
 • Susanne

  19/10/2020 at 12:56

  Hej!
  Er det korrekt forstået, at den første pakke til 30 dage koster 174 kr inkl. fragt og pakker herefter koster 349 kr per måned?
  Mvh Susanne

  Svar
 • Anja

  18/10/2020 at 11:49

  Hej Line – tak for info. – og i en alder af 54 år så søger jeg lidt mere fasthed😁
  Lige et spørgsmål – er det plantebaseret eller kunstigt fremstillet? Det har jeg ikke lige kunne se👀
  Tak for god blog 👍 // Anja

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   18/10/2020 at 17:26

   Hej Anja.

   Produktet er 100% naturligt og udvundet af overskud fra almindelig kødproduktion til fødevarer . Du kan læse om det på deres hjemmeside..

   Kh Line

   Svar

Skriv et svar