Vind et online kursus i mindfulness!

Vind et online kursus i mindfulness!

Konkurrence: Det er 1.søndag i advent. Det er første kalenderdag. Det er i det hele taget en dejlig dag! Jeg har længe gået hos en dygtig coach, som har lært mig en masse om at blive skarpere  mere fokuseret. Både i mit arbejds- og privatliv. Og det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv længe. Min coach hedder Charlotte Mandrup, og udover at være coach, så underviser hun i mindfulness, som er et af de værktøjer flere og flere af os bruger for at få både ro og fokus i hverdagen. Vind et online kursus i mindfulness!

Vind et online kursus i mindfulness!

Min fantastiske coach Charlotte Mandrup

Jeg hører selv til dem, der har svært ved at slappe af, og som pisker rundt med 100 jern i ilden. Og gerne på samme tid. Det er på ingen måde smart, når man som jeg er belastet af en fortid med stress. Charlotte sagde allerede til mig i foråret, at yoga og mindfulness måske kunne hjælpe. Jeg kan nogle enkelte øvelser, og jeg prøver dagligt at finde tid til de små pauser, hvor jeg lige går off-line et øjeblik, slapper af og trækker vejret. Det afstresser og giver faktisk fornyet energi.

Charlotte Mandrup laver fra januar et nyt online-forløb i mindfulness. Og Charlotte har tilbudt at give en af MINE følgere muligheden for at vinde et gratis forløb. Og Jer, der ikke vinder, kan købe et forløb til RABATPRIS. Det kan du læse om længere nede.

Her er hvad Charlotte Mandrup SELV skriver til os:

Min egen rejse ind i meditationen

‘I midten af 80’erne forelskede jeg mig i en munk. Kærligheden til manden holdt ikke, men han lærte mig at meditere, og det blev en livslang kærlighed. I mange år var meditation (og yoga) noget, jeg lavede mere eller mindre i det skjulte, for det var ikke foreneligt med den karriere, jeg havde.

Vind et onlie kursus i mindfulness!

Charlottes daglige rutine

Men i 2007 sprang jeg ud med min første bog om mindfulness, og siden har min virksomhed undervist tusindvis af mennesker i mindfulness og meditation. Jeg har holdt foredrag og skrevet adskillige bøger om emnet. Jeg har stadig min daglige meditationspraksis om morgenen, og den er lige så naturlig for mig som at børste tænder.

Jeg håber for dig, at du finder vejen ind i meditationen. Det er måske den mest effektive metode til et bedre liv.

4 gode grunde til at meditere 

Du lever sundt – eller prøver i hvert fald. Du tænker over hvad du spiser, over hvordan og hvor meget du træner. Du løber og tæller skridt. Du bruger gode cremer, tager kosttilskud og husker måske endda at lave knibeøvelser.

Men hvad med dine tanker? Dine følelser? Din sjæl? Tager du dig lige så godt af dem?

Der er rigtig mange og gode grunde til at træne hjernen, ligesom du træner kroppen. Og den meste effektive måde at gøre det på er gennem meditation.

Der er mange flere grunde, men jeg synes 4 må være nok.

 • Du bliver bedre til at koncentrere dig. Det gør dig mere effektiv, din hukommelse og indlæring bliver bedre og du stresser mindre.
 • Du bliver mindre forstyrret af småting. Du bliver mindre følsom overfor hvordan verden opfører og der skal (meget) mere til at gøre dig irritabel eller ængstelig.
 • Du bliver sundere. Ja, også det. Fordi meditation beroliger centralnervesystemet så det bedre kan ”rest & digest”, så får du det generelt bedre. I krop og i sind.
 • Du bliver klogere på dig selv. Meditation viser dig de tanker og følelser du reelt tænker og føler – dem, der foregår nedenunder hverdagsbevidstheden.

 Hvad er meditation?

Vind et online kursus i mindfulness!

Klik længere ned og læs mere

Meditation er indre stilhed; en mental metode, hvor du træner evnen til at kontrollere din opmærksomhed, så den ikke flakker i alle retninger og løber efter enhver lille tanke. For der hvor opmærksomheden er, sådan har vi det. Dvs. du kan sidde midt i den dejligste middag og alligevel være ængstelig, fordi din opmærksomhed stak af med en tanke om det møde, du skal have i morgen, og som du ikke er forberedt på. Hvis du har kontrol over din opmærksomhed, så trækker du den blot stille og roligt tilbage til smagen og duften af den gode middag. Hvis du ikke har, så vil du hverken kunne smage eller nyde, fordi en del af dig er ængstelig og småstresset, uden du helt forstår hvorfor.

Sådan lærer du at meditere

Meditation er både supernemt og det sværeste, du kommer ud for. Det er nemt at sidde og fokusere på åndedrættet, men det er meget svært at HOLDE det fokus. Det er nemt at sætte sig ned en enkelt gang, måske fire – men det er svært at gøre igen og igen og igen. Uge efter uge.

Derfor skal du følge mit nye LIVE meditationsprogram. For at få hjælp til at meditere gennem så lang en periode, at meditationen bliver noget du ikke kan undvære. Og for at lære, hvordan du gradvis får mere kontrol over opmærksomheden.  Jeg holder dig i hånden hele vejen og fører dig gennem de besværligheder du møder.

Du kan læse meget mere om, hvordan det foregår ved at klikke her.

Kærlig hilsen

Charlotte Mandrup’

Sådan vinder du:

Skriv ordet MINDFULNESS i kommentarfeltet. Så deltager du i konkurrencen om en on-line live forløb.

Du må gerne skrive et par linjer om, hvorfor du gerne vil vinde. Og HUSK din email.

Vinderen bliver fundet før jul.

Hvis du ikke kan vente, så kan du allerede nu booke et forløb og få 20% rabat. Rabatkoden er LINE.

 

 

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

148 kommentarer

 • Annette

  22/12/2019 at 18:09

  MINDFULNESS
  Jeg vil super gerne vinde. Vender mig mod lyset efter mange år med stress med 3 børn, hvor af den ældste er meget handicappet og i dag er 14 år og bor på et bosted.

  Svar
 • Kate Petersen

  14/12/2019 at 09:45

  MINDFULNESS
  Jeg vil gerne lære at meditere, da jeg har meget svært ved at mærke mig selv og min krop og at mærke forbindelsen mellem min krop og mit sind. Især i øjeblikket hvor de seneste fire måneder i mit liv har budt på depression og angst, opsigelse fra mit job og et forlist forhold. Håber, jeg bliver den heldige vinder af mindfulness-kurset.❤️🙏🏻

  Svar
 • Malene Birkedahl

  08/12/2019 at 17:03

  MINDFULNESS fordi jeg i øjeblikket er sygemeldt med stress og i den forbindelse også får angst anfald og har ikke fundet den gode vej ud af det, så ville være fantastisk hvis dette skønne kursus kunne hjælpe mig igennem denne svære periode

  Svar
 • Ani Andersen

  06/12/2019 at 12:08

  Det kunne være rigtig dejligt at vinde , da jeg i år blev ramt af angst. Og får stadig medicin for det. Så jeg håber det kunne hjælpe mig af med medicinen . 🤗. Er bare så klar til at gøre noget godt for mig selv..
  Kh Ani 🤶

  Svar
 • Helle Fjord Hudson

  05/12/2019 at 23:43

  MINDFULNESS. Jeg mener mig kvalificeret til at vinde. Jeg flyttede til Las Vegas i januar i år og har haft to stressede år for at få tingene til at lykkes. Jeg har en del tankemylder og min krop reagerer spontant ind imellem på det pres, jeg har gennemlevet for at nå hertil. Jeg vil så gerne lande helt i mig selv igen i min nye tilværelse og hverdag, og jeg trænger til at kunne forankre min indre ro bedre.

  Svar
  • Kirsten Simonsen

   05/12/2019 at 20:38

   Mindfulness
   Jeg vil gern vinde præmien, da jeg for syv måneder siden blev ramt af en stress kolaps, som har udløst epilepsi..

   Svar
 • Inge Sørensen

  05/12/2019 at 10:18

  MINDFULNESS
  Kunne virkelig godt tænke mig at gøre brug af Charlotte ekspertise, da jeg har en sårbar datter, som jeg prøver at hjælpe alt det jeg kan.
  Jeg selv har en følelse af “en stor gang pærevælling” i mit hoved, når jeg har for meget om ørerne….

  Svar
 • Lene Møllgaard

  04/12/2019 at 18:59

  MINDFULNESS – Jeg vil vildt gerne vinde dette kursus. Jeg arbejder med sårbare børn / unge og deres familier. Jeg vil bruge kurset til at kvalificere mit arbejde og til at koble fra når jeg har fri.

  Svar
 • Winnie Engell

  03/12/2019 at 15:35

  MINDFULNESS
  jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft ro og overskud, er gået ned med stress for 5. Gang, hjælp mig til at få ro og balance tilbage i mit liv ❤️🙏🏻

  Svar
 • Camilla

  02/12/2019 at 19:51

  MINDFULNESS
  Jeg er mor til 3 og leder i en global IT afdeling. Jeg har aldrig lært at meditere og kan have svært ved at være tilstede da jeg tit er igang med 17 ting på en gang. Jeg ville elske at kunne finde den ro som jeg hører mindfulness og meditation kan give.

  Svar
 • Hanne Mandrup Andersen

  02/12/2019 at 18:02

  Mindfulness .
  En travl hverdag, arbejde og hjemmefronten . Gang i mange ting . Kunne være dejligt at deltage i kursus og få gode redskaber, jeg vil bruge mod stress og jag .
  Vh Hanne Mandrup Andersen

  Svar
 • Claus

  02/12/2019 at 15:52

  MINDFULNESS
  Jeg er nok mere optaget af skiftet fra “positiv psykologi”, hvor det handler om at vende negative tanker til positive, til den i mindfulness iboende tanke om, at det handler om at acceptere alt som sker i krop og sind med venlighed og kærlighed.

  Svar
 • Lotte Bretton-Meyer

  02/12/2019 at 14:29

  Har længe gerne vil gøre noget mere seriøst ved mindfulness og meditation – det ville være dejligt med et kursus – et godt skub videre efter en skilsmisse.

  Svar
 • Janne Enequist

  02/12/2019 at 14:00

  MINDFULNESS – jeg er så træt af at hænge fast i gamle vaner og mønstre, så at vinde og starte på en frisk ville være fantastisk😍

  Svar
 • Sanne

  02/12/2019 at 13:22

  MINDFULNESS.
  Jeg har været seriøst nede med stress for en del år siden (mistede min hørelse i nogle minutter og min hukommelse helt), og knækker meget nemmere nu. Arbejder i en hektisk branche og vil godt ruste mig, for ønsker bestemt ikke at det sker igen. Jeg krydser fingre. 🙂

  Svar
 • Karina Højgaard

  02/12/2019 at 09:25

  MINDFULNESS
  Når jeg scroller ned gennem kommentarfeltet, kan jeg genkende så mange ting fra mit eget liv, så når alt kommer til alt, så ser det ud til, at vi er mange der har det på samme måde!! Kampen med ‘det travle liv’, de stramme deadlines, ønsket om at slå til og ens egne forventninger.
  Ville være en fornøjelse at deltage i et kursus om Mindfulness med Charlotte Mandrup – hvis bøger jeg har slugt med fornøjelse 🙂

  Svar
 • Lene

  02/12/2019 at 09:18

  MINDFULNESS🙏🌸
  Efter et meget mentalt hårdt år 2019, har jeg virkelig brug for at finde ro i tankerne og kroppen.
  Det ville være en kæmpe gave at vinde🍀

  Svar
 • Lykke Mortensen

  02/12/2019 at 06:54

  MINDFULNESS
  Dette er en fantastisk præmie ! Med focus på, efter et hårdt efterår på jobbet, at få nogle redskaber til at håndterer den situation jeg har været i, på en bedre måde hvis jeg nogensinde skulle komme ud for det igen. 2020 skal være året hvor jeg passer bedre på mig selv ! Dette ville være en perfekt start på det egen-løfte 🍀🤞🏻❤️

  Svar
 • Lis

  02/12/2019 at 02:10

  MINDFULNESS
  Efter et hektisk år med skilsmisse, min mors død og tusinde andre ting, har jeg mod på at prøve, om det kunne få mig tilbage på “rette” vej, så jeg igen kunne blive sprængfyldt med energi.

  Svar
 • Anne Marie knuth

  02/12/2019 at 00:54

  Mindfulness
  Jeg vil gerne vinde fordi jeg ville elske og have godt af at få nogle værktøjer til med de at kunne balancere en travl dag med hæsblæsende karriere og familie 💫

  Svar
 • Tanja Jensen

  01/12/2019 at 23:39

  MINDFULNESS
  jeg vil gerne vinde fordi, jeg er voldsomt plaget af tankemylder for tiden, hvilket går ud over min nattesøvn og betyder, at energien ikke er på toppen i løbet af dagen. Derfor har jeg brug for nogle redskaber til at lære at være til stede i nuet og til at tøjle tankemylderet, hvilket mindfulnees muligvis vil kunne hjælpe mig med 😉

  Svar
 • Anja

  01/12/2019 at 22:50

  MINDFULNESS – har taget tilløb et par gange men aldrig helt knækket koden til at meditere “rigtigt” – der kommer altid et “Hov, jeg hat glemt at købe ind til aftensmad” eller “gad vide om han huskede sin blækmat” eller “må lige få sendt den kontrakt afsted til review i morgen tidlig” eller “argh, nu gør naboens hund igen” snigende mens jeg forsøger at meditere. Vil virkelig gerne lære at lukke af, fokusere på meditationen og lade hjernen få sine pauser og restitution!

  Svar
 • Anette Dolleris

  01/12/2019 at 22:38

  MINDFULNESS
  Vil være lykkelig for at vinde, da mindfulness er den ultimative selvkærlighed og fokus på det, der virkelig tæller i livet.♥️

  Svar
 • Christina

  01/12/2019 at 21:55

  MINDFULNESS

  Jeg har to børn på 4 og 2, mens jeg kører karriere. Det fungerer fint, men jeg har også et opstarter-gen, hvilket gør, at jeg er bedre til at sige ja end nej. Kunne godt tænke mig bevidst og klogt at gå ned i tempo, så jeg bliver mere fokuseret og får mere ro på. Glædelig jul 🎅🏻

  Svar
 • G.

  01/12/2019 at 21:53

  Mindfulness
  Fordi jeg er blevet – Single
  Fordi jeg har alt for travlt…
  Fordi jeg har stress
  Fordi jeg trænger til – at slappe af…

  Svar
  • Christina Sørensen

   01/12/2019 at 22:45

   MINDFULNESS.
   Jeg har brug for at komme ned i gear efter nogle travle år med travlhed på både job, boligfronten og kærlighedslivet.

   Svar
 • Helle

  01/12/2019 at 21:51

  Mindfullness – fordi jeg er overbevist om at jeg derved vil kunne udvikle mig til at blive den bedste udgave af mig selv, til glæde for både mig selv, min familie og omgivelserne generelt..

  Svar
 • Trine Petersson

  01/12/2019 at 21:46

  Mindfulness
  Jeg har brug for at gøre noget godt for mig selv, som ansat i et meget travlt sygehusvæsen.

  Svar
 • Bente

  01/12/2019 at 21:43

  MINDFULLNESS 🙏🏻

  Jeg vil rigtig gerne arbejde meget mere med mindfullness både privat og professionelt. Og dette vil være en fantastisk mulighed for at få det rigtig skudt igen 🙏🏻

  Svar
 • Line

  01/12/2019 at 21:18

  MINDFULNESS
  Jeg vil gerne lære at trække vejret! Med en lille dreng på 9 måneder, to bonusbørn på 9 og 12 år, igangværende totalrenovering af et gammelt hus, en kæreste der lige er blevet sygemeldt med stress, og en karriere som selvstændig med 1000 ideer og store ambitioner, har jeg brug for at lære at passe lidt på mig selv sådan at jeg kan passe på alle de andre ❤️

  Svar
 • Heidi

  01/12/2019 at 20:39

  Uha, jeg ville SÅ gerne vinde et kursus i Mindfullness. Det er 2,5 måned, siden jeg gik fra min mand gennem 11 år. Selvom det var min egen beslutning, fordi vi slet ikke var gode for hinanden mere, er det virkelig hårdt. Jeg trænger i den grad til at lære at slappe af.

  Svar
 • Helle Kramme

  01/12/2019 at 20:06

  MINDFULLNESS 🙏. Lever med kroniske smerter som giver en del udfordringer i hverdagen 🤗.

  Svar
  • Mimi Stabell

   01/12/2019 at 20:45

   MINDFULLNESS – fordi jeg altid er igang med alt muligt og meget sjældent trækker vejret helt ned i maven.

   Svar
 • Camilla

  01/12/2019 at 19:51

  MINDFULLNESS

  Jeg vil gerne vinde kurset, for som kvinde, iværksætter, mor til skolebørn, husejer er der rigtig meget brug for at få styr på tanker og sind.
  Glædelig jul Line 🎁💋

  Svar
 • Emilie

  01/12/2019 at 19:29

  Mindfulness 🙏🏼 Er ramt af en sygemelding med stress og kunne derfor godt bruge sådan et kursus ❤️

  Svar
 • Suzanne

  01/12/2019 at 18:50

  MINDFULNESS ❤️ Er lige nu i noget stress/depression og tænker, at mindfulness ville være rigtig godt 💫🤞🙏🏼

  Svar
 • Emilie

  01/12/2019 at 18:37

  MINDFULNESS
  – I september gik jeg ned med stress og er stadig deltids sygemeldt. Heldigvis er jeg på rette spor og alting går stille og rolig fremad. Jeg har i de sidste mange måneder stødt på mange anbefalinger om mindfulness i forbindelse hermed, hvorfor jeg deltager her.🌸

  Svar
 • Jette Villumsen

  01/12/2019 at 17:54

  Jeg vil rigtig gerne lære det, da jeg har så vanskeligt ved at fokusere.
  Jeg har været igennem en masse følelsesmæssigt og økonomisk hårde ting, så jeg trænger virkelig til at lære at meditere.

  Svar
 • Peter Rønde

  01/12/2019 at 17:42

  Mindfulness

  30 års ledererfaring skal omsættes til selvindsigt og til at blive en bedre leder..

  Svar
 • Dorthe Ulrich

  01/12/2019 at 17:32

  MINDFULNESS
  Ja tak❤️
  I denne svære møg tid med skilsmisse- så er jeg mere end klar ❤️👍

  Svar
 • Pernille Beyer Nossum

  01/12/2019 at 16:26

  MINDFULNESS🙏
  Jeg er ikke så god til at finde en indre ro – fandt jeg ud af i de yoga øvelser vi havde på en Camp i Spanien.
  Jeg vil vildt gerne lære at hvile i mig selv! Jeg er helt sikker på at det vil være en oplevelse og en øjenåbner for en ny dimension jeg slet ikke kender til❤️
  Knus
  Pernille

  Svar
 • Karin

  01/12/2019 at 15:03

  MINDFULNESS
  Har pga. flere år med stress forsøgt mindfulness, men har desværre ikke kunnet holde fast i det.
  Har nu mod på at prøve igen 👍😊

  Svar
 • Rikke

  01/12/2019 at 14:51

  MINDFULNESS
  Hej Charlotte – super initiativ – tak – jeg er lige gået selvstændig og har som følge en masse udfordringer her i opstarten – det ville gavne mig at få redskaber til at holde fokus og få bedre struktur og energi i min hverdag. vh Rikke

  Svar
 • Malene kildemand Sørensen

  01/12/2019 at 14:41

  MINDFULNESS 🤗
  Det kunne være dejligt at få samlet alle de bolde, jeg har i luften 🙃

  Svar
 • Bodil

  01/12/2019 at 14:08

  MINDFULNESS ❤️

  Jeg har gennem et større kræftforløb lært hvor vigtigt det et at passe på såvel det fysiske som det psykiske.
  Det fysiske har jeg styr på – men jeg savner værktøjer til det psykiske – herunder meditation 🙏🏻

  Svar
 • Katja A

  01/12/2019 at 14:01

  Mindfulness 🙌🏻

  Nøj, hvor jeg krydser alt for at jeg er den heldige vinder. Lige præcis dette som jeg har lovet mig selv at tage hul på (og blive bedre til), i kommende år.

  Svar
 • Suzanne

  01/12/2019 at 13:55

  MINDFULNESS
  Gik ned med stress for 3 år siden og fik kæmpet mig tilbage – troede jeg! Nu viser stressen sit ansigt igen😔 selvom jeg skiftede job for at komme væk fra dårlige rammer. Vil gerne lære mindfulness som en god vane så jeg holder fast i det.

  Svar
 • Gitte

  01/12/2019 at 13:23

  MINDFULNESS, jeg kæmper selv med stress symptomer i høj grad og har gjort det i et år nu. Jeg har brug for flere værktøjer, så jeg kan lære at tage mig selv alvorligt og få stoppet det!

  Svar
 • Lotte

  01/12/2019 at 13:15

  MINDFULNESS.
  Jeg kan mærke at jeg har brug for at kunne fokusere bedre. Min hjerne og min krop trænger til at kunne koble fra og slappe af helt ind i sjælen, men jeg er ikke god til det. Det er som om jeg er i konstant alarmberedskab og hele tiden tænker et skridt videre end der hvor jeg er lige nu. Jeg vil så gerne kunne være mere til stede her og nu …

  Svar
 • Anette Andersen

  01/12/2019 at 13:10

  MINDFULNESS Prøvede det lidt, da jeg var sygemeldt med stress for 4 år siden. Desværre har jeg ikke gjort det meget siden og kunne virkelig godt tænke mig at lære at bruge det rigtigt🙏🏻😊

  Svar
 • Christin Sommer

  01/12/2019 at 12:58

  MINDFULNESS Vil jeg rigtig gerne lære så jeg kan videregive det til mine elever. En god måde at slutte en go’ omgang Outdoortræning.

  Svar
 • Dorte

  01/12/2019 at 12:58

  MINDFULNESS
  Jeg ønsker at vinde. Jeg har behov for at få styr og focus på mit liv, og kunne sige fra når mine grænser konstant overskrides.
  Jeg køre konstant i overhalingsbanen, får aldrig gearet ned eller sagt stop. Kunne skrive meget omkring emnet stress mm.

  Svar
 • Joan

  01/12/2019 at 12:51

  Mindfulness…. Har hørt om en del der bruger det, men aldrig selv prøvet. Hvis det kan give mindre tankemylder, må det være forsøget værd.

  Svar
 • Helene Møller Kongsgaard

  01/12/2019 at 12:49

  MINDFULNESS. Jeg kunne godt tænke mig at introducere min kæreste for meditation da jeg ved, at det kunne gavne os begge, både hver for sig og sammen. Hun mistede for nyligt sin mor i en alt for ung alder og er stadig i en sorgproces, som er lang og hård at komme igennem. Jeg prøver at være der så godt jeg kan for hende i denne svære tid, men jeg håber at meditationen vil kunne hjælpe hende til at hjælpe sig selv.

  Svar
 • Lene Broust Frederiksen

  01/12/2019 at 12:21

  Mindfulness ❤️
  Jeg har for nylig stiftet bekendtskab med meditation og kan se det virker. Mit ønske er at blive god til det 🙏

  Svar
 • Karin

  01/12/2019 at 12:15

  Jeg skal i gang med et nyt liv efter at have afsluttet et mangeårigt job. Første skridt er noget uddannelse og her kunne det være genialt med den støtte som mindfulness tilsyneladende kan tilbyde.

  Svar
 • Britt Winther

  01/12/2019 at 12:13

  Selvom jeg er gået på pension, ville det være skønt at vinde. Simpelthen lære, hvordan man kan hjælpe sig selv, til indimellem at trække stikket. Hvorfor have
  dårlig samvittighed, når man gør noget for
  sig selv.🌹🥰

  Svar
 • Janne Bodil Hansen

  01/12/2019 at 12:03

  MINDFULNESS
  Måske var det godt for mig at prøve Mindfulness. Jeg har sclerose og hver dag er en kamp at komme igennem. Den er fyldt med en ubeskrivelig træthed. Nogle ben som jeg har svært ved at gå på. En dropfod og en arm og hånd der lever sit eget liv og ikke gør som jeg ønsker. Jeg kunne måske også blive en bedre mor for mine tvillinger, som lider ved at se at deres mor er syg. I 2017 får min datter konstateret sclerose. At min datter har arvet sygdom er en ubeskrivelig sorg for mig. Hun er klar til livet som ligger foran hende og sygdommen som gør, at fremtiden er usikker.

  Svar
 • Mette Mygind

  01/12/2019 at 12:00

  MINDFULNESS – har altid ønsket mig vildt at prøve et forløb 😊og skrue ned for tempo og evt få nye redskaber

  Svar
 • Pia Bast

  01/12/2019 at 11:57

  Mindfullness.
  Skilsmisse, nyt job, hus køb og snart mormor. Er nok lidt rundtosset og lige rigelig travl. 🥰😇

  Svar
 • Sanne

  01/12/2019 at 11:52

  Mindfulness
  Det vil jeg rigtig gerne vinde, da jeg har svært ved at få mindfulness ind i min dagligdag. Så et langvarigt forløb, hvor jeg netop får det som en vane, vil være guld værd for mig. 🙂

  Svar
 • Carina Villadsen

  01/12/2019 at 11:49

  Mindfullness
  Det vil være den største og glædeligste gave til mig selv hvis jeg er så heldig at vinde præmien. 2019 har været et særligt år med mange forandringer i mit private og Professionelle liv. Jeg er derfor startet på en frisk og vil bruge gaven som et vigtigt redskab til at holde mig på den sti jeg nu er trådt ud på. Jeg glæder mig til at lukke døren til 2019 med forventning om et nyt og vidunderligt nytår 2020 😊
  Glædelig jul og god nytår til alle jer derude 🎄🍄🌟

  Svar
 • Jane Frank

  01/12/2019 at 11:46

  Ville være så dejligt at lære,da jeg er utrolig dårlig til at give mig selv time out i løbet af dagen 😊

  Svar
 • Anne-Marie Justinus Stærmose

  01/12/2019 at 11:24

  MINDFULNESS
  Jeg har svært ved at finde ro, og kunne godt tænke mig at lære at bruge mindfulness til at finde den ro i mig selv.

  Svar
 • Dorrit

  01/12/2019 at 11:21

  Vil være dejligt med en daglig påmindelse – så kan jeg forhåbentlig komme igang med MINDFULNESS 😀

  Svar
 • Kirsten V. Mikkelsen

  01/12/2019 at 11:19

  MINDFULNESS

  Mindfulness var en af hjælpe værktøjerne, da jeg den dygtige, arbejdsvillige og fleksible medarbejder underligt nok blev ramt af arbejdsrelateret stress. Ved egen urstyrke er jeg kommet videre i livet meget klogere på arbejdslivets udfordringer.

  Svar
  • Lene Borg Olsen

   01/12/2019 at 11:20

   Jeg trænger virkelig til at gøre noget for mig selv. De sidste 4 år har min mand været syg. Først fik han en infektion i sit knæ efter udskiftning af knæ, og måtte igennem yderligere 5 operationer, før der var styr på infektionen, og i starten af juli fik han en hjerneblødning, og kan ikke gå uden støtte af rollator, så alt hænger på mig.

   Svar
 • Mette

  01/12/2019 at 11:11

  MINDFULLNESS🙏🏼💫❤️
  Jeg er nybegynder, men er begyndt at føle en stor glæde ved at trække mig fra hverdagens hamsterhjul med familie, børn, job og hjem. Jeg nyder mine små øjeblikke kun for mig selv med ro og rolige tanker, men jeg er meget nysgerrig på at lære mere om langsomme pauser. Jeg håber, at jeg er den heldige kartoffel 🙏🏼💝

  Svar
   • Lonnie Falck

    01/12/2019 at 12:23

    Mindfullnes
    Har altid gerne ville lære det 👍 men er desværre aldrig nået til det 🙈 så smart man nu kan via nettet

    Svar
    • Ruth

     01/12/2019 at 13:29

     Mindfulness.
     Fordi jeg har vanvittigt travlt på jobbet og har brug for at kunne nulstille hjernen en gang imellem

     Svar
    • Bettina

     01/12/2019 at 14:01

     MINDFULNESS
     Vil rigtig gerne vind et forløb med Charlotte, som skal hjælpe med mig at kunne fokusere meget bedre i hverdagen, som er præget af travlt job som projektleder, hvor mange bolde skal holdes i luften hele tiden, mens min ledelse hele tiden forsøger at kaste flere bolde ind i min jonglering. Det får mig i perioder til at miste fokus på den enkelte bold.
     Når ens privatliv samtidig byder på en flytning fra en landsdel til en anden (- og man er single), så skaber det private fokus også lige pludselig mange udfordringer.
     Så Ja Tak 🙏🏻 til et Mindfulness forløb med Charlotte, som virkelig kan hjælpe mig videre 🌺

     Svar
   • Liane Belinda Skaar

    03/12/2019 at 07:58

    Jeg vil så gerne vinde dette til migselv, nu hvor jeg netop er startet i et meget langt sygdomsforløb. Mindfulness vil helt sikkert kunne hjælpe mig til at skabe indre ro i alt dette “nye” for mig
    🥊🥊❤️❤️

    Svar
  • Marianne Bjørnskov

   01/12/2019 at 12:54

   MINDFULNESS
   Jeg tror på at vi med MINDFULNESS har mere ro på os selv som menneske og bedre kan navigere som leder. Se hele menneske i vores medarbejdere og få det bedste ud af dem.

   Husker vi ikke at trække vejret.. bliver vores beslutninger også mindre gennemtænkt

   Svar
  • Bettina Boutrup

   04/12/2019 at 16:09

   🙏🏼Mindfulness🙏🏼
   Jeg vil gerne vinde, da jeg indimellem føler mig meget overvældet af mange forskellige ting. Er lige blevet skilt efter er langt ægteskab, er flyttet for mig selv og er lige nu langtidssygemeldt på mistanke om en discus prolaps. Jeg har svært ved at holde mig i ro, vil gerne det hele på den halve tid og syntes jeg mangler, at finde en indre ro. Er ikke god til at meditere og har tusind tanker om alt muligt jeg skal nå hele tiden😅

   Svar

Skriv et svar