Gaver skal købes i rigtige butikker!

Gaver skal købes i rigtige butikker!

Reklame: Julen nærmer sig med raketfart, og jeg har allerede lavet lister over, hvem der skal have hvad til jul. Jeg elsker faktisk både at give og få gaver. Og jeg synes, det er hyggeligt at gå på juleindkøb i god tid. Hos mig bliver der sjældent købt gaver på nettet. Jeg vil helst røre ved og vælge selv. Så gaver skal købes i rigtige butikker!

Mit foretrukne indkøbssted

Gaver skal købes i rigtige butikker!r

Jeg elsker stadig de mekaniske nisser!

Jeg bor rigtig tæt på København, men jeg køber næsten altid lokalt. Siden min mor og jeg flyttede fra Hillerød til Virum i 1975 (ja, det er sgu’ en menneskealder siden), så har Lyngby Storcenter altid  været et af mine foretrukne shoppingsteder. Det er nemt at parkere, der er alle de forretninger, jeg har brug for, jeg ved, hvor de ligger, og der er mange fine spisesteder. Og så har centeret altid haft tradition for flotte juleudstillinger med mekaniske nisser i december. I love it – som Ole Henriksen ville sige!

Da mine drenge var små, var det en fast tradition, at vi skulle forbi Store Torv og hilse på julemanden og nisserne flere gange i løbet af december. Drengene er for længst vokset fra juleudstillingen, som i øvrigt har holdt flyttedag. I dag pynter de mange mekaniske nisser og flere steder centret, men både nisser og julemand er der stadig.

Der er noget til alle under juletræet

Gaver skal købes i rigtige butikker!

Når jeg vinder i lotto får min mor denne varme pels

Vi skal være mange juleaften i år, og det betyder mange gaver. Vi er endnu ikke kommet dertil, at de voksne ikke får gaver. Måske er det pjattet, men det er hyggeligt, at der er noget til alle under juletræet – også til hundene! Til gengæld har vi nogenlunde faste beløb, vi giver hinanden gaver for – og mine drenge får selvfølgelig mest af mig!

Nu vil jeg ikke afsløre her, hvad de skal have, for de læser faktisk mine indlæg fra tid til anden. Jeg kan dog afsløre, at det ikke er bløde pakker, og at jeg køber gaverne her i centret! Så er det nemt for dem at bytte, HVIS det skulle være nødvendigt.

Mine mødre ønsker sig sjældent det store, så der skal jeg virkelig være opfindsom. Og det gør det meget nemmere, at udvalget af butikker er så stort og prisniveauet blandet. Min mor ønsker sig en kun en springform, og min papmor ønsker sig en lampe – så det er virkelig på med opfinder hatten. Jeg ville gerne give min mor en varm frakke – jeg fandt en sælskindspels, men det er lidt over budgettet!

Gaver skal købes i rigtige butikker!

Måske til min søster?

Gaver skal købes i rigtige butikker

Eller denne?

Gaver skal købes i rigtige butikker!

Gurli Gris er et hit

Gaver skal købes i rigtige butikker!

Der skal nok komme en springform under træet!

Min søster er heller ikke en ørn til ønskesedler, men hun er som regel nem at finde noget til, selvom vi har forskellig smag. Jeg har haft stort held med gaverne indtil videre. Sidste år blev det til en fin grøn taske og et skærebræt. Så var der også lidt til min svoger! I år er jeg ude i noget vinterfrakke – eller lingeri!

Min lille nevø, Snorre på snart 3 år, er den nemmeste at finde på noget til. Jeg elsker at give ham tøj – og der ryger med garanti en sej trøje eller lignende under træet, selvom han ikke deler min begejstring for beklædning. Mit julehjerte er dog faldet for et Gurli Gris puslespil!

Gaven til mig selv

Gaver skal købes i rigtige butikker!

Eller lidt fint lingeri?

Hvad med mig selv? December er både en travl og dyr måned. Så selvom jeg synes, jeg fortjener noget, så bliver der ikke så meget selvforkælelse. Lige bortset fra at den årlige kalender ryger i indkøbsposen.

Men måske jeg skulle købe lidt lækkert julelingeri – det kunne jo være julemanden kom forbi!

Du kan se hele oversigten over butikkerne i Lyngby storcenter her.

Og hvis du vil vide, hvornår centeret holder åbent i julen, så finder du åbningstiderne ved at klikke her.

Om et par dage kan du vinde et gavekort på 1000 kr til Lyngby Storcenter på min Instagram profil – så husk at følge med!

Gaver skal købes i rigtige butikker ! Eller hvad synes I?

Gaver skal købes i rigtige butikker

Vue fra oven over Store Torv med madboderne

Julestemning

Fine vinduer i Lyngby Storcenter

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

6 kommentarer

  • Line Baun Danielsen

   13/12/2019 at 09:36

   Hej Vivi.

   Den er fra Fine Cph. Du kan bla. købe den i Store51 på Østerbrogade.

   KH
   Line

   Svar
 • Dorthe

  06/12/2019 at 09:05

  Enig med dig Line! Støt butikkerne! Jeg skal bare se og røre og tænk hvor kedeligt hvis der er en dag ikke er butikker men kun små showrooms der følger årstiden! Trist tanke. God shopping 💕🎁🎁🎁🎁🎄

  Svar
 • Lykke

  05/12/2019 at 06:38

  Enig med dig 👌🏻 Jeg har min daglige gang i indre by og kan tydelig se konsekvensen af at vi handler mere på nettet. By-billedet som vi kender det er i forandring. Detailbutikkerne kan ikke overleve pga. Bootz, Zalando, ASOS osv. – og selvfølgelig Magasin der tit lokker med gode rabatter. Den er svær, for man vil jo gerne handle billigst muligt, men vil også gerne se de lækre butikker…. Kaffe barer og spisesteder går vi dog ikke ned på 🤪

  Svar
 • Lene

  03/12/2019 at 13:58

  Jeg synes at julen er hyggelig, men for mig skal det ikke være et “gaveræs”. Jeg vælger at købe små personlige gaver til mine tætteste veninder, mor og min søn. Og jeg tænker gerne bæredygtighed ind i mit gavevalg. Kan sagtens finde på at jagte “loppefund” og koble det med noget nyt. Eks. så kan jeg godt falde over en sjov kop og så køber jeg en go’ pose kaffe / Te i god og lækkerier dertil og laver min egen hjemmelavet granola på et patentglas. Min nevøer og niece får en pakke til omkring 100-150,- og de er lykkelige for at få et kaffekort til en af byens hotte kaffebarer, en fed t-shirt og noget til hesten til min niece. (store teenagere).

  Min (eneste) søn på 19 år bliver selvfølgelig forkælet med en lidt større gave. Nu er han flyttet sammen med sin kæreste, så de får lidt fællesgaver til lejligheden i år. Jeg har lavet en fælles adventskalender til dem. Min søn har 2 eksamener i december og har ikke så meget tid til jul – og har valgt julen fra af private årsager. Min bror er kræsen i ALT hvad han får, men jeg holder fast i, at julen handler om hygge og god mad. Min søster og jeg har ikke givet hinanden gaver i mange år – det er vi “vokset fra” men så kan det være et syltetøjsglas med hjemmebag og en grangren og et hyggeligt julekort.

  Min søn jagter altid lækre genbrugs kogebøger til mig. Elsker, at han bruger tid på,
  at finde en jeg IKKE har i samlingen af mange (Jamie Oliver). Vi elsker begge to 2ndhand og det bedste jeg kan få af ham udover et skønt julekram. <3 Glædelig jul.

  Svar
 • Janne Bodil Hansen

  03/12/2019 at 13:46

  Julegaverne skal købes i de butikker, hvor man kan se og føle på varen. Helst i vores butikker, som vi har her i Rudkøbing.

  Svar

Skriv et svar