Vind 4 måneders forbrug af The SOlution

Vind 4 måneders forbrug af The Solution

Reklame/konkurrence: Det er ingen hemmelighed, at jeg er fan af kollagenpulver. I mere end 4 år har jeg taget det lille brev fra Oslo Skin Lab hver eneste morgen. Og nu har du mulighed for at vinde 4 måneders forbrug af The Solution fra Oslo Skin Lab

Alle kan være med i konkurrencen – også selvom du allerede  bruger The Solution.

Hvad er kollagen?

Kollagen er et protein, som er helt fundamentalt for vores krop. Kollagen findes nemlig i både hud, sener, knogler, brusk, bindevæv og tænder. Kollagen er en af kroppens vigtigste byggesten. Jo ældre vi bliver, jo mindre kollagen er kroppen dog i stand til at producere selv. Allerede fra vi er i slutningen i 20’erne, falder vores naturlige kollagen med omkring 10% om året – og det er en af grundene til, at huden ældes og mister elasticitet og spændstighed. Er man som jeg over 60, betyder det, at min naturlige kollagen produktion er faldet med op til 30%. Og når vi rammer overgangsalderen reduceres kollagenet i huden endnu mere.

Vind 4 måneders forbrug af The Solution

Solen er en stor ‘synder’

Der er mange andre faktorer, som gør, at huden ældes: F.eks. livsstil (alkohol og rygning) sol og UV-stråler. Solen er en af de helt store syndere – man kan sammenligne det lidt med en elastik, der ligger længe i solen. Den bliver med tiden slap og uelastisk! Det samme sker med vores hud.

Kollagenpulver hjælper med at vedligeholde produktionen af kollagen – så huden bevarer noget af sin fasthed. Og samtidig kan det udglatte fine linjer og gøre dybere rynker lidt mindre dybe. Det har jeg selv oplevet over de 4 år, jeg har brugt The Solution. Det kan du se og læse om i her. Kollagen har også en positiv effekt på appelsinhud – det er jeg så heldig, at jeg ikke døjer med, men andre kvinder, som tager kollagenpulver oplever det. Det kan du læse mere om på Oslo Skin Labs hjemmeside, hvor andre (også ikke kendte kvinder) fortæller om deres oplevelser.

Der findes forskellige typer kollagen – en som virker på bl.a. muskler og knogler, og en der virker på huden. The Solution virker på det sidste.

Hvad er The Solution

The Solution indeholder noget, man kalder hydrolyseret kollagen. Det er udvundet af huder fra kvæg.  Det lyder måske knap så lækkert – men det er sådan, det er. Når kroppen skal optage f.eks. kollagen, er det en fordel at kollagen-proteinet er så småt som muligt. Der er lidt teknisk – men man spalter kollagenet gennem den proces, der kaldes hydrolysering. The Solution indeholder en særlig, patenteret type kollagen, der hedder Verisol®. Det der adskiller Verisol® fra andre kollagenpulvere er, at det er klinisk testet, og i alle studier har det vist en dokumenteret effekt på huden.

The Solution er i øvrigt fri for gluten, kulhydrater og kemi. Kollagenet kan blandes i alle former for drikke eller drysses på f.eks. skyr eller yougurt.

Vind 4 måneders forbrug

Det er vigtigt, at du tager kollagenpulveret hver dag. Og som meget andet stopper virkningen, hvis du holder op med at tage det. Det er også nødvendigt med lidt tålmodighed, der går lidt tid, før du ser resultat. Jeg kunne begynde at se det efter 3-4 måneder. Oslo Skin Lab lavede sidste år et studie blandt deres  brugere af The Solution, og her var 80% MERE tilfredse med resultatet efter 4 måneder end efter 2 måneder. Noget tyder altså på, at resultaterne typisk kommer efter et sted mellem 2-4 måneders brug. Og det er præcis derfor, du kan vinde 4 pakker. Det svarer til 4 måneders forbrug.

Vind 4 måneders forbrug af The Solution

Sæt et hjerte elle skriv JA TAK!

Hver pakke indeholder 28 breve med kollagenpulver, så skal du ikke rode med at dosere selv. Hvis du vælger medlemskab kommer pakken automatisk hver 4.uge med posten. Det fylder ikke mere end et stort brev – så det kommer snildt ind ad brevsprækken eller i postkassen!

Jeg er så heldig, at jeg kan tilbyde mine følgere her på bloggen og på Instagram  65% rabat på den første pakke – og hvis du vælger medlemskab, får du 30% rabat på de fremtidige pakker.

Hvis du vil være med i konkurrencen, så send et HJERTE eller skriv  JA TAK i kommentarfeltet. Så trækker jeg lod om en uges tid. Vinderen får besked direkte.

Hvis du bare gerne vil i gang, så klik her og husk at bruge rabatkoden LINE65.

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

86 kommentarer

Skriv et svar