Verdens bedste besked

Verdens bedste besked!

Jeg er lettet. Jeg er glad. Jeg er taknemmelig. I dag har jeg fået verdens bedste besked! Knuden i mit bryst, som jeg skrev om her forleden var godartet. Aldrig har 6 dage føltes så langt i mit liv.

Tak for al jeres omsorg

I er så utrolig mange, der har skrevet til mig på her på bloggen, Face Book og instagram. Det har faktisk betydet rigtig meget at få al den virtuelle omsorg og opmuntring. Mange har delt deres egne fortællinger om brystkræft og knuder i brystet. Tak for at dele det.

At min egen nervøsitet var så massiv, har overrasket mig. Ventetiden har været rædselsfuld, også selvom jeg forsøgte at være positiv.  Og lige præcis det, har mange af jer skrevet om. Ventetiden. I dag er jeg lettet, men jeg føler mig udmattet, som havde jeg løbet en marathon. Det er virkelig det store følelsesregister, man når at komme igennem. Man får tænkt en masse tanker. Og kroppen kommer i en ubehagelig stresstilstand, som er svær at styre.

Tak til systemet

Når alt det er sagt, sender jeg en taknemmelig tanke til vores hospitalsvæsen. Det rykker, når det skal. Det virker. Og jeg blev sendt på privathospital, fordi mit eget hospital ikke kunne nå undersøgelsen inden for kræftpakkens ventetid. Det er flot og fleksibelt. Det tog under en halv time at blive erklæret FRI – ingen ventetid. Først mammografi, så ultralyds scanning, og havde der været mistanke om noget alvorligt, var der blevet taget en biopsi på stedet. Det synes jeg er fantastisk.

Jeg havde en veninde med – just in case. Fire ører lytter bedre end to, men det blev heldigvid ikke nødvendigt. Det er vidunderligt at have veninder omkring sig, der stiller op og er der, det skal vi selv huske på.

Til alle Jer derude, som ikke er så ’heldig’ som jeg. Held og lykke – må alt gå godt! Og må I og en dag få verdens bedste besked!

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

23 kommentarer

 • Nanna Uran Rosenfeldt

  15/11/2020 at 22:30

  Ej, hvor er det bare helt fantastisk at høre. Stort tillykke med den gode nyhed! 😀

  Du husker mig nok ikke, men følger dig ret fast og er vild med din blog. Jeg skrev til dig for nogle måneder siden efterhånden, at jeg skulle have været ude at rejse, at jeg desværre ikke kom afsted alligevel, blev nødsaget til at sætte alle mine ting til opbevaring hos http://www.pelicanselfstorage.dk/find-opbevaringsrum og at jeg har boet hos min søster næsten lige siden corona startede. Jeg skulle have været ude og rejse i minimum et år, men måtte desværre aflyse turen. det var simpelthen så frustrerende – selvfølgelig INTET i forhold til det du lige har været igennem. Men pointen med alt det her er, at jeg faktisk også lige har fået gode nyheder. Jeg troede at hele min rejse ville blive aflyst, men jeg har fået job i Dubai, og kommer alligevel lidt væk. Ikke hvad jeg drømte om, men det er stadig SÅ stort for mig. Jeg glæder mig til at få lidt varme hen over vinteren og forhåbentlig bliver der åbnet op for rejser igen til foråret, når Covid-19 vaccinen kommer ud til folk. Yay!

  Svar
 • Anne Willer

  08/11/2020 at 10:47

  Kæmpe tillykke med de gode nyheder:-). Var selv igennem hele møllen i 2007, brystbevarende operation, kemo og forebyggende strålebehandling. Alt er godt og er sååå taknemmelig for at kunne se tilbage på et fuldstændig problemfrit og effektivt forløb. Den dygtigste kirurg som fjernede knuden, de sødeste og tålmodigste sygeplejersker under Kemo behandlingen og bare et system som fungerede 100%. De bedste hilsner til dig Line💕💐

  Svar
 • Maryann Laursen

  06/11/2020 at 19:42

  Kæmpe stort tillykke med den gode nyhed. Kan godt sselv huske hvor frygtelig denne ventetid er, og så blev den endda forlænget med flere dage, da de først skulle tage en biopsi og så blev jeg kaldt tilbage fordi de havde fået “for lidt”, så de blev nødt til at tage en ny og større prøve, men heldigvis var det også med godt udfald, men ja ventetiden er streng, men nydelsen bagefter, når det hele ER overstået, er også så tyk, at man næsten kan skære det i skiver.
  Held og lykke med alt fremover.

  Svar
 • Charlotte Fly Andersen

  06/11/2020 at 17:20

  Hvor er det dejligt at høre, Line – stort tillykke med det, og god weekend.
  Bedste hilsener,
  Charlotte

  Svar
 • Nina Elly Hjorth

  06/11/2020 at 14:16

  Hej Line
  Hvor er jeg glad på dine vegne, at det guskelov ikke var en trist besked, du fik 🙏❤

  Svar
 • Erik Hulegaard

  06/11/2020 at 14:08

  Du udtrykker med vanlig klarhed både din taknemmelighed og forståelige lettelse over de modtagne positive svar på hhv. mammografi og ultralydscanning. Det aktuelle forløb bør også give anledning til at få igangsat en fremadrettet regelmæssig profylaktisk kontrol, hvis du er klog. Og det er det er Du! – Hjertelig til lykke og very best _ehu

  Svar
 • Liselotte

  06/11/2020 at 12:16

  💕 Bare SÅ dejligt at høre. Tænker din krop følges lettere i dag og nu kan weekenden bare nydes og livet værdsættes.

  Svar
 • Tine Resting

  06/11/2020 at 11:41

  Kæmpe tillykke, Line ❤️🙏dejligt at høre at du blev undersøgt hurtigt og gik fri.
  Det er en skrækkelig ventetid. Jeg har prøvet det for en del år siden, hvor det viste sig at være en vandcyste. Min veninde var også med hele vejen, det betyder SÅ meget.
  God weekend til dig 👌Dbh Tine

  Svar
 • Britta Jacobsen

  06/11/2020 at 11:13

  Herligt- fantastisk – 1000 gange tillykke, tror du kan flyve idag 👍👍😉😉👏👏👏👏👏🥂🥂🥂

  Svar
 • Christina

  06/11/2020 at 11:12

  Hej Line❤️
  Dejlige positive nyheder du kom med🙏
  Også skønt at høre om den hurtige og effektive behandling du har fået😍👍
  Ha’ nu en rigtig god weekend🌹
  Kærlige hilsner
  🌼Christina fra Bornholm🌼

  Svar

Skriv et svar