Tænk hvis vi kunne stoppe tiden !

Tænk hvis man kunne stoppe tiden!

Reklame for Oslo Skin Lab : Som de fleste af jer ved, nærmer jeg mig de 60. I december runder jeg mit næste skarpe hjørne. Jeg har det godt med min alder. Jeg nyder den erfaring og de oplevelser livet har givet mig, men jeg synes, tiden går alt for stærkt. Hvor dælen blev 20’erne, 30’erne, 40’erne og 50’erne af! Tænk hvis man kunne stoppe tiden – bare lidt!

Klokken slår tiden går

Min farmor sagde altid: Klokken slår, tiden går. Og hun havde jo ret. Hvert sekund, hvert minut, hver time kommer aldrig tilbage.

Tænk hvis man kunne stoppe tiden!

Min daglige selvkærlighed

Og som tiden går, bliver jeg i hvert fald selv mere opmærksom på HVAD, med HVEM og HVORDAN, jeg bruger min kostbare tid. Ligesom jeg af og til ville ønske, at jeg kunne skrue tiden tilbage. Enten for at gøre tingene anderledes – eller måske bare nyde det, jeg glemte at nyde.

Livet er NU, og vi skal leve i det NU. Men vi skal også huske på, at der også skal være en smuk ’i morgen’, en ’næste uge’ og et ’næste år.

Mine bedstemødre var ’gamle’, da de var på min alder. Og de lignede ældre damer, med vandonduleret lilla hår, kitler, knyster og en hud der bar præg af livets hårde arbejde og tidens tand. De brugte hverken rynkecremer, fugtmasker eller kollagenpulver. Jeg ønsker ikke være ’gammel’ som 60-årig.

Der må godt være en rynke

Jeg vil gerne holde min krop og sjæl sund, stærk og ’ung’. Fordi jeg tror på, at hvis vi passer os selv, som vi passer vores have, hus eller bil – ja så holder vi længere! Men jeg ønsker også at passe på min hud, som udover at være kroppens største organ, er mit visitkort til omverden. Der må godt være en rynke, det er ikke det. Men en hud med glød og spændstighed kan jeg godt selv lide.

Yes jeg gjorde det!Jeg har haft lidt af en sommer. Uden ferie og den store afslapning. Den har stået på arbejde under OL med 12-timers vagter i et TV-studie med stærke lamper, udtørrende aircondition, masser af make up, alt for meget kaffe – og mad langt fra, hvad jeg plejer at spise.

Det kan mærkes på huden – og derfor har mine daglige hudrutiner været ekstra vigtige: Min portionsdosis med kollagenpulver fra Oslo Skin Lab(link) især, som styrker huden indefra. Så selvom jeg ikke har fået sommerens sædvanlige lys, friske luft og afslapning, så er jeg kommet helskindet igennem!

Lige nu kan du få 65% rabat første pakke af The Solution fra Oslo Skin Lab. Pakken bliver sendt direkte til din hoveddør.

Du skal bare klikke her  og bruge rabatkoden Line65

Andre indlæg om Oslo Skin Lab:

Hvornår har du sidst givet en kompliment

9 år yngre hud på 15 måneder

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

4 kommentarer

 • Joan

  24/08/2021 at 15:07

  Hej Line🌞
  Jeg må sige at jeg er lidt skeptisk over de forskellige produkter der bliver reklameret for
  Bl.a. dette da der er så mange af de kendte influencere og bloggere der næsten falder
  over hinanden for at reklamere for dette produkt,lidt underligt hvis alle kan se en effekt
  som de skriver de kan🤔mon ikke hvis man tænker lidt over hvad man putter i sin mund
  får motion og passer sin hud kan gøre det,evig ungdom er der jo ingen af os der får selv om
  vi fylder os med diverse foryngelsesmidler.

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   26/08/2021 at 12:46

   Hej Joan.

   Det er altid fornuftigt at være skeptisk. Og det er endnu mere fornuftigt at leve sundt. Men jeg føler selv, at jeg har brug for lidt mere end det både for krop, muskler og som her huden.

   Jeg tror, at når man spørger kendte mennesker, så er det jo fordi, vi rækker ud til mange mennesker. Egentlig er der jo ikke forskel på, om man ser en annonce i avisen, netavisen eller på TV…. Eller på sine egne kanaler.

   Jeg har brugt Oslo SKin Lab i snart 3 år. Jeg poster lige et indlæg, der viser, hvad det gjorde for min hud allerede efter nogle måneder og et år.

   https://linebaundanielsen.dk/9-aar-yngre-hud-paa-15-maaneder/

   KH Line

   Svar
 • Birgitte

  24/08/2021 at 14:00

  Hej Line

  Jeg er fristet til at prøve Oslo Skin lab. Men syntes det er svært at hitte ud af hvad virker og hvad gør ikke 🤷🏼‍♂️ For fattigere kan man jo hurtigt blive 😉

  Hvor hurtigt ses effekten?

  God eftermiddag

  Kh
  Birgitte

  Svar

Skriv et svar