• Home
 • /
 • Livsstil
 • /
 • Hvornår har du sidst givet en kompliment?
Hvornår har du sidst givet en kompliment?

Hvornår har du sidst givet en kompliment?

Reklame: Der findes ikke noget bedre end et smil og en velment kompliment fra en ven, veninde eller en tilfældig forbipasserende på gaden. Et ’Hvor ser du glad/smuk/frisk ud’ kan løfte humøret i tider, hvor masker og fysisk afstand stadig er et krav. Jeg prøver selv hver eneste dag at dele ud af ros og velmenende ord – det gør nemlig også mig glad. Hvornår har du sidst givet en kompliment?

Vi skal løfte hinanden

Sammen med @osloskinlab_danmark  vil jeg gerne sætte fokus på, at vi løfter hinanden som mennesker og kvinder. At vi roser hinanden i stedet for, at vi kritiserer og piller hinanden ned for vores udseende, evner og adfærd.

Hvornår har du sidst givet en kompliment?

Mit lille, nemme kollagenpulver, som hjælper min hud indefra

Har du nogensinde tænkt over, hvor meget det flytter dit humør, hvis nogen siger noget pænt og venligt til dig. Det løfter ikke kun humøret, men også mundvigen og sender smilet helt op i øjnene! Der findes intet smukkere end det smil, der lyser ud af øjnene. Jo måske de små kragetæer ved øjnene, der netop vidner om et liv med latter og positivitet.

Man siger, at dårligt humør vinder over godt humør, så skal vi virkelig tillade, at andres dårlige humør eller negativitet smitter os?

Jeg er vild med den kampagne, TV2 kører i øjeblikket mod HADBESKEDDER på nettet og de sociale medier. Ikke kun fordi, den går til kamp mod en ukonstruktiv og negativ kultur, men fordi kampagnen er udtryk for, at det er fælles ansvar at bekæmpe negative energier.

Jeg er heller ikke perfekt

Hvornår har du sidst givet en kompliment?

Husker du at rose andre?

Ingen er perfekt – heller ikke jeg. Jeg bliver også overmandet af dårlig og negativ adfærd, især når jeg føler mig presset. Og jeg ved præcis, hvordan man optrapper en konflikt og den dårlige stemning med en skidtspand af ord.

Men jeg øver mig i at lade være!

Min gamle mor, som af og til har svært ved at holde styr på tingene, kan bringe min tålmodhed helt ud af kurs. De sidste par gange har jeg mødt hende med ros for det, der lykkes, og jeg ser ligefrem stoltheden og lettelsen i hendes ansigt.

‘Skønhed’ er også god adfærd

Så hvor kommer kollagenpulver og Oslo Skin Lab ind i dette? Fordi skønhed ikke kun er, det vi ser. Det er også den måde, vi er på. Overskuddet til at løfte andre kommer, når vi selv har overskud. Når vi er i balance, lever sundt, sover, træner, og ’plejer’ os selv. Og når vi har overskud, er det langt nemmere at vise andre det.

Så hvornår har du sidste givet en kompliment? Sæt et hjerte og skriv et navn på en, du gerne vil give en kompliment i kommentarfeltet herunder.

Alle, der læser dette skriv, får i øvrigt 65% rabat på første pakke af The Solution fra Oslo skin Lab. Du skal bare klikke her . Rabatkoden hedder Line65.

Andre indlæg om Oslo Skin Lab:

Start januar med gode vaner

9 år yngre hud på 14 måneder

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

3 kommentarer

 • Henrik V Blunck

  17/04/2021 at 22:28

  Først og fremmest skal du have en kompliment, fordi du som oftest har det positive blik på sager. Når du en sjælden gang bliver mavesur, er det med god grund. Det er en god egenskab, som jeg også selv lever efter.
  Jeg tør godt sige, at jeg de seneste mange år altid har rost mindst én person enten på #SoMe eller IRL. Simpelthen af den grund, at vi som børn oplevede, at vores mor voksede som kundeassistent de dage, hvor hun havde oplevet gode interaktioner med kunderne i det varehus, hvor hun dengang var ansat. Selvom hun ikke lever længere, så er den fineste tradition at inspirere og motivere sine omgivelser ud fra samme devise, for hun blev yderst populær på den skole hun sluttede sin karriere, netop FORDI man altid fik et positivt svar hos hende.
  Vi mennesker kan VÆLGE at sætte børnefilter på nyheder om corona mig ditten og corona mig datten. Følg anbefalingerne, men fokuser på alt det gode, som kan løfte andre. Når andre løftes, løftes vi også selv, fordi der skabes en masse god karma. Den gode nyhed er, at god karma bliver aldrig umoderne!
  God søndag herfra – og tak fordi du er dig her på bloggen. 🙂

  Svar
 • Erik

  17/04/2021 at 13:56

  Hej Line
  Du skal have en absolut velfortjent kompliment i dag, for “you talk the talk, and you walk the walk”, samtidig med, at du er yderst menneskelig med en stor rummelighed overfor andre.
  Rigtig god lørdag.
  KH, Erik

  Svar

Skriv et svar