Pas på huden nu kommer solen!

Pas på huden nu kommer solen!

Reklame: Det er påske, det er coronatider, og vi er stadig lukket inde på vores egne små matrikler. Jeg hører til de heldige, der har en have, og jeg stornyder virkelig, at jeg kan gå herude med jord under neglene og nyde både solen og den friske luft. Og så hører jeg lige en indre stemme sige: Pas på huden nu kommer solen!

Kollagenpulver styrker huden

Pas på huden nu kommer solen!

Min faste daglige rutine

Jeg hører absolut til solnyderne, og jeg elsker at få farve i ansigtet. I mine unge år var jeg ikke så flittig med solcreme og høj faktor. Og ligeså livgivende, det er at få sol, ligeså farlig er UV-strålerne for vores hud.  Det kunne man også tydeligt se, da jeg for halvandet år siden fik foretaget en hudanalyse, inden jeg begyndte at tage kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab. Der var mange solskader på min hud. Og vi ved jo også, at hudens elasticitet påvirkes negativt af UV stråler – lidt som en gammel elastik, der har ligget i solen længe. Den bliver simpelthen slap! Og når man tilmed som jeg har rundet de 50, så falder hudens naturlige kollagenproduktion drastisk. Man siger, at vi mister 10% af vores kollagen i huden for hvert 10.år, vi lever.

Og så er der en masse livstilsfaktorer, som også påvirker vores hud og rynker: Kaffe, alkohol, sukker og mangel på søvn er alle syndere, der skader.

Nu har jeg taget The Solution i over halvandet år – og jeg kan se både i spejlet og på de test, jeg har fået lavet af min hud udervejs, at den er blevet både pænere, fastere og har fået en bedre struktur. Hvis du klikker, kan du se resultatet fra januar i år her.

Sommerklar – ja tak!

Pas på huden nu kommer solen!

Nyd solen med måde og bliv hjemme i påsken

Og nu skal huden så rustes til sol, forår og sommer! Både med pulver, solcreme og gode daglige rutiner. Kollagenpulveret er, som jeg før har skrevet, blevet en del af mine faste rutiner. Og jeg bliver ved, fordi jeg synes, det virker. Flere af mine veninder er hoppet med på vognen og er fan! Alt, hvad vi kan forebygge på en NEM måde, er både de og jeg store tilhængere af!  Og som med alle gode indsatser og rutiner, så er det vigtigt at blive ved!

Og selvom corona på mange måder har ændret vores fokus og måske endda værdisæt, så vil jeg stadig gerne være langtidsholdbar og være den bedste udgave af mig selv så længe som muligt. Det gælder både udseende, fysisk form og mit mentale mindset. Og faktisk synes jeg, de tre ting hænger sammen!

Måske en mors dag gave?

Det er snart mors dag. Måske var det en ide at ønske sig et abonnement på The Solution og selv se, hvad pulveret er og kan. Du har i hvert fald mulighed for en klækkelig rabat på 65% på første pakke her gennem bloggen.

Du skal bare klikke på dette link og benytte rabatkoden Line65.

Rigtig god påske derude…. Pas på jer selv og hinanden. Bliv hjemme, hold afstand. Vær sammen hver for sig!

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

En kommentar

 • Svend Mellhorn

  12/04/2020 at 19:28

  En god Påske Line.

  Som ny følgeraf din Blok, vil jeg blot sige.

  Rigtig interessant, det selvom jeg er mandlig.

  Top!

  Mvh.

  Svar

Skriv et svar