Skønhed i en lille kapsel!

Skønhed i en lille kapsel!

Reklame: Jeg er forfængelig. Jeg indrømmer det gerne. Og jeg går meget op i at passe på mig selv og min hud. Jeg har lige været en tur på spa i Falkenberg med 2 skønne kvinder. Og med i kufferten havde jeg bl.a skønhed i en lille kapsel!

Skønhed i en lille kapsel!

I Falkenberg med youtuberen Carla Mickelborg og forfatter og Pernille Aalund

For præcis et år siden lærte jeg for alvor Elizabeth Arden og hendes ADVANCES CERAMIDES CAPSULES at kende her på min egen blog, og jeg bruger dem dagligt. Nu har de lækre kapsler fået en lillesøster, som skal bruges sammen. Den lille nye er en lyserød sag fyldt med et silkeblødt serum, som man smører på huden om aftenen, når man har renset sin hud.

De nye kapsler hedder RETINOL CERAMIDE CAPSULES. Og som den kvikke læser kan regne ud, så er de fyldt med bla. retinol, som er et stof, der er kendt for at forebygge linjer og rynker i ansigtet. Jeg er – som jeg før har skrevet – ikke bange for hverken alder eller rynker. Jeg kan bare bedst lidt, at min hud er fin og glat men gerne med de rynker, tiden og livet nu engang har givet den.

Jeg har før prøvet retinol creme, og det kan være lidt hårdt for huden. Men den nye kapsel kan bruges hver dag året rundt. Kapslerne indeholder både retinol og ceramider. Retinolen gør noget ved de fine linjer og rynker, mens ceramiderne giver fugt og efterlader huden mere ensartet og med en finere glød. Og jeg synes i al beskedenhed, at det virker.

Skønhed i en lille kapsel!

Den lyserøde er den nye Retinol kapsel

Jeg kan godt lide at vide, hvad jeg propper i ansigtet. Så jeg har nærlæst, hvad der er i de små kapsler. Og jeg blev faktisk mere nysgerrig end normalt, fordi jeg kunne mærke en forskel allerede efter nogle dage. Det prikkede lidt i huden i starten, når jeg smurte serummet i ansigtet. Og når jeg vågner om morgenen står huden i ansigtet mere fin og glat en normalt.

Så hvad er det lige, der er i kapslerne? Der er noget, man kalder Ceramide 2 og 3. De genskaber hudens naturlige ceramider og styrker fugtbarrieren. Så er der retinol, som styrker hudens naturlige kollagen og mindsker synligt linjer og rynker. Der er også foryngende peptider, der udglatter rynker og forbedrer hudens tone og elasticitet. Og sidste men ikke midst er der avocado-, solsikke- og olivenolie i, som også plejer og fugter huden.

Retinol er følsømt for lys – derfor er det ret smart, at det nye serum ligger i små separate kapsler. Det gør, at indholdet er mere effektivt, end hvis man havde det på en tube, der blev åbnet hver dag og blev udsat for lys og luft. Jeg har brugt retinol kapslerne i en måneds tid. Og de ER altså ret dejlige! Jeg synes, at min hud føles blød og lækker, når jeg har smurt den på om aftenen. Og så venter jeg 5 minutter – børster tænder imens – inden jeg så påfører den oprindelige Advanced ceramide kapsel. Det er altså lag på lag – og retinol kaplserne erstatter ikke de oprindelige Advanced Ceramide Kapsler. De giver blot en ekstra effekt. Man bliver godt nok anbefalet at bruge guldkapslerne om morgenen – men jeg gør det altså om aftenen.

Skønhed i en lille kapsel!Der er rigeligt i hver kapsel – og nok til man kan komme det på halsen og ned på brystet, så huden der også får et boost.

Jeg har netop været i Spanien på træningscamp med 18 andre kvinder.

Vi har trænet udendørs hele dagen, og derfor har jeg nurset  huden i mit ansigt. Hvis du har lyst, kan du læse meget mere om de nye Retinol Ceramide Capsules her, hvor du også kan bestille dem til en særlig introduktionspris. De kan i øvrigt bruges både af unge og os mere modne kvinder.

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

Skriv et svar