Kan man få yngre og sundere hud på 2 uger ?

Kan man få yngre og sundere hud på 2 uger ?

Sponsoreret af Elizabeth Arden:

Jeg begyndte for et par uger siden at bruge de nye gamle serum kapsler fra Elizabeth Arden.  Ceramide Capsules er kommet i en ny version, der hedder Advanced Ceramide Capsules. Som jeg skrev fornylig booster de hudens fugt- og kollagen balance. Og spørgsmålet er nu, om man kan se forskel. Kan man få yngre og sundere hud på 2 uger?

Kan man få yngre og sundere hud på 2 uger ?

Kapslerne er nu en daglig rutine

Lad mig sige med det samme, det er et større ”program”, jeg er igennem dagligt. Rense, fugte med en skin booster, så på med det lækre serum, øjencreme og til sidst dag- eller natcreme alt sammen fra Elizabeth Arden og sammensat efter min hudtype. Det tager lidt længere tid end normalt , men hvad gør man ikke for at teste i skønhedens hellige navn.

Allerede et par dage efter, jeg begyndte på produkterne, kunne jeg mærke, at huden tog imod. Halsen og brystet var knapt så ”krøllet” og udtørret og se på. Og det er jeg faktisk rigtig glad for. Og så virker huden utrolig blød, både på brystet og i ansigtet.

Det tog min ansigtshud lidt tid at vænne sig til serummet i Advanced Ceramide Capsules. Indholdet booster både fugt og kollagen produktion, og på indlægssedlen står der, at det indeholder ting, som huden selv producerer. Jeg følte mig ret ”fedtet” i ansigtet de første par dage, og jeg fik også et par små teenage bumser – ja så ungdommeligt virker de åbenbart!

Bumserne er væk nu, og min hud LABBER serummet i sig morgen og aften. Det er næsten som om, den bare vil have mere. Det er i øvrigt rigtig godt at teste lige nu, hvor det er stjernekoldt udenfor, og varmeapparaterne kører for fuldt indendørs. Huden er virkelig på overarbejde og har brug for fugt. Og det får den.

Mine rynker er ikke forsvundet – og om de fine linjer er blevet mindre er endnu svært at bedømme. Men min hud har helt klart fået en finere glans, den virker jævn og pæn på et tidspunkt af året, hvor jeg plejer at være lidt spættet, rødmosset og præget af mangel på sol.

Måske er I selv i gang med kapslerne – hvis ikke så kan jeg godt anbefale at lægge vejen forbi Elizabeth Arden i et af stormagasinerne.

Kan man få yngre og sundere hud på 2 uger ?

Tone it up behandling i Magasin

Som jeg skrev sidst, så tilbyder de en gratis 20 minutters Speed Service behandling helt gratis. Der får man en forsmag på det hele – og samtidig får man en Tone it Up strømimulsbehandling af huden. Den summer, kilder og strammer lidt op. DET var virkelig lækkert. Man skal være klar på, at sminken ryger inden… Men man ligner sgu en million bagefter.

Så hvis jeg skal svare på det spørgsmål, jeg selv stiller i overskriften: Kan man få yngre og sundere hud på 2 uger: Så er svaret, at man kan få en hud, der ser indbydende og fugtet ud, med mere glød. Og særligt på decolleteen ser man den store forskel. Der er rynkerne næsten usynlige.

Hvis I har spørgsmål er I velkomne til at skrive til mig. I kan også besøge Elizabeth Arden internationale hjemmeside for mere information.

Om en uge kommer der før og efter billede på Instagram. Så kan I selv vurdere. På billederne her er min hud helt in natura – jeg har kun lidt øjenskygge, eyeliner og lipgloss på.

https://www.elizabetharden.com/

https://linebaundanielsen.dk/jeg-hader-ikke-mine-rynker-men-jeg-elsker-dem-heller-ikke/

@elizabetharden

#advancedceramidecapsules, #iconicbeauty, #elizabetharden, #youtrestoringserum, #sponsoreret

Billederne er taget af Rasmus Baun Bartram

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

9 kommentarer

 • Henrik R.

  02/01/2018 at 18:07

  Er det en ultralydsbehandling eller en strømimpulsbehandling?
  Ovenfor skrev du:
  “Som jeg skrev sidst, så tilbyder de en gratis 20 minutters Speed Service behandling helt gratis. Der får man en forsmag på det hele – og samtidig får man en Tone it Up strømimulsbehandling af huden. Den summer, kilder og strammer lidt op. DET var virkelig lækkert. Man skal være klar på, at sminken ryger inden… Men man ligner sgu en million bagefter.”

  Men et andet sted skrev du ultralydsbehandling under det samme foto.

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   04/01/2018 at 15:47

   Hej Henrik.

   Det husker jeg faktisk ikke nu. Skal prøve at undersøge det.

   Bedste hilsner
   Line

   Svar
  • Line Baun Danielsen

   04/01/2018 at 15:47

   Hej Henrik.

   Det husker jeg faktisk ikke nu. Skal prøve at undersøge det.

   Bedste hilsner
   Line

   Svar
   • Henrik Rosenø

    09/01/2018 at 10:17

    Jeg venter spændt på dit svar. 🙂
    Men OK, jeg kan måske gå ind i Magasin og undersøge det.

    Svar
     • Henrik R.

      09/01/2018 at 21:30

      Ved du tilfældigvis hvor man kan finde noget uafhængig information om forskellen mellem de 2 behandlingstyper – en form for sammenligning af fordele og ulemper?

     • Line Baun Danielsen

      09/01/2018 at 22:03

      Hej Henrik.

      Nej – det kan jeg desværre ikke hjælpe med. Men du kan evt kontakte Elizabeth Ardens PR afdeling.
      Line Holm Andersen 43 28 48 15

      DBH Line

 • mormormedstiletter

  21/02/2017 at 20:58

  Skægt, at du har samme oplevelse som jeg når jeg tester nye produkter om vinteren, altså at de virker umanerligt godt:-) Tænker du over om der er parabener og alt der det skidteras i dine cremer?

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   21/02/2017 at 21:41

   Hej mormormedstiletter.

   Du kan tro jeg tænker over, hvad der er i cremerne. Jeg har en ømtålelig hud og tåler ikke parfume parabener. Jeg har jo læst “indlægssedlerne” til produkterne, jeg tester, og de er uden begge dele.

   KH
   Line

   Svar

Skriv et svar