Skønhed indefra og ud!

Skønhed indefra og ud!

Reklame: Der er mange ting ved det at blive ældre, som jeg holder af. Alder er lig med erfaring, overblik, livsvisdom og ro. Men der er enkelte ting, som jeg holder knap så meget af: De begyndende hamsterposer, huden der er mindre fast og mere rynket – selvom jeg egentlig godt kan lide mine smilerynker. Jeg har længe taget kollagenpulver fra Oslo Skin Lab , og det har faktisk holdt alderstegnene lidt på afstand. Og så elsker jeg konceptet: Skønhed indefra og ud!

Stor trend i USA og Asien

Det gør mange andre også. Som jeg nævnte i en story på Instagram for nylig, er kollagenpulver som’ skønhedsbehandling’ en kæmpe trend i både Asien og USA. Ligesom det også er godt på vej i Europa. Alene i USA er forbruget af kollagenpulver steget fra 50 til 400 millioner Euro fra 2014 til i år. Det læste jeg i en europæisk undersøgelse i Cosmetics design-europe. Og det, der ’hitter’, er konceptet smuk indefra!

Skønhed indefra og ud!

Hudanalyse foretaget for 3 år siden

Jeg kender selv flere, som tager kollagenpulver hver dag. De føler, de kan se forskel, og det tiltaler dem, at kollagenpulver er en nem og naturlig ’skønhedskur’, der virker indefra og ud. Jeg kan også selv se en forskel – og jeg har flere gange undervejs fået testet min hud for antallet af rynker, og deres dybde. Og det vilde er, at min hud er blevet yngre med årene, som jeg tidligere har skrevet om her på bloggen.

Det særligt gode ved The Solution fra Oslo Skin Lab er den type kollagen, man bruger. Det hedder Verisol og har dokumenteret effekt , som er bakket op af omfattende studier. Og på den mere praktiske bane, så er det smagsneutralt, så man kan drysse det i alt fra kaffe og juice til morgenyougurten.

Costume Skønhedsfavorit 2022

Heldigvis er det ikke kun mig, der er fan af The Solution. Kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab har netop vundet COSTUME Skønhedsfavoritter 2022 i kategorien ’Smuk Indefra’. Det er tredje år i træk, at The Solution vinder prisen. Og når den er særlig interessant, er det fordi, det er FORBRUGERNE, der stemmer og afgør, hvilket produkt, der vinder.

Skønhed indefra og ud!

28 små breve med kollagenpulder uden laktose og gluten

Nu er vinteren ved at være over os, med regn, rusk og kulde – og vi skal passe godt på vores ’hylster’. Hvis du ikke har prøvet kollagenpulver endnu, var det måske en ide til julens ønskeseddel. Lige nu kan du få 65% rabat på første pakke og 30% rabat på de fremtidige pakker med min rabatkode LINE65, hvis du bestiller på medlemskab.

Pakkerne bliver sendt direkte hjem til din postkasse (den er på størrelse med et stort brev), og de kommer helt automatisk hver måned. Pakken indeholder 28 breve med kollagenpulver, så du ikke skal rode med opmåling af den rette dosis.

Klik her hvis du vil prøve, så får du første pakke til 349 kr..

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

Skriv et svar