Det er ok at være forfængelig!

Reklame for Oslo Skin Lab: Jeg har både rundet de 50 og 60. Livet og tiden har sat sine spor hist og pist, og det er helt ok. Hver morgen, når jeg står foran spejlet,  tænker jeg: nå ja, fru Baun tiden går, og du gør det godt, og de linjer tiden har sat fortæller hver en historie. Men jeg er stadig forfængelig og går op i mit udseende. Og hey: Det er ok at være forfængelig!

Mennesker har altid været forfængelige

Forfængelighed er for nogen et fy-ord. For mig er den vigtig, fordi det betyder, at jeg gør mig umage og passer på mig selv. Forfængelighed er i min verden ikke udtryk for selvoptagethed. Det er en måde at vise andre mennesker, at vi gør os umage i mødet med dem og for at holde os i spil også med vores udseende.

Det er ok at være forfængelig!

28 små breve – et eller om dagen i juice, kaffe, vand

Jeg er vel i det, man kan kalde livets sensommer, og jeg nyder det. Alt jeg bruger min tid og energi på skal give mening. Og det giver stadig mening for mig at passe på mit ‘hylster’: min krop, min hjerne, min hud og dermed mit udseende.

Derfor fastholder jeg på nu 5.år min kollagen rutine, hvor jeg hver dag tager mit kollagen pulver fra Oslo Skin Lab, fordi det hjælper min hud til at se sund, ensartet og fin ud. Alderen gør jo, at den naturlige produktion af kollagen falder med  1-2% årligt. Og The Solution har dokumenteret effekt – og jeg kan selv se, at det virker.

Der findes jo mange kollagenpulver 

Det er ok at være forfængelig!

Hver morgen her hos mig!

Ja, der findes i dag mange forskellige typer kollagen pulver på markedet. Men The Solution kender jeg, og det har ikke alene dokumenteret effekt, de 3 hudtests jeg har fået foretaget, siden jeg startede bekræfter det. Ingen knive eller noget – bare et naturligt pulver. Og så er det utrolig praktisk med de små doseringsposer, som man kan have med allevegne og opløse nemt i alt fra vand til kaffe, juice, skyr, yogurt og meget andet. Plus  det kommer lige til hoveddøren.

Derfor elsker jeg The Solution – og hvis du selv vil prøve det, får du et link her, hvor du får en rigtig god rabat på første pakke, hvis du vælger medlemskab.

God fornøjelse.

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

3 kommentarer

 • Anna

  29/12/2023 at 15:44

  Hej Line, dejligt at jeg lige har fundet din blog. Her er til mange gode og inspirerende timer. Jeg er 52 år og har det rigtigt godt med min alder – også selvom jeg officielt nu er i overgangsalderen. Styrketræner osv. ligesom dig og synes at jeg hviler meget bedre i mig selv end for bare 5 år siden. Knus fra Anna

  Svar
 • Henrik V Blunck

  15/10/2023 at 11:17

  Det er sjovt du til sidst nævner The Solution, for det husker jeg Mascha Vang også nævnte i sit sidste indlæg på sin blog, som nu daterer sig tilbage til juni 2021. Hun havde dengang brugt det i tre år, så du er bestemt ikke alene om at bruge disse kollagenpulvere.
  Håber alt er vel nede i Frankrig, og at du trives dernede. 🙂

  Svar
  • Nikolaj

   30/10/2023 at 18:12

   Hej Line! Hvis jeg kan ligne dig med 50%, når jeg kommer i din alder (med omvendt fortegn, naturligvis), så vil jeg være godt tilfreds.

   Svar

Skriv et svar