Happiness in a box!

Happiness in a box!

Reklame: Jeg elsker gaver. Både at give og få. Sådan har jeg altid haft det – lige fra jeg som barn susede i den lokale Tatol og købte sæbe eller håndcreme i gave til min mor og mormor. Nu har jeg lige fået den dejligste gave ind ad døren. Intet mindre end Happiness in a box !

Happiness in a box!

Goodiebox surprise!

Jeg hørte om det for nylig, og jeg forelskede mig straks i konceptet. For det er præcis, hvad det er: Et koncept, der skaber glæde, og som minder os om, hvor vigtigt det er med lidt selvforkælelse i en travl hverdag.

Hvad er der så i den Goodiebox . Ideen er, at vi overraskes med lækre produkter til velvære, skønhed og nydelse. Hver måned har boksen et tema. Temaerne kan f.eks. være ’Make It Last’, som inspirerer modtageren af boxen til at tænke over alle de ting, man ønsker skal holde for evigt. ’Prep n Go’ der fokuserer på forberedelsen til forskellige elementer af livet, eller ’Powered By’, som hylder vores indre ’Wonder Woman’ og giver os lejlighed til at tænke over, hvad der styrker og driver os i hverdagen.

Og selvom vi i princippet kunne gå ned i vores lokale skønhedsbutik og købe lidt lækkerier til os selv – så får vi altså både fornøjelsen ved at blive overrasket over indholdet OG samtidig til en helt anden pris, end hvis vi købte produkterne i en butik. Man betaler 169 kr om måneden – inkl. fragt, men man får altid gaver for en værdi af minimum 550 kroner. Denne måned får man faktisk produkter for 859 kroner!

Happiness in a box!

Selvforkælelse til en god pris

Og det gode er, at hvis der er ting, man ikke selv er så vild med, så er det skønne veninde- eller værtindegaver, der kan gøre en ANDEN glad. Eller man kan give et abonnement i GAVE til en, man holder af. Jeg tænker: What’s not to like!

Da jeg åbnede min første Goodiebox var det næsten som juleaften… Jeg trak den lille fine skuffe ud og løsnede forsigtigt på det fine, gule silkepapir. Det var den med temaet: ’Powered by’.

Og indeni var der 6 forskellige produkter, der styrker og plejer hud, negle og hår. Og nå ja, så var der lige en lille tillægsgave – den lækre eau de toilette fra Æther, som klart er mit yndlingsprodukt i boksen.

Her er hvad goodieboxen indeholder:

HairLust – vitaminer til håret

Rock Nail fra Mesauda Milano – en neglelak, der kan bruges som base, top-coat, negleforstærker og almindelig lak.

Happiness in a box!

Æther er min favorit!

Raunsborg håndcreme

Bellapierre Banana Setting Powder – en mat pudder som skulle give mørke rander og rødmen baghjul.

En lille Luxie pensel til pudderen

Og sidst men ikke mindst: Eau de toilette fra Æther.

 Jeg synes, det er et hyggeligt koncept . Og så får man mere for pengene, end det man rent faktisk betaler for. Lige nu kører de en kampagne, hvor du som nyt medlem får eau de toiletten fra Æther, som ekstra gave med i ’Powered By’ boksen.

Klik på linket her,  så kommer du direkte til tilbuddet.

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

4 kommentarer

Skriv et svar