Nu skal øjnene ha' det glatte lag!

Nu skal øjnene ha’ det glatte lag!

Sponsoreret af Elizabeth Arden: Nej nej rolig, jeg skal ikke under kniven. Jeg skal bare i gang med at forkæle huden om øjnene, som har fået rigeligt med sol og UV trods den dårlige sommer. Nu skal øjnene ha’ det glatte lag!

Nu sk!al øjnene ha' det glatte lag

Det store hud-batteri har fået vokseværk

Jeg testede tidligere i år Elizabeth Ardens forbedrede Advanced Ceramide Capsules (læs indlægget her)og hele cremeserien, der passer til en hud, som min er 50+. Jeg skrev om det her på bloggen  – og som du måske husker, var jeg ret glad for resultatet. Rynkerne forsvinder ikke – men huden bliver bare pænere og får et mere jævnt udseende.

Når man som jeg har et udadvendt arbejde, og når jeg nu VED, at udseende og fremtoning betyder ufattelig meget i vores møde med andre mennesker (som jeg skrev om i januar), så er det væsentligt, at se frisk og godt ud. Ikke bare i håret og tøjet – men måske endnu mere på huden. Huden fortæller jo rigtig meget om, hvordan vi lever og passer på os selv – altså et signal til omverden blandt de mange andre. Og så er jeg sgu også bare så forfængelig, at jeg gerne vil være foruden de værste aldersforandringer.

Nu skal øjnene ha' det glatte lag!

Lillebror og storebror!

Jeg har holdt pause nogen tid med Advances Ceramide Capsules. Simpelthen fordi, jeg var løbet tør. Men nu er jeg så i gang igen – og det er dejligt. Og denne gang også med de nye Advanced Ceramide Eye Capsules, som er udviklet specielt til den fine hud om øjnene. Og der hvor sommeren virkelig trækker søm! Jeg har brugt dem en uge nu – og med fare for lyde reklameagtigt – så ER de fine linjer altså blevet mindre tydelige, og huden føles mere fugtet og blød.

Jeg tog ind til Elizabeth Ardens stand i Magasin i onsdags for at få en Speed Service ”Tone it up eye treatment”. Her får man en behandling med strømimpulser om øjnene, og bagefter fik jeg en let øjenmassage med indholdet af de nye øjenkapsler. Det var lækkert  – og det føltes som om kinderne lige fik et løft! Jeg skal ind og have sådan en omgang igen – det koster kun 150 kroner, og det tager kun et kvarter. Så det er næsten ligesom i USA, hvor folk kommer rendende i deres frokostpause for lige at få en ”lunch-hour-treatment”.

Nu skal øjnene ha' det glatte lag!

Her er nyeste skud: Advanced Ceramide Eye Capsules

Nu har jeg så forsøgt at sætte mig lidt ind i, hvad det er de nye Advanced Ceramide Eye Capsules kan. Og selvom det lyder som lettere volapyk med ceramider og lipider  – ja så handler det i bund og grund om at styrke hudens kollagenroduktion og pleje den tynde hud om øjnene.

Og som næsten alle creme og hudprodukter lover, så skal det blandt andet mindske de fine linker og rynker, mindske hævelser om øjnene, forbedre hudens struktur og styrke fugtbalancen.

Jeg synes, jeg kan se en forskel på de fine linjer – og  at min hud igen er blødere og pænere.

Nu skal øjnene ha' det glatte lag!

Speed Service Tone It Up Eye treatment 150 kr

Men døm selv og tjek det på Elizabeth Ardens facebookside.  Husk også du kan få den Speed Service, jeg beskrev i fleste Magasin butikker – undtagen i Fields for 150 kroner.

Jeg følger op med billeder på Instagram over de næste par uger, så I kan følge med.

 

 

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

2 kommentarer

  • mormormedstiletter

    07/09/2017 at 22:01

    Noget spændt på at følge med i resultatet, da det jo ikke er nogen hemmelighed, at jeg leder og søger efter de rigtige hudprodukter konstant og aldrig rigtig bliver helt tilfreds med resultaterne;-)

    Svar

Skriv et svar